Inscrie firma »
S************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
POS de la Alpha Bank

POS de la Alpha Bank

Tip produs: ALPHA | AWD | POS URI
Producator: ALPHA BANK
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare POS de la Alpha Bank

Alpha Bank a lansat serviciul performant de acceptare a platilor cu card, prin intermediul POS-urilor. Dezvoltat pe o platforma ce are la baza o tehnologie foarte avansata, noul serviciu permite inclusiv acceptarea cardurilor cu cip si se adreseaza tuturor comerciantilor indiferent de volumul tranzactiilor zilnice.

Alpha Bank pune la dispozitia clientilor patru tipuri de terminale POS, respectiv: dial-up (conectarea se realizeaza utilizand serviciile de telefonie fixa), Ethernet (conectare prin retelele locale de tip LAN), GPRS fix (conectarea se realizeaza prin Vodafone, utilizand serviciul GPRS) si GPRS mobil, un terminal cu sursa proprie de alimentare (conectare prin Vodafone, utilizand serviciul GPRS).

Platile pot fi efectuate atat in lei, cat si in euro sau USD, cu ajutorul oricarui card bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard. Tranzactiile in lei, efectuate prin POS-urile Alpha Bank, sunt decontate in maxim o zi de la efectuarea tranzactiei, astfel incat clientii sa poata beneficia de resurse financiare intr-un termen cat mai scurt. In plus, banca pune la dispozitia clientilor sai extrase de cont zilnice, detaliate pe fiecare tranzactie.

Serviciul de acceptare a platilor cu card prin intermediul POS-urilor Alpha Bank este insotit de o serie de avantaje, printre care: comision de instalare si mentenanta 0%, instruirea gratuita a personalului care va oferi spre utilizare terminalele POS, precum si sisteme de autorizare online a tranzactiilor efectuate, asigurand posibilitatea verificarii fara costuri a validitatii cardurilor prezentate la plata de catre clienti.
Totodata, banca pune la dispozitia clientilor sai consumabilele necesare derularii operatiunilor de acceptare a cardurilor cu utilizarea echipamentelor electronice si asigura in mod gratuit asistenta tehnica, de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 22.00.

Instalarea unui terminal POS aduce comerciantilor un plus de siguranta, prin lipsa numerarului in cadrul tranzactiei, economie, prin reducerea cheltuielilor pentru transportul si securizarea numerarului, precum si tranzactii efectuate in toate devizele importante - lei, euro si USD.

Singurele costuri aferente acestui serviciu sunt: un comision lunar stabilit in functie de volumul incasarilor si o taxa pentru utilizarea terminalului, perceputa doar pentru cele tip GPRS.

Pentru a beneficia de un terminal POS, comerciantii trebuie doar sa formuleze o cerere de acceptare catre banca si sa deschida un cont curent la Alpha Bank.
PREZENTARE S*************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************************
4 369 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: BROKER DE ASIGURARE - servicii financiare

PRODUSE ASEMANATOARE CU POS DE LA ALPHA BANK

Alpha MasterCard Credit -- CARDUL PT VENITUL MINIM 400 RONAlpha MasterCard Credit -- CARDUL PT VENITUL MINIM 400 RON
Alpha MasterCard Credit -- CARDUL PT VEN...
Informatii despre Alpha MasterCard Credit card de credit international embosat, emis in RON; limita maxima de ...
ALPHA Housing, credit ipotecar-imobiliarALPHA Housing, credit ipotecar-imobiliar
ALPHA Housing, credit ipotecar-imobiliar
Descriere credit: - Alpha Housing cu dobanda fixa in primul an sau in primii doi ani - Alpha Housing Option cu dobanda ...
CASCO NAVIGATOR  DE LA ALLIANZ-TIRIACCASCO NAVIGATOR  DE LA ALLIANZ-TIRIAC
CASCO NAVIGATOR DE LA ALLIANZ-TIRIAC
Casco NAVIGATOR Ce avantaje iti ofera Casco Navigator # este o asigurare gandita special pentru tine - prima de ...
“VACANTA 3 RATE” la RAIFFEISEN BANK“VACANTA 3 RATE” la RAIFFEISEN BANK
“VACANTA 3 RATE” la ...
1. Clientul poate opta pentru "3 luni de amanare la plata ratelor" pe care si le poate alege oricand pe perioada ...
CREDITE BANCARE, REFINANTARICREDITE BANCARE, REFINANTARI
CREDITE BANCARE, REFINANTARI
Succesul nostru continuu se bazeaza pe filosofia noastra: "Fiecare om are dreptul la protectie financiara si libertate ...
Asigurare de viata cu componenta investitionalaAsigurare de viata cu componenta investitionala
Asigurare de viata cu componenta investi...
Produsele financiare oferite de ALLIANZ-TIRIAC prin intermediul parteneriatului cu AWD ROMANIA sunt RON invest si EURO ...
AVIVA-ASIGURARI UNIT-LINKEDAVIVA-ASIGURARI UNIT-LINKED
AVIVA-ASIGURARI UNIT-LINKED
AVIVA ASIGURARI Planificarea bugetului familiei reprezinta un calcul al posibilitatilor financiare ale unei familii si ...

POS DE LA ALPHA BANK ESTE LISTAT IN:

POS DE LA ALPHA BANK - PRODUSE SIMILARE