Inscrie firma »
Ganoderma

Ganoderma

Tip produs: Ganoderma | Locuri de munca | Sanatate
 

Prezentare Ganoderma

Ganoderma (Lingzhi,Reishi)
Daca stiam ca voi trai asa de mult, as fi avut mai multa grija de trupul meu.
[Eubie Blake la varsta de 100 de ani] Eubie Blake 1883-1983, Compozitor american

O PLANTA MEDICINALA MIRACULOASA
Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca medicinala, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau un adevarat rege miraculos al plantelor. Ganoderma poate imbunatati capacitatea de vindecare a organismului, mentine sanatatea si sustine longevitatea.
Detaliile legate de aceasa planta sunt descrise de cartile traditionale ale medicinei chineze precum 'Cartea plantelor medicinale Sheng Nung' si 'Perspectiva asupra medicinei plantelor'.
Ganoderma a fost pastrata ascunsa sub numeroase valuri ale misterului timp de 1000 de ani. Eficienta ei legata de mentinerea tineretii si prelungirea vietii, in cazul unei administari constante, era cunoscuta de mult dar nimeni nu efectuase o adevarata cercetare stiintifica asupra ei.
in ultimii ani, datorita unei minutioase cercetari efectuate de foruri academice din China si din alte tari, prin analize desfasurate in cooperare si experimente clinice efectuate in spitale,prin colaborarea cadrelor medicale si a producatorilor de medicamente a fost in cele din urma dovedita stiintific eficacitatea puternica a acestei plante.
De ce trebuie sa luam Ganoderma?
Cele mai multe dintre bolile cronice si acute se datoreaza dezechilibrului organismului, determinat de acumularea de toxine.
Ganoderma are capacitatea de a ne oferi o verificare medicala si de a descoperi bolile ascunse in organism. Ea va elimina apoi toxinele permitand corpului sa devina cel mai bun doctor care, prin intermediul sistemului imunitar natural, sa trateze o intreaga gama de boli.
Principalele proprietati ale Ganodermei sunt: purificarea sangelui, eliminarea toxinelor, amplificarea puternica a functiei rinichilor, protejarea ficatului, intarirea inimii si curatarea colonului. Ea mai are proprietatea de a actiona ca relaxant cu functii anticanceroase.
Ganoderma contine mai mult de 200 de elemente active care pot fi impartite in 3 categorii:- 30 % elemente solubile in apa, 65% elemente solubile organic, 5% elemente volatile.

Principalele functii si componente ale Ganodermei
Ganoderma actioneaza ca : un purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului, reglator al intestinelor, tonic cardiac, stabilizator al tensiunii sanguine, tonic general, antitusiv, expectorant si antitumoral.
Polizaharidele imbunatatesc capacitatea naturala de vindecare a organismului si fortifica sistemul imunitar. Ele au proprietati antitumorale impiedicand degenerarea organelor interne si intarind celulele din tesuturi.
Germaniul organic determina cresterea nivelului de oxigen din sange si faciliteaza eliminarea celulelor moarte si a toxinelor solubile in apa.Crescand nivelul oxigenarii sangelui apare o functie mai buna a creierului, dispare starea de oboseala datorata slabei oxigenaari a creierului, revigoreaza organismul crescand totodata capacitatile fizice si intelectuale, necesarul de somn se va reduce, dar la trezire se constata o stare de energie.
Adenozina ajuta la impiedicarea formarii de cheaguri in sange, imbunatateste circulatia sanguina, scade nivelul de colesterol, reduce grasimile, imbunatateste functionarea cortexului si a glandelor interne determinand mentinerea echilibrului endocrin, regleaza metabolismul, aduce starea de tinerete si de energie in corp si mentine echilibrul PH-lui din sange, stopeaza procesul de ateromatoza si previne migrarea embolilor ateromatosi (previne infarctul miocardic si accidentele vasculare cerebrale)
Triterpenoidele fortifica sistemul digestiv si construieste protectia impotriva alergiilor cauzate de antigene. Reduce colesterolul si continutul de substante grase, activeaza nucleele celulelor.
Esenta ganodermica intinereste tesuturile organismului, conserva functiile acestuia, mentine starea de tinerete, vindeca problemele pielii si infrumuseteaza pielea. Este totodata eficienta pentru uzul extern in tratarea ranilor, a ulceratiilor mucoasei bucale si pentru oprirea sangerarii.De asemenea, da stralucire tenului, infrumuseteaza si catifeleaza pielea.
Cum actioneaza Ganoderma?
Efectele Ganodermei asupra organismului parcurg 5 etape:
Evaluarea starii de sanatate (1 - 30 de zile): Ganoderma ajuta la depistarea bolilor si toxinelor ascunse in corp si actioneaza pentru reglarea functiilor organismului. in timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca 'reflexii' (diverse manifestari ale organelor cu probleme, practic scaneaza organismul si ne arata acolo unde sunt probleme la inceputul tratamentului cu Ganoderma). Aceste reactii nu constituie efecte secundare ci ne ajuta sa identificam zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a starii de sanatate.
Purificarea-detoxifierea (1-30 saptamani): Ganoderma este cunoscuta ca 'maestru al eliminarii toxinelor' datorita capacitatii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol, depozite de grasime, celule moarte si toxine acumulate in organism.Toxinele circula prin sistemul sanguin si sunt eliminate (cu ajutorul rinichilor si ficatului) prin urina, scaun, dar si prin transpiratie, eczeme pe piele, sputa si mucus.
Reglarea (1 - 12 luni): In timpul procesului de vindecare pot fi observate multe reactii. Nu va alarmati caci acesta este semnul ca organismul se vindeca. Daca reactia este prea puternica reduceti doza.
Recuperarea (6 - 24 luni): Ganoderma va continua sa repare partile afectate ale organismului si sa fortifice sistemul imunitar pentru a face fata bolilor.Ea va furniza elementele si vitaminele esentiale pentru o recuperare rapida.
Reintinerirea (1 - 3 ani): Scopul fundamental pentru care-i- utilizata Ganoderma este mentinerea la nivel optim a functiilor corpului si reintinerirea.
Proprietatile medicale ale Ganodermei
in urma experimetelor clinice efectuate de dr. Shigeru Yuki s-a dovedit ca Ganoderma isi datoreaza eficienta proprietatilor sale de baza, adica:
-scade nivelul de colesterol din sange si cantitatea de grasimi;
-scade nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului(foarte bun in diabet zaharat);
-scade nivelul lipidelor si stabilizeaza membrana celulelor rosii;
-adenozina din Ganoderma scade numarul plachetelor din sange si impiedica tromboza;
-imbunatateste functia cortexului si a glandelor determinand mentinerea echilibrului endocrin;
-creste capacitatea naturala de vindecare a organismului, ajuta corpul sa isi formeze un sistem imunitar puternic;
-impiedica degenerarea celulelor din tesuturi si degenerarea organelor;
-impiedica aparitia senilitatii prin mentinerea unei stari de tinerete;
-reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive;
-curata colonul (rezolva problemele legate de constipatia cronica si hemoroizi);
-impiedica aparitia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor producatoare de histamina;
-impiedica si trateaza cancerul si inhiba metastaza celulara;
-normalizeaza pana la impiedicare degenerarea tisulara;
-impiedica moartea subita a pacientilor de cancer, datorata embolismului;
-inhiba tromboza si celulele trombocitare de pe peretii care inconjoara tesuturile si elimina blocajele datorate medicatiei anticanceroase, sporeste efectul acestor medicamente;
Usureaza durerile provocate de cancer.

intrebari si raspunsuri : Este adevarat ca Ganoderma este vindecatorul bolilor moderne si 'medicamentul universal' pentru toate bolile?
Yukio Naoi, Institutul Stiintific pentru produse alimentare din cadrul Universitatii Kyoto
Ganoderma este eficienta in toate bolile. Adecvarea Ganodermei la constitutia oricarui pacient poate fi considerata asemenea eficientei unui medicament cu licente. Ca argument este faptul ca nu s-au inregistrat efecte negative sau rezultate ineficiente in cazul nici unui pacient care a utilizat Ganoderma. Eficienta acestui produs este ilustrata mai jos, prin analiza rezultatelor remarcabile obtinute recent in urma utilizarii Ganodermei.
1.Vindecarea completa a durerilor de cap si a celor de la nivelul umerilor datorate hipertensiunii si arterosclerozei si reducerea tensiunii sanguine.
Raport al dr. Isao Tani de la Institutul de cercetari medicale, Universitatea Kinki :Subiectii acestui experiment erau predominant hipertensivi. Tensiunea lor a scazut in mod semnificativ.
Unul dintre pacienti avea 180/96. Dupa 3 luni de tratament, tensiunea lui a scazut la 126/94. La asemenea rezultate remarcabile se ajunge foarte greu fara medicamente anti-hipertensive.
La o alta pacienta cu arteroscleroza, tensiunea a scazut de la 158/77mmHg la 128/67 mmHg in decurs de 3 luni.Colesterolul i-a scazut de la 269 la242.
Unui pacient cu hipertensiune, tensiunea i-a scazut de la 151/78 mmHg la 118/72 mmHg in decurs de o luna si i-au disparut durerile de cap si de la nivelul umerilor.
-Se poate trage concluzia ca Ganoderma este utila pacientilor cu hipertensiune si arteroscleroza.
2.De ce este eficienta atat in cazul tensiunii sistolice cat si a celei diastolice?
Dr. Shigeree Yuji de la Universitatea Kinki ofera sase explicatii pentru care Ganoderma este eficienta in afectiunile cardio-vasculare :
Trateaza hipertensiunea arteriala;
Creste tensiunea arteriala in cazul pacientilor cu hipotensiune arteriala;
Previne aterosleroza si reduce nivelul colesterolului;
Previne formarea trombozelor si dizolva trombozele formate;
Reduce efectele secundare ale medicamentelor anti-hipertensive;
3.Este eficienta si in tratarea obstructiilor vasculare cerebrale, infarctului cardiac, apoplexiei cerebrale si anghinei pectorale
Raport al d-lui Uebara Kioshi de la Spitalul Kinki: Ganoderma poate reduce simptomele grave ale afectiunilor enumerate mai sus. Printre mai multe cazuri, am avut un pacient cu obstructie cerebrala arteriala dreapta la care cele mai bune rezultate s-au obtinut prin administrarea simultana a Ganodermei cu Urokinaza. Un alt pacient care suferise un atac cerebral cu obstructie vasculara in urma caruia ramasese partial paralizat, si-a recapatat mobilitatea dupa administrarea de Ganoderma. Valorile grasimilor si a B lipo-proteinelor au revenit la normal.Ganoderma determina ameliorarea starii cardiacilor. Ganoderma in asociere cu alte medicamente are un efect benefic asupra organismului. Oricum, este mai bine sa previi aparitia unor asemenea boli prin administrarea regulata de Ganoderma decat sa fii nevoit sa te confrunti cu dificultatea vindecarii lor.
4.Este eficienta in tratamentul hepatitelor acute sau cronice si a disfunctiilor hepatice
-Raportul Dr. Mitsui Hashimoto de la Spitalul Hashimoto: Ganoderma este foarte eficienta la pacientii cu hepatita. Dupa administrarea de Ganoderma timp de trei luni, valorile GOT si GPT au scazut de la 200-300 la 100. In plus, unul dintre pacientii care a luat Ganoderma in asociere cu o alta planta chineza a inregistrat o scadere a GOT si GPT. Au fost inregistrate rezultate satisfacatoare la pacientii cu hepatita si hipertensiune dupa administrarea de Ganoderma.
5.Conceptia ca bolile de ficat sunt incurabile trebuie abandonata
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol in mentinerea sanatatii. Functiile ficatului sunt complexe. Prin urmare, bolile ficatului sunt dificil de tratat si singura metoda de tratament adoptata de medicii occidentali este regimul dietetic. Totusi, Ganoderma are o actiune benefica asupra complicatelor functii ale ficatului determinand revenirea acestora la normal. Pe baza investigatiilor clinice se poate concluziona ca Ganoderma are un efect pozitiv semnificativ.
6. Durerile asociate gastritei, ulcerului duodenal, ulcerului etc pot fi eliminate imediat?
Raportul Dr Taro Tamura de la Universitatea Kinki: Ganoderma se administreaza pentru tratarea gastritei, ulcerului gastric si ulcerului duodenal. Este semnificativ cazul unui barbat care suferise de ulcer gastric in tinerete si afectiunea ii revenise intr-o etapa tarzie a vietii.Medicamentele clasice nu aveau nici un efect dar dupa administrarea de Ganoderma timp de o saptamana durerile i s-au redus semnificativ. Pe masura ce dosajul i s-a redus el nu a mai avut dureri decat cel mult o data pe zi, ulterior disparandu-i cu totul.Acest tratament este eficient si in cazul pacientilor cu ulcer gastric si duodenal care se simt obositi si slabiti. Ganoderma ajuta la atenuarea durerilor post operatorii in cazul cancerului gastric. Dupa administrarea acestui remediu, pacientii au reusit sa se ingrase iar aspectul lor s-a imbunatatit.
Medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale acestei ciuperci si confirma eficacitatea sa in cazul urmatoarelor boli:
1. Hipertensiune si hipotensiune arteriala;
2. Boli cardiace cauzate de hipertensiunea arteriala si hematoame;
3. Accidente vasculare cerebrale, hiperglicemie (nivel ridicat al zaharului sanguin), obstructia vaselor sangvine;
4. Tulburari datorate menopauzei, afectiuni ginecologice;
5. Constipatie, hemoroizi;
6. Hepatita cronica;
7. Dificultati de urinare, urinari frecvente;
8. Boli gastrice, ulcer duodenal;
9. Predispozitie crescuta pentru boli infectioase si alergice, inclusiv rino-sinuzite frecvente si racelile cronice;
10. Astm bronsic, bronsita cronica;
11. Artrite, lumbago, reumatism (in cazul persoanelor trecute de varsta mijlocie);
12. Insomnine, stare de letargie, neurastenie;
13. Eruptii alergice ale pielii, micoze si tricofitii ale picioarelor;

Produse de calitate unica!
1) Numele stiintific al materiei prime care sta la baza produselor este Ganoderma Lucidum (o ciuperca rosie).Mai este cunoscuta sub denumirile: Lingzhi in chineza, Reishi in japoneza, Youngshi in coreeana.
2) Ganoderma Lucidum are o istorie in Asia de peste 5000 ani. Ganoderma e considerata "Regele Plantelor", "Planta tineretii" sau "Planta lui Dumnezeu" si- e cunoscuta ca planta cu putere de detoxifiere rapida.
3) Nu contine Chimicale, Pesticide sau Hormoni.
4) Procesul de productie dispune de cea mai sofisticata tehnologie la toate nivelurile: cultivare, procesare, calitate si desfacere.
Detalii suplimentare : www.pubmed.org (studii clinice efectuate) , www.reishi.com , www.fungi.com
Dr. Rusu Florin www.ganoexcel.com



Ganoderma este produsa dintr-o mixtura de 6 specii de Ganoderma - 'Regele Plantelor'. Aceasta ciuperca ajuta la intarirea sistemului imunitar al organismului si faciliteaza procesul de vindecare. Ea are totodata capacitatea de a spori rezistenta organismului la boli, este un imunostimulator si imunomodulator.
Capsule in cutie: 90 ; 1 capsula contine 275 mg ganoderma adulta .Ingrediente: Ganoderma Lucidum
Dozaj recomandat: 1-2 capsule, de 2 ori pt. adulti si jumatate de dozaj pt. copii, in fiecare zi.
Informatii aditionale: Ganoderma nu are limita de varsta pentru consumatori. Totusi nu se recomanda pentru copiii sub 10 ani, deoarece nu au nevoie de detoxifiere prin Ganoderma.
Valoarea farmacologica: Polizaharide, Germaniu organic, Adenozine, Triterpenoide, Esenta ganodermica.
Excellium este miceliul Ganodermei Lucidum care contine ingredienti precum vitamine, minerale si enzime.Gano Excel este un un adevarat pionier la nivel mondial in ceea ce priveste producerea si comercializarea de miceliu (Excellium). Excellium mai este cunoscut ca 'Tonicul creierului' datorita procentului crescut de germaniu organic. Stabilizeaza functiile neuronului rezistenta crescuta la hipoxie (lipsa de oxigen), frig, deshidratare, hipoglicemie), rezolva unele cauze ale migrenelor.
Capsule in cutie: 90
Ingrediente: Ganoderma Mycellium
Dozaj recomandat: 1-2 capsule de 2 ori pentru adulti si jumatate de dozaj pentru copii, in fiecare zi.
Informatii aditionale: Ganoderma nu are limita de varsta pentru consumatori; nu se recomanda sub varsta de 2 ani. Valoare farmacologica: Polizaharide, Germaniu organic, Vitamine, Minerale, Proteine.
Sakanno este compus dintr-o combinatie de plante medicinale traditionale selectionate, precum Tongkat Ali (inima pamantului) cunoscuta sub denumirea stiintifica de Euricoma Longifolia Jack si Ganoderma Lucidum cunoscuta ca 'Miraculosul rege al plantelor'. Anticolesterolic,imunostimulator, excelent in dislipidemii, diabet zaharat.
Capsule in cutie: 60
Ingrediente: Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia Jack)=285mg, Ganoderma =15mg;
Dozaj recomandat: 2 capsule, de 2 ori pe zi pt. adulti si jumatate de dozaj pt. copii.- Nu se administreaza copiilor.
Valoare farmacologica: Ingrediente active Ganoderma si Tongkat Ali (imbunatateste circulatia sangelui,repara sistemul nervos,fortifica sistemul imunitar,regleaza apetitul si functionarea sistemului digestiv,da energie)
Gano Cafe-Clasic- Bogata in aroma-iti-ofera in-fiecare dimineata energia-si-puterea-de a incepe o noua zi. Bucuria unei combinatii savuroase impletite intr-un gust clasic. Ganocafe Classic este o cafea neagra instant, obtinuta prin amestecul unei cafele de inalta calitate cu extract de Ganoderma Lucidum, rezultatul obtinut fiind satisfactia unei cafele adevarate. O veti indragi pentru valoarea ei nutritiva si aroma placuta.
Plicuri in cutie: 30 (continutul unui plic-3g)
Ingrediente: Cafea, Extract de Ganoderma Lucidum (Calorii:10.89;Carbohydrati totali: 2.40g; Cafeina: 13.8mg; Zahar: 0g; Grasimi: 0.09g; Cholesterol: 0mg; Sodium (Na): 0,07mg; Calciu (Ca): 5.43mg; Fier (Fe): 0.13mg; Potassium (K): 8.4mg, Proteine: 491mg; Vitamina C: 2.18mg; Viatmina B3: 0.98mg)
Valoare farmacologica:polizaharide, germaniu organic, vitamine
Gano Cafe 3-in-1 este un produs nutritiv compus din Ganoderma, Cafea Braziliana, lapte degresat si zahar. E cea mai faimoasa cafea de la Gano. Usurinta de a o pregati si placerea gustului a cucerit bautorii de cafea.
Plicuri in cutie: 20 (continutul unui plic-21g)
Ingrediente: Coffee, Sugar, Non-Dairy Creamer (Glucose, Corn Syrup Solids, Palm Kernel Oil, Sodium Caseinate (from Milk), Potassium Phosphate, Sodium Tripolyphosphate, Mono- and Diglycerides, Datem, Riboflavin, Sodium Aluminum Silicate), Ganoderma Lucidum Extract.
Valoare farmacologica:polizaharide, germaniu organic, vitamine
Gano Cafe Mocha nutritiva si energizanta , cafeaua inspiratiei.
Ganocafe Mocha este un amestec de extract de Ganoderma Lucidum, boabe de cafea si cacao. Fiind combinate cu maiestrie in acest amestec, veti putea savura o ceasca de cafea cremoasa si aromata. Desi se identifica cu traditionalul gust al cafelei, ea prezinta caracteristici speciale, locale.
Plicuri in cutie: 15 (continutul unui plic-28g)
Ingrediente:-Coffee, Cocoa, Ganoderma Lucidum Extract, Sugar, Skimmed Milk Powder, Non-Dairy Creamer
Valoare farmacologica:polizaharide, germaniu organic, vitamine

Gano Schokolade nutritiva-si energizanta, este-compusa- din: Fruct de Cacao, lapte-degresat -si- Excelium (extract din Ganoderma). O-bautura-excelenta-pentru toate varstele!
Plicuri in cutie: 30 (continutul unui plic-30g)
Ingrediente: Cocoa, Ganoderma Lucidum Extract, Refined Sugar, Non-Dairy Creamer, Skimmed Milk Powder
Valoare farmacologica:polizaharide, germaniu organic, vitamine
Gano Tea SOD un amestec perfect de sanatate si gust, este o bautura obtinuta din ceai de Rooibos (denumire-stiintifica-Asphalatus Linealis) din Africa de Sud si extract de Ganoderma Lucidum. Ceaiul de Rooibos mai este cunoscut sub denumirea de Sod Tea. El contine substanta SOD(super oxid dismutaza),- un anti-oxidant foarte eficient in-eliminarea radicalilor liberi. O aroma placuta, un gust aparte la care se adauga beneficii pentru sanatate. O sa va placa!
Plicuri in cutie: 20 (continutul unui plic-2g)
Ingrediente: SOD (Super Oxide Dismutase) Tea, Ganoderma Lucidum Extract
Valoare farmacologica:polizaharide, germaniu organic, vitamine,Ingrediente active Sod Tea:
- anti-oxidante care elimina radicalii liberi ; - contine factori care previn imbatranirea ;- previn alergiile pielii ;
- sprijina sistemul imunitar ;- ajuta digestia .
Sapunul Gano Excel actioneaza astfel:
-Curata pielea si o catifeleaza;
-Elimina celulele moarte din- piele;
-Promoveaza o piele sanatoasa;
-Hraneste pielea-;
-Reduce procesul de imbatranire a pielii-;
-Ajuta la vindecarea unor boli de piele .
Bucati intr-o cutie: 2(Continut pe bucata:100 g)
Ingrediente: Ganoderma Lucidum Extract, Lapte de capra. Pielea voastra va simti diferenta!
Valoare farmacologica:polizaharide, germaniu organic, adenozina, esenta ganodermica, vitamina E.
Pasta de dinti Gano Fresh actioneaza astfel:
-fortifica dantura sensibila;
-opreste formarea cariei;
-trateaza gingiile care sangereaza;
-intareste emailul dintilor;
-are gust placut si aroma deosebita!
Foarte economica pentru toata familia!
Continut: 150g Ingrediente: Sorbitol, Glycerin, Silica, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Ganoderma Lucidum Extract, Parabens, approved coloring and flavors.

DE CE CAFEA SANATOASA SI NU CAFEA OBISNUITA?

intr-o ceasca obisnuita de cafea exista intre 60 - 350 mg de cofeina iar in cea decofeinizata doar 30-40 mg. Intr-un plic de Ganocafe classic exista doar 13,4 mg cofeina!
Cititi cele zece motive principale pentru care ar trebui sa reflectati asupra trecerii pe " o cafea sanatoasa'.
Principalele 14 probleme de sanatate corelate consumului de cafea obisnuita-:
1. Probleme cardiovasculare-:
Cofeina determina cresterea pulsului cardiac, a tensiunii sangelui in vase si poate contribui la aparitia unor boli cardiace. Atat cafeaua obisnuita cat si cea decofeinizata determina cresterea colesterolului si homocisteinei, o substanta bio-chimica pe care stiinta o asociaza riscului atacului de cord. Cofeina este totodata raspunzatoare de spasmele coronare, cauza a circa 20% din atacurile de cord fatale care ucid persoane perfect sanatoase.
2. Stress-ul-:
Cofeina stimuleaza excretia hormonilor de stress care determina aparitia unor inalte nivele de anxietate, iritabilitate, tensiuni si dureri musculare, indigestie, insomnie si deteriorarea imunitatii. Nivelele crescute de stress cauzate de cofeina afecteaza reactia la conditiile curente de tensiune la care toti oamenii sunt supusi in viata.

3. Tulburari emotionale-:
Anxietatea si iritabilitatea sunt tulburari simptomatice asociate consumului de cofeina dar la fel de grave sunt si depresiile si tulburarile de atentie. Depresia poate aparea ca urmare a incetarii efectului stimulant al cofeinei, efect ce se pierde in timp. Ea mai poate aparea pe parcursul perioadei de recuperare dupa ce o persoana a abandonat consumul de cofeina, datorita echilibrarii compozitiei chimice din creier. in loc sa creasca activitatea mentala cofeina determina, de fapt, scaderea fluxului de sange catre creier cu pana la 30%, conducand la efecte negative asupra memoriei si performantelor intelectuale.
4. Variatii ale nivelului de zahar din sange-:
Cei care sufera de diabet si hipoglicemie trebuie sa evite cofeina deoarece aceasta stimuleaza temporar cresterea nivelului de zahar din sange, ceea ce determina o productie excesiva de insulina urmata de o scadere dramatica, in decurs de doar cateva ore a nivelului de zahar. Daca doriti sa pierdeti din greutatea corporala acest fenomen va determina exact aparitia unui efect opus deoarece mesajul insulinei catre corp este de a depozita surplusul de zahar ca grasimi.
5. Probleme Gastrointestinale-:
Multe persoane simt arsuri la stomac dupa ce beau cafea deoarece aceasta creste secretia de acid clorhidric ceea ce sporeste riscul de ulcer. Cafeaua, inclusiv cea decofeinizata, scade presiunea valvei dintre stomac si esofag astfel incat continutul puternic de acid al stomacului trece in sus catre esofag determinand arsuri si maladia refluxului gastro-esofageal. Dat fiind consumul mare de cafea din America de Nord, nu este deloc surprinzatoare vanzarea in mari cantitati a medicamentelor cunoscute ca antiacide.
6. Deficiente de nutritie-:
Cofeina inhiba absorbtia unor substante nutritive si produce eliminarea prin urina a calciului, potasiului, magneziului, fierului si altor minerale, toate esentiale unei bune stari de sanatate.
7. Probleme de sanatate specific masculine-:
Cafeaua este iritanta pentru tractul urinar si pentru vezica urinara. Aceasta este un diuretic ce agraveaza problemele legate de urinarea frecventa. Eliminarea cafelei si a cofeinei conduce adesea la eliminarea simptomelor asociate urinarii frecvente ca urmare a umflarii glandei prostatei.
Dr. Milton Krisiloff, M.D., a descoperit ca, in majoritatea cazurilor, barbatii pot reduce semnificativ riscul problemelor urinare si de prostata prin modificarea dietei , incluzand eliminarea cafelei si a cofeinei.
8. Probleme de sanatate specific feminine-:
Chisturile fibromatoase de san, PMS, osteoporoza, problemele de infertilitate, pierderile de sarcina, nasterile de copii sub-ponderali si problemele de menopauza precum bufeurile de caldura sunt toate exacerbate de consumul de cofeina. Femeile care iau anticonceptionale sunt in mod special expuse riscului datorita capacitatii lor reduse de detoxifiere fata de cofeina.
9. Scaderea puternica a adrenalinei-:
Consumul de cofeina duce, in cele din urma, la scaderea puternica a adrenalinei, ceea ce determina expunerea persoanei la o mare diversitate de probleme de sanatate corelate afectiunilor inflamatorii, auto-imunitare si care aduc senzatia de fatigabilitate.
10. Imbatranirea precoce-:
Multe personae descopera, in jurul varstei de 40 de ca nu mai tolereaza acelasi nivel de cofeina ca atunci cand aveau 20 sau 30 de ani. Producerea melatoninei DHEA si a altor hormoni vitali incepe sa scada iar cofeina accelereaza acest declin. in plus, ea deshidrateaza organismul si contribuie la imbatranirea precoce a pielii si rinichilor. S-a dovedit ca procesul de reparare al ADN-ului este inhibat de cofeina, iar capacitatea de detoxifiere a ficatului este incetinita de aceasta.
11. Istovirea glandelor suprarenale-:
Cofeina este un un stimulant al sistemului nervos central. Ea determina glandele suprarenale sa secrete adrenalina - hormonul de care organismul are nevoie in momente extreme pentru cresterea pulsului cardiac, cresterea ritmului respirator si tensiunii sanguine, in cazul unor reactii specifice de spaima sau lupta. Daca stimulentele sunt folosite in exces, glandele suprarenale obosesc. Daca observati ca reactia la cofeina vi s-a diminuat sau pretindeti ca puteti bea trei cafele expresso dupa care puteti sa va culcati linistit, ghiciti ce s-a intamplat de fapt? Glandele suprarenale nu mai raspund, ceea ce inseamna ca aveti o mai slaba rezistenta la stress, fiind astfel mai vulnerabili la agenti patogeni si la poluantii din mediu.
12. Variatii grave ale nivelului de zahar din sange-:
Cofeina forteaza ficatul sa elibereze glicogen in sange. Pancreasul reactioneaza la cresterea brusca a nivelului de zahar din sange secretand insulina, hormonal, care face ca excesul de carbohidrati sa fie depozitat ca grasime. in decursul a 1-2 ore, consecinta este o scadere dramatica a nivelului de zahar din sange, care conduce la o stare de hipoglicemie (nivel scazut al zaharului din sange). Acest proces se incheie de regula cu nevoia unei noi cesti de cafea care, daca este bauta, reporneste intregul ciclu.
13. Tulburari de aciditate-:
Cei peste 208 acizi continuti de cafea pot conduce la indigestie si la o mare diversitate de probleme incepand de la hiper-aciditatea asociata inflamatilor artritice, reumatice si tegumentare. Multe persoane acuza senzatia de arsura in stomac dupa ce beau cafea deoarece aceasta creste secretia de acid in stomac. Starea de sanatate presupune un echilibru de ph alcalin in organism.
14. Pierderea mineralelor esentiale-:
Cafeaua inhiba absorbtia unor substante nutritive si cauzeaza eliminarea prin urina a calciului, magneziului, potasiului, fierului si altor minerale, toate fiind elemente esentiale, necesare sanatatii. Femeile trebuie sa se preocupe de osteoporoza la momentul aparitiei semnelor menopauzei. Studiile arata ca femeile care beau cafea prezinta o mai mare incidenta a osteoporozei decat cele care nu beau. Nici barbatii nu sunt imuni la osteoporoza.
Acestea sunt o serie de simptome fata de care doctorii isi sfatuiesc pacientii sa elimine cafeaua si orice produs cu cofeina din dieta lor:
- indigestie acida-;
- anxietate, iritabilitate si nervozitate-;
- candida sau probleme fungice-;
- colita, diverticulitis, diaree si alte simptome de iritare a intestinelor-;
- sindromul oboselii cronice si alte tulburari auto-imune-;
- diabet sau hipoglicemie-;
- ameteala, sindromul Meniere sau tinnitus (tiuituri in urechi)-;
- guta (nivel crescut de acid uric)-;
- boli cardiace sau palpitatii-;
- tensiune sanguina crescuta-;
- colesterol ridicat-;
- insomnie, somn intrerupt sau de slaba calitate-;
- boli ale ficatului, probleme biliare precum pietrele biliare-;
- probleme renale si ale vezicii urinare, incluzand pietrele la rinichi-;
- migrenele sau durerile de cap pe fond vascular-;
- osteoporoza-;
- iritari ale pielii, eruptii cutanate, uscarea pielii-;
- ulcer, arsuri la stomac, probleme de stomac precum hernia hiatala-;
- inflamatii ale tractului urinar.


Produsele Gano Excel combat aceste efecte daunatoare organismului-!
Decide chiar acum-! nu renunta la tabieturilre zilnice, ci transformale in sanatatea TA-!
Zilnic bea cafea sanatoasa, ceai, rasfatati simturile cu sapun Gano si ingrijesteti dantura cu pasta de dinti Gano-! Deliciul serii sa-ti fie ciocolata calda-! Suplimentele nutritive GANODERMA, EXCELLIUM,SAKANNO si GARCINIA sa nu lipseasca din alimentatia TA-! Minuni au fost, mai sunt si vor fi, ingaduie aceste minuni ale naturi sa iti aduca SANATATE.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
22 110 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Altele

PRODUSE ASEMANATOARE CU GANODERMA

Prezentare produse Gano ExcelPrezentare produse Gano Excel
Prezentare produse Gano Excel
Descriere Produse Ganoexcel Romania Cafea Gano 3 in 1. Produs nutritiv compus din Ganoderma, Cafea Braziliana, lapte ...
Raport medicalRaport medical
Raport medical
RAPORT MEDICAL Este Ganoderma cu adevarat vindecatorul bolilor moderne si "medicamentul universal", pentru toate ...
Filmulete Gano ExcelFilmulete Gano Excel
Filmulete Gano Excel
In aceste filmulete puteti gasi foarte multe informatii despre Gano Excel. Din pacate nu sunt traduse si in limba ...