Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Imunice 100ml

Imunice 100ml

Producator: Sun Medic
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Imunice 100ml

IMUNICE contine 5 extracte naturale, cu actiune dovedita de imbunatatire a imunitatii, atat la copii cat si la adulti: Emblica officinalis, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctus, Curcuma longa.

Extractele de plante din compozitia IMUNICE au urmatoarele actiuni:
stimuleaza fagocitoza
cresc productia de interleukine
cresc activitatea celulelor NK
activeaza limfocitele TH1
puternica actiune antioxidanta si de neutralizare a radicalilor liberi (prin continutul crescut de vitamina C si peroxid dismutaza)
efecte antiinflamatorii
efecte antibacteriene, antivirale si antifungice nespecifice

Emblica officinalis (Amla), cunoscuta in India sub denumirea de Amla, este una din cele mai bogate surse naturale de vitamina C. Alaturi de vitamina C, fructele de Amla contin minerale (printre care calciu, fier si fosfor), substante proteice, carbohidrati, taninuri si pectine. Prezenta taninului protejeaza vitamina C de procesul de oxidare. Extractul de fruct uscat de Amla are proprietati antioxidante puternice, de neutralizare a radicalilor liberi, prin care franeaza procesele de imbatranire din organism, imunomodulatoare, asigurand rezistenta organismului impotriva infectiilor, digestive, pro-coagulante, hipolipemiante, de prevenire a aterosclerozei.

Azadirachta indica (Neem), prin continutul foarte ridicat de acizi grasi nesaturati si de compusi rezinici de natura terpenica (azadiractina, nirubina) stimuleaza si protejeaza sistemul imunitar al organismului, fiind deosebit de eficient si in toxiinfectiile alimentare. Totodata, actioneaza ca tonic general, antiseptic si antiiflamator, cat si ca antireumatic si antiartritic.

Putine plante din flora mondiala pot concura cu aceasta margusa (Azadirachta indica), considerata in medicina traditionala drept “cel mai puternic purificator al sangelui. Este indicata in gripa, in infectiile bacteriene (are efect antiviral si antibacterian puternic), precum si in bolile de piele, unde poate face adevarate miracole. De asemenea, conform unor studii recente, aceasta planta are o actiune imunomodulatoare exceptionala, fiind o speranta in tratarea poliartritei reumatoide, a lupusului eritematos sistemic, precum si a glomerulonefritei acute.

Tinospora cordifolia (Giloy) din compozitia produsului contine principii active care maresc rezistenta organismului la infectii. Mareste capacitatea organismului de autoaparare impotriva infectiilor. Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante.

Tinospora cordifolia are actiuni imunostimulatoare, de regenerare a celulelor betapancreatice, efecte tonice, diuretice si de stimulare hepatica. Contribuie la mentinerea glicemiei la nivel normal.

Ocimum sanctus (Tulsi)/Busuiocul are proprietati antiseptice intestinale, antispastice si tonice, Toate aceste proprietati se bazeaza pe compozitia chimica a uleiului volatil din busuioc, obtinut prin antrenare cu vapori de apa. Extractul de Ocimum sanctum are efect vasodilatator.

Curcuma longa (Haldi) are efect antioxidant, antiinflamator, antitumoral, neuroprotector, protector al ficatului, colonului, sistemului digestiv, si de control al colesterolului.
Extrasul din Curcuma longa, contine curcuminoizi (incluzind curcumin, demetoxi-curcumin si bisdemetoxi-curcumin) care sunt antioxidanti foarte puternici si au actiune de tonic natural pentru ficat si sistemul gastrointestinal, regleaza tensiunea arteriala, neuroprotectoare, mentin sanatatea sistemului cardiovascular in special prin dizolvarea colesterolului de pe arterele sanguine, antioxidanta de anihilare a radicalilor liberi in special pentru sistemul digestiv, actiune benefica in bolile degenerative (scleroza, dementa, dementa senila, scleroza multipla), anticancerigen, antitumoral.

Indicatii:
imunitate scazuta si simptome de deficienta imunitara (infectii frecvente, trenante, recidivante)
persoane cu risc infectios crescut (copiii care merg in colectivitati, personalul sanitar, varstnicii)
stari de imunodepresie (HIV, purtatorii de HVB/HVC, afectiuni oncologice, dupa chimioterapie)

Doze si mod de administrare:
Copii: 2,5-5 ml (o lingurita) de 2-3 ori pe zi.
Adulti: 5-10 ml de 2-3 ori pe zi.

Contraindicatii:
Produsul este contraindicat persoanelor care prezinta sensibilitate la oricare dintre componentele produsului si persoanelor bolnave de diabet deoarece produsul contine zahar.

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 047 283 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU IMUNICE 100ML

Imunice 100mlImunice 100ml
Imunice 100ml
IMUNICE contine 5 extracte naturale, cu actiune dovedita de imbunatatire a imunitatii, atat la copii cat si la adulti: ...
RON 23
Imunice Sirop *100 mlImunice Sirop *100 ml
Imunice Sirop *100 ml
IMUNICE contine 5 extracte naturale, cu actiune dovedita de imbunatatire a imunitatii, atat la copii cat si la ...
RON 23
Carin *60cpsCarin *60cps
Carin *60cps
Literatura etnomedicala mentioneaza ca specia Tinospora cordifolia este folosita in pentru stimularea sistemului ...
RON 49
Carin *60cpsCarin *60cps
Carin *60cps
Literatura etnomedicala mentioneaza ca specia Tinospora cordifolia este folosita in pentru stimularea sistemului ...
RON 49
Septilin Sirop *200mlSeptilin Sirop *200ml
Septilin Sirop *200ml
Indicatii: Prevenirea si combaterea gripei si altor viroze Adjuvant in tratamentul infectiilor acute ale cailor ...
RON 24
Septilin Sirop - 200mlSeptilin Sirop - 200ml
Septilin Sirop - 200ml
Indicatii: Prevenirea si combaterea gripei si altor viroze Adjuvant in tratamentul infectiilor acute ale cailor ...
RON 24
Globy Forte *100tabGloby Forte *100tab
Globy Forte *100tab
INGREDIENTE: Punica granatum, Rubia cordifolia, Curcuma amada, Emblica officinalis, Tinospora cordifolia, Gumma acacia. ...
RON 48.7
Globy Forte *50tabGloby Forte *50tab
Globy Forte *50tab
INGREDIENTE: Punica granatum, Rubia cordifolia, Curcuma amada, Emblica officinalis, Tinospora cordifolia, Gumma acacia. ...
RON 26.8
Globy Forte *50tab PROMO 5+1 GRATISGloby Forte *50tab PROMO 5+1 GRATIS
Globy Forte *50tab PROMO 5+1 GRATIS
INGREDIENTE: Punica granatum, Rubia cordifolia, Curcuma amada, Emblica officinalis, Tinospora cordifolia, Gumma acacia. ...
RON 133.7

IMUNICE 100ML ESTE LISTAT IN: