Inscrie firma »
 

Prezentare W******************

S.C. Western Service SRL este o firma privata, cu capital integral romanesc, care isi propune sa ofere clientilor si firmelor partenere servicii IT&C la standarde occidentale, punand mai presus de toate oferirea acelor servicii si produse care corespund pe deplin necesitatilor clientilor si care aduc un plus de profesionalism, imagine si profitabilitate acestora.

CINE SUNTEM

In primul rand suntem o ECHIPA.
Echipa noastra s-a constituit din oameni de calitate, onesti, cu inalte principii etice si morale. Dovada stau si inaltele performante intelectuale si profesionale dobandite: doctori ingineri in tehnologia informatiei si telecomunicatii, in inteligenta artificiala si sisteme expert, in medicina, ingineri de sistem, administratori retea, ingineri de comunicatii, web design-eri, economisti, etc.

In al doilea rand suntem PROFESIONISTI.
Cea mai buna scoala, in acest sens, a fost experienta dobandita in realizarea mai multor proiecte complexe, profesionale, care si-au dovedit in timp superioritatea si care raspund pe deplin sarcinilor pentru care au fost proiectate.
Nivelul de pregatire profesionala este completat de o vasta experienta dobandita in institute de cercetare, institutii de invatamant superior, spitale, burse in universitati si institute de cercetari din strainatate (Japonia, Germania, Olanda, Ungaria), numeroase carti de specialitate si comunicari stiintifice publicate in tara si strainatate, prestigioase firme de IT&C, contabilitate, etc.

In al treilea rand suntem ENTUZIASTI.
Credem cu tarie in ceea ce facem, suntem entuziasti, optimisti si vrem sa fim si sa oferim "altceva". Credem in potentialul de dezvoltare al firmelor romanesti si vrem sa ne dezvoltam impreuna.

CUI NE ADRESAM

Ne adresam in primul rand sectorului small business, sector care prin forta lui determina gradul de dezvoltare al unei tari.
Dorim sa devenim parteneri si furnizori de incredere pentru acest segment si sa oferim consultanta, asistenta, solutii complete, complexe, la cheie si service. Scopul urmarit este de a le crea o structura informatica si de comunicatii pliata exact pe necesitatile, bugetul si pe strategia de dezvoltare a acestora.
Nu stim si nu vrem sa improvizam. Analizam indelung orice solutie, nu facem compromisuri, selectam cu atentie componentele hardware si software; garantam produsele, solutiile si serviciile noastre.

Ne adresam companiilor mari prin oferta de echipamente hight-tech (corporate), retele structurate de calculatoare (cablate si/sau wireless), configurarea, administrarea, backup-ul datelor, securitatea si service-ul acestora.

Ne adresam companiilor straine care vor sa-si externalizeze serviciile. Oferim onestitate, transparenta totala, o echipa de profesionisti, infrastructura si servicii ireprosabile. Va fi o placere pentru Dumneavoastra sa lucrati cu noi.

Ne adresam managerilor companiilor pentru a-i consilia in ceea ce priveste decizia de implementare a unei solutii informatice, eficienta acesteia, masura in care aceasta raspunde nevoilor reale, prezente si viitoare, ale companiei. Va ajutam sa eficientizati activitatea companiei, sa eliminati eventuale "pierderi" si sa aveti un control real, permanent si total asupra tuturor operatiunilor ce se deruleaza.

Oferim institutelor de cercetare si de invatamant superior suport stiintific, tehnic si informational si participam la programe ample de cercetare stiintifica.

Nu in ultimul rand ne adresam firmelor si institutiilor de stat care vor sa-si contruiasca o infrastructura informationala proprie, viabila care sa contribuie real la cresterea profitului. Orice investitie trebuie atent analizata si masurata eficienta acesteia.
PREZENTARE W******************
MEMBRU
GRATUIT
W******************
12 983 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web site proiecte europene - imprimante A1 - A0

ULTIMELE PRODUSE ALE WESTERN SERVICE SRL

Website-uri pentru proiecte europeneWebsite-uri pentru proiecte europene
Website-uri pentru proiecte europene
Design, realizare si gazduire website-uri , in special pentru proiecte europene FORMED etc. Avem experienta in asemea ...
RON 9000.00
Imprimante Laser profesionale grafice, A0, A1Imprimante Laser profesionale grafice, A0, A1
Imprimante laser profesionale grafice, a0, a1
Functie de necesitatile Dumneavoastra va livram imprimante Laser profesionale grafice, alb/negru sau color, formate A0, ...
Videoproiectoare profesionaleVideoproiectoare profesionale
Videoproiectoare profesionale
Inainte de a va recomanda un videoproiector, stabilim impreuna conditiile si cerintele in care acesta va lucra. Stabilim ...
Site-uri cu administrare onlineSite-uri cu administrare online
Site-uri cu administrare online
Multe firme realizeaza pentru Dvs site-uri de prezentare, magazine online, etc, profesionale. Noi, realizam in plus, ...
Sisteme officeSisteme office
Sisteme office
Sistemele din aceasta clasa se adreseaza aplicatiilor uzuale de tip office: Microsoft Office XP, OpenOffice.org 1.1.1 ...
Sisteme CADSisteme CAD
Sisteme cad
Sistemele din aceasta clasa au o putere foarte mare de procesare si sunt destinate prelucrarilor 3 D, aplicatiilor de ...
Sisteme industriale profesionaleSisteme industriale profesionale
Sisteme industriale profesionale
Sistemele din aceasta clasa se adreseaza sectoarelor industriale cu activitate intensa, pentru achizitie de date, ...
Sisteme superfiabileSisteme superfiabile
Sisteme superfiabile
Sistemele din aceasta clasa se adreseaza sectoarelor cu activitate continua 24 h/24 h, cu o acuta nevoie de putere de ...
Small serverSmall server
Small server
Serverele din aceasta clasa se adreseaza grupurilor mici de lucru, pentru e-mail, web, baze de date si poate fi ...