Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

certSIGN, companie membra a grupului UTI, este furnizor acreditat de servicii de certificare.

Solutiile certSIGN sunt dezvoltate integral in Romania si proiectate special pentru necesitatile specifice ale afacerii tale. De la certificate digitale calificate pana la solutii complexe de securitate care au trecut testele de interoperabilitate NATO, certSIGN a luat toate masurile pentru ca informatiile tale sa fie in siguranta.

Beneficiind de o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniu, certSIGN iti ofera mijloacele sigure prin care poti aplica semnatura electronica si asigura confidentialitatea informatiilor tale.

certSIGN te ajuta sa protejezi informatiile electronice, de la contracte si tranzactii online pana la informatii salvate pe statiile de lucru si servere.


RECUNOASTEREA INTERNATIONALA A CERTIFICATELOR DIGITALE

certSIGN, primul furnizor de servicii de certificare 100% romanesc, este acreditat in conformitate cu Legea semnaturii electronice din Romania si cu standardul ISO 27001, certificare conferita de British Standard Institute (BSI).

Certificatele calificate emise de certSIGN beneficiaza de acoperire nationala si, in plus, sunt recunoscute in toate acele tari ale caror legislatii asigura recunoasterea certificatelor emise de un furnizor acreditat de servicii de certificare cu sediul intr-un stat membru al UE sau care au acorduri in acest sens, la care Romania este parte.

Cu titlu de exemplu, enumeram urmatoarele state membre ale Uniunii Europene in care sunt recunoscute certificatele digitale calificate emise de certSIGN in calitate de furnizor de servicii de certificare acreditat: Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Ungaria, Belgia, Franta, Luxemburg, Italia, Spania.

Mai multe informatii despre recunoasterea internationala a certificatelor digitale, poti afla aici: Lista tarilor din Uniunea Europeana care recunosc certificatele emise de furnizori de servicii de certificare acreditati din Romania si legile aferente
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
1 420 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: semnatura electronica - certificat calificat - certificat digital

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CERTSIGN SRL

Semnatura electronica cu valoare legalaSemnatura electronica cu valoare legala
Semnatura electronica cu valoare legala
Semnatura electronica extinsa reprezinta acea semnatura electronica care indeplineste cumulativ urmatoarele ...
SC CERTSIGN SRL ESTE INSCRISA IN