Inscrie firma »
ColonHelp 450 g pulbere

ColonHelp 450 g pulbere

Tip produs: ColonHelp 450 g pulbere | Curata colonul | Elimina toxinele
Producator: Zenyth Pharmaceuticals
 

Prezentare ColonHelp 450 g pulbere

ColonHelp 450 g pulbere
Curata colonul si previne autointoxicarea.
Producator: Zenyth Pharmaceuticals
Disponibilitate:In stoc!
Mod prezentareCutie 450g + lingurita dozatoare 8g
Pretul: Include TVA
Pret vanzare 132.90 RON
Pret Promotional: 128.91 RON
Disponibil la vanzare cu discount suplimentar de 5% pe site
Indicatii:
ColonHelp curata colonul si il poate pastra curat dupa aceea. Curatind colonul, produsul ColonHelp previne autointoxicarea organismului - leaga toxinele si le elimina inainte de a fi repuse in circulatie in sistemul circulator.

Compozitie:
ColonHelp este un supliment cu fibre, 100% natural. Principalele ingrediente ale ColonHelp sunt semintele de In (52%) si Psyllium (33%), recunoscute pentru proprietatile lor laxative si detoxifiante.
Fibrele din semintele de in si psyllium, introduse in formula ColonHelp, se umfla odata ajunse in intestin, absorb substantele toxice, stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal. In cazul constipatiei, materiile fecale se intaresc, stagneaza mai multe zile in colon si agreseaza peretii intestinali. De asemenea, ColonHelp are efect emolient si lubrifiant. Aceste proprietati sunt date de acizii grasi esentiali omega 3 din semintele de in folosite in ColonHelp. Avantajul ColonHelp fata de laxativele obisnuite este ca acest produs nu creeaza dependenta.
Chimenul - unul dintre ingredientele ColonHelp - este eficient in stimularea digestiei si reducerea cantitatii de gaze la nivel intestinal.
Formula ColonHelp, prin continutul de seminte de in si psyllium, tamponeaza aciditatea gastrica, regleaza tranzitul intestinal si elimina substantele nocive care afecteaza mucoasa tractului digestiv.
Fibrele vegetale introduse in formula ColonHelp au capacitatea de a lega si elimina colesterolul alimentar, care in mod obisnuit este absorbit in fluxul sangvin. Fibrele solubile din ColonHelp au o afinitate exceptionala pentru reziduurile de colesterol. In afara de fibre, ColonHelp contine acizi grasi esentiali omega 3, niste grasimi bune cu efect cardioprotector si hipocolesterolemiant.
Taratele de in si psyllium introduse in formula ColonHelp contin fibre solubile care impiedica trecerea rapida a glucozei din tubul digestiv in sange, avand un rol important in reglarea glicemiei. In afara de aceasta, fibrele vegetale ofera rapid senzatia de satietate si contribuie la pierderea in greutate, lucru deosebit de important pentru diabeticii de tip II, care in majoritatea lor sunt obezi.
ColonHelp este util atat in constipatia, cat si in diareea din sindromul colonului iritabil. ColonHelp combate fluctuatiile constipatie - diaree, specifice acestei boli. In episoadele de diaree, ColonHelp leaga toxinele care determina aceste simptome, regleaza consistenta scaunului si reduce aciditatea scaunului.
Fibrele din ColonHelp stimuleaza functia naturala de detoxifiere a organismului, ajutand ficatul sa curete sangele de deseuri. Fibrele din semintele de in si psyllium, din formula ColonHelp, reduc absorbtia grasimilor ingerate, prevenind astfel depozitarea grasimilor in ficat.
Cearcanele, tenul obosit, parul lipsit de stralucire sunt determinate de acumularea de toxine in organism. De aceea, o cura de detoxifiere cu ColonHelp este o solutie eficienta pentru recapatarea elasticitatii pielii si a stralucirii parului. ColonHelp, un supliment cu fibre, 100% natural, ne scapa de toxine si ne ajuta sa aratam bine 24 de ore din 24.

Mod de administrare:
Se recomanda consumul produsului in cure de detoxifiere de 1-3 luni de zile, o data sau de doua ori pe an.
Pentru efecte maxime, se recomanda o prima cura completa de 3 luni. Doze uzuale:
Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24g/zi).
Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi.
Doza maxima: 4 lingurite pe zi (32g).
Produsul se administreaza amestecat cu 200ml de lichide, de preferinta iaurt - pentru efecte maxime, iar in lipsa acestuia puteti folosi apa sau suc de fructe.
Important: la scurt timp dupa fiecare administrare, consumati obligatoriu un pahar mare sau doua cu apa!
Pe intreaga perioada a administrarii produsului, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri/zi; in caz contrar, produsul poate produce constipatie.
Daca apar balonari sau disconfort, reduceti cantitatea de produs administrata, pana la disparitia simptomelor.
Daca apar balonari sau disconfort, reduceti cantitatea de produs administrata, pana la disparitia simptomelor.
Nu consumati pulberea ca atare, fara sa o amestecati cu iaurt sau cu lichide suficiente, altfel va puteti ineca.
Daca doriti sa slabiti, consumati acest produs cu 20-30 de minute inainte de mese, deoarece reduce pofta de mancare.

Precautii:
Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alapteaza, persoanele cu afectiuni grave, persoanele cu alergie la oricare din ingrediente, se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.

Prezentare: Cutie cu 450g pulbere si lingurita dozatoare de 8g.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
9 231 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - vanzari medicamente - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU COLONHELP 450 G PULBERE

Zdrovit Anticarcel RapidZdrovit Anticarcel Rapid
Zdrovit Anticarcel Rapid
Anticarcel Rapid 20 plicuri Crampe musculare, stari neliniste, zbatere pleoape Producator: Zdrovit Disponibilitate:In ...
Crema de corp cu aur 250 mlCrema de corp cu aur 250 ml
Crema de corp cu aur 250 ml
Crema de corp cu aur 250 ml Reduce stress-ul de oxidare al pielii Producator: Fette Pharma - dermocosmetice ...
Cryopharma - trateaza negiiCryopharma - trateaza negii
Cryopharma - trateaza negii
Cryopharma Kit 12aplicari Trateaza negii (verucile) prin inghetare. Usor de folosit. Producator: Omega ...