Inscrie firma »
Ambalaje din carton ondulat

Ambalaje din carton ondulat

Tip produs: ambalaje | cutii clasice | cutii caserate
Producator: SC Vrancart SA
 

Prezentare Ambalaje din carton ondulat

Cutii clasice

Aceste tipuri de cutii au o gama larga de utilizare, fiind folosite de producatorii de bunuri de larg consum pentru ambalarea, transportul, protectia si depozitarea produselor. Ele se executa in mai multe variante:

-cutii neimprimate;

-cutii imprimate in 1-3 culori;

-cutii lipite;

-cutii capsate.

Pot fi realizate din carton ondulat tip III si tip V la dimensiunile si structurile solicitate de client. La cutiile clasice colective, pentru separarea si protectia produsului ambalat, realizam si anexele.

Cutii caserate
Aceste tipuri de cutii sunt realizate din carton ondulat tip III peste care se lipeste o coala tiparita in tipografie care confera un aspect deosebit datorita calitatii bune a tipariturii. Cutiile caserate pot fi folosite atat pentru prezentarea cat si pentru ambalarea unei game variate de produse:

- alimentare;

- patiserie;

- incaltaminte si marochinarie;

- cosmetice;

- igienico-sanitare;

Utilizarea acestui tip de cutii prezinta avantajul unei mai bune promovari a produselor ambalate prin calitatea deosebita a tipariturii si al finisajului cutiei.

Cutii telescopice
Sunt compuse din doua parti detasabile, corp-capac, confectionate din carton microondulat sau carton tip III, pot fi simple sau imprimate si sunt utilizate de regula pentru a ambala produse textile, de marochinarie si nu numai.

Cutii pentru prajituri si fursecuri
Aceste cutii sunt ideale pentru ambalarea produselor de patiserie, avand o constructie ce permite vizualizarea produsului ambalat. La cererea clientului aceste cutii se pot casera sau plastifia.

Cutii pentru pizza
Sunt cutii cu autoformare, realizate de regula din carton microondulat, de tip III cu fata alba sau natur, imprimate in 1-3 culori in functie de solicitarile clientului.

Realizam toate tipurile de cutii pentru pizza cu dimensiuni cuprinse intre 220-500 mm. Cartonul ondulat utilizat pentru confectionarea acestui tip de ambalaj are avizul sanitar.

Ladite pentru fructe si legume
Aceste ambalaje se remarca printr-o constructie deosebita, usurand manipularea, transportul si depozitarea, suportand bine socurile mecanice. Laditele din carton ondulat sunt usoare, economice, biodegradabile si pe langa functia de transport si protectie indeplinesc si functia de promovare a produselor ambalate. Acestea inlocuiesc cu succes laditele din material plastic sau din lemn fiind mai ieftine si mai usoare.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
5 987 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carton ondulat - hartii igienico sanitare - hartii pentru carton ondulat

PRODUSE ASEMANATOARE CU AMBALAJE DIN CARTON ONDULAT

Carton ondulatCarton ondulat
Carton ondulat
Fabrica de carton ondulat Ca urmare a modernizarilor realizate in 1998, 2006 si 2007, Vrancart detine in prezent una ...
Hartie pentru cartonHartie pentru carton
Hartie pentru carton
Fabrica de hartie pentru carton - Hartie Fluting Pusa in functiune in anul 1983, instalatia de fabricat hartie pentru ...
Hartie igenicaHartie igenica
Hartie igenica
Fabrica de produse igienico sanitare Vrancart Masina de hartie igienica, marca Fampa Beloit Polonia, a fost pusa in ...