Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

Societatea AQUA D&P TECHNOLOGIES este unul dintre principalii furnizori de Solutii la Cheie si Echipamente pentru Protectia Mediului. Detinem o experienta de peste 20 de ani si am stabilit parteneriate cu cele mai importante firme de profil pe plan mondial, pe care le reprezentam cu succes in Romania. Serviciile noastre includ Consultanta, Proiectare, Fabricare, Instalare, Punere In Functiune, Training Personal, Urmarire In Exploatare.
Devotamentul fata de mediul incojurator si implicarea continua in cercetare au avut ca rezultat dezvoltarea celor mai eficiente solutii si tehnologii de profil. Sistemele noastre sunt construite dupa cele mai inalte standarde, folosind numai materiale de calitate superioara, sunt complet automatizate si optimizate pentru costuri minime de exploatare. Solutiile noastre includ: Statii de Tratare si Epurare a Apelor Uzate Menajere si Industriale, Instalatii de Separare si Deshidratare, Instalatii de Biogaz, Instalatii de Incinerare, Instalatii de Potabilizare, Biotehnologii, Sisteme de Filtrare Apa Industriala.
Am reusit sa pastram o relatie extraordinara cu toti clientii nostri, astfel am transformat fiecare proiect intr-o referinta. Clientii nostri provin din toate ramurile industriale, zootehnie, agricultura, precum si clienti municipali.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
1 894 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Statie de epurare - statii de epurare - epurare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AQUA D&P TECHNOLOGIES SRL

Statie de Epurare pentru Abator de PasariStatie de Epurare pentru Abator de Pasari
Statie de epurare pentru abator de pasari
Statie de epurare a apelor uzate provenite de la un abator de pasari cu o capacitate de 4000 de capete/ora din ...