Inscrie firma »
 

Prezentare C*******************

Suntem o societate profesionala care acopera, prin profesionalismul si calitatea angajatilor si colaboratorilor nostri, intreaga problematica a insolventei si lichidarii unei societati comerciale.
Sustinem, la un inalt standard de profesionalism, toate activitatile specifice domeniului economic, juridic, de marketing si management implicate de preluarea si desfasurarea, cu celeritate, a procedurii de insolventa sau falimentului unei societati comerciale.
Experienta noastra si competenta in drept comercial, dreptul insolventei, audit economic si financiar, diagnoza si prognoza economica, management de criza si evaluari patrimoniale, alaturi de suportul tehnic si organizatoric relevant, ne ofera capacitatea analizarii societatii aflate in insolventa si a activelor din patrimoniu, in scopul adoptarii celei mai bune metode de recuperare a creantelor si, unde este posibil, de redresare a afacerii, ne ofera posibilitatea asigurarii unor servicii profesionale bazate pe buna cunoastere a legislatiei, pe analiza profunda si deplin responsabila a dosarului.
Pregatirea profesionala de exceptie si capacitatea logistica detinuta, ne permit sa indeplinim cu succes toate atributiile ce ne revin in timp si la costuri rezonabile, in contextul unor misiuni ce implica experienta economica si juridica de maxima complexitate.
Valoarea noastra este data de relatia sincera si directa. Apropierea fata de clienti si intelegerea cerintelor fiecaruia, fie el creditor sau debitor intr-o procedura de insolventa, fac din arhitectura cazurilor noastre una speciala. Pentru ca pretuim fiecare dosar prin unicitatea sa, oferim asistenta si servicii la cele mai inalte standarde.
PREZENTARE C*******************
MEMBRU
GRATUIT
C*******************
695 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: lichidator insolventa concordat - lichidare firma insolventa lichidator - dizolvare faliment management de criza

ULTIMELE PRODUSE ALE CORPORATE INSOLVENCY

Servicii privind insolventaServicii privind insolventa
Servicii privind insolventa
Serviciile prestate de Cabinetul de Insolventa: - Reorganizarea judiciara a societatilor comerciale - Lichidarea ...
CORPORATE INSOLVENCY ESTE INSCRISA IN