Inscrie firma »
APARTAMENTE NOI SOSEAUA NORDULUI

APARTAMENTE NOI SOSEAUA NORDULUI

Tip produs: APARTAMENT PARC HERSATRAU | APARTAMENT AMBASADA CHINEI | APARTAMENT ZONA DE NORD BUCURESTI
Producator: SOCIETATE
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare APARTAMENTE NOI SOSEAUA NORDULUI

North Residences este un proiect nou situat in cea mai cunoscuta zona rezidentiala a Bucurestiului, in zona de nord, in vecinatatea parcului si a lacului Herastrau la numai 10 min de zona Comerciala Baneasa (Mobexpert, Ikea, Bricostore, Carrefour, Metro, Selgros, Baneasa Shopping City).
Accesul se face direct la toate tipurile de mijloace de transport in comun si face facila legatura cu orice zona a Bucurestiului (statia de metrou Aurel Vlaicu la 5 minute).
Proiectul North Residences este compus din doua imobile situate in aceeasi zona dezvoltate de acelasi investitor in baza aceluiasi concept-Herastraul o zona de top pe care ti-o poti permite .
Imobilul ,,Herastrau Premium Class "este un bloc de 24 de apartamente cu doua, trei si patru camere . Apartamentele au ca atribut principal luxul si confortul viitorilor proprietari, ele fiind atent proiectate, astfel incat sa ofere o utilizare optima a spatiului, cu incaperi largi, terase si ferestre cu deschidere mare ce ofera o luminozitate accentuata acestora. Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, care prin dimensiuni, dotari si conceptie ofera un cadru familial dar de un inalt standard locatarilor sai incadreaza aceasta oferta in clasa Premium .
La Herastrau Premium Class finisajele sunt de calitate superioara (zidarie Porotherm, tamplarie de aluminiu Profilco cu usi cu inchidere paralel basculanta ,lift Schindler cu statie din subsol , glafuri , si scari granit import Spania , gresie si faianta Italia obiecte sanitare Kolo si Grohe si Gala ,balustrade balcoane din sticla securizata , parchet esente exotice , usi interioare de lemn masiv cu furnir la alegere ( pana la data de 15iunie 2010),conductele de apa termice din cupru termoizolate prin sapa, centrale de apartmente cu boilere incorporate marca Buderus etc ) .
Cele 24 de apartamente ale imobilului sunt dispuse pe 6 nivele -4 apartamente la fiecare etaj inclusiv parterul , conform planului de situatie .
Accesul in imobil se face din strada Barajul Arges nr. 24-28 , iar accesul in subsol se realizeaza pietonal si auto din strada Barajul Arges si numai pietonal din strada Epocii.
Imobilul ,,Herastrau Medium Size " este un bloc de 28 de apartamente cu doua , trei si patru camere . Prin compartimentare si finisaje partamentele sunt solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului ,de o zona exclusivista la un prêt ,,de cartier " .
Alegand Herastrau Medium Size nu faceti un rabat la calitate -acest proiect se adreseaza celor care aleg un proiect cu dotari si finisaje noi la un prêt de apartament ,,vechi cu imbunatatiri " . Finisajele sunt din gama standard -compartimentari intre apartamente dar si interioare din BCA , tamplarie de aluminiu cu rupere termica culoare gri antracit prevazuta cu deschideri oscilo batante ,glafuri tip Heliopal gresie si faianta import Italia, obiecte sanitare tip Ideal Standard, usi interioare import Italia , balustrade balcoane si casa scarii inox , centrale de apartament cu boiler incorporate ).
Accesul in imobil atat pietonal cat si auto se face prin strada Sozilor ( aflata in prelungirea strazii Barajul Arges ) .
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
1 235 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vanzare apartamente - apartamente - apartamente herastrau

APARTAMENTE NOI SOSEAUA NORDULUI ESTE LISTAT IN: