Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ginseng MAX *60cpr

Ginseng MAX *60cpr

Producator: Dacia Plant
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Ginseng MAX *60cpr

GinsenMAX vitalizant, vitaminizant, remineralizant, gonadotrop, fertilizant, recomandat in astenie, anemie, convalescenta,debilitate fizica, boli de malnutritie, in caz de efort fizic si intelectual

Actiuni
ACTIUNI MAJORE: vitalizant, vitaminizant, remineralizant, anabolizant (creste sinteza de proteine), afrodiziac, gonadotrop la barbati, fertilizant la femei, creste rezistenta la efort fizic si intelectual, imbunatateste virilitatea, stimuleaza activitatea cerebrala, stimuleaza forta mentala si fizica, amelioreaza memoria.

ALTE ACTIUNI: imunostimulent, antihipertensiv, stimulent cardiac, usor hipocolesterolemiant, tonic digestiv, usor hipoglicemiant, antistres.
Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant in: stari de oboseala si devitalizare, astenie fizica si psihica, debilitate fizica, convalescenta, tulburari de memorie, senilitate precoce, disfunctii sexuale, stres, in perioadele de efort fizic si intelectual sustinut si in geriatrie.

EFECTE ADVERSE:
pot aparea reactii alergice.
Contraindicatii
alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza.
Precautii
in sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.

Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea mesei.
In situatii solicitante pot fi administrate cate 2cpr. de 3 ori pe zi, inaintea mesei.
Copii intre 10 si 14 ani: cate � comprimat de 3 ori pe zi, inaintea mesei.
Copii sub 10 ani: se recomanda cu avizul medicului, in functie de varsta si greutate.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In dificultati de inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Plante si produse apicole: ginseng- extract 5% (250mg), catina- extract 10:1 (150mg), polen (100mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

GINSENG (Panax ginseng)
Ginseng este o planta utilizata in medicina traditionala chineza de peste 2000 de ani pentru cresterea vitalitatii, a performantelor fizice, eliminarea starilor de oboseala, epuizare, stres, in caz de infertilitate masculina, pierderea memoriei, pentru stimularea imunitatii si ca afrodisiac. De asemenea, tratatele medicale chineze recomanda planta pentru cresterea longevitatii precum si in tratamentul cancerului. Denumirea stiintifica a plantei \'\'Panax\'\' provine din grecescul \'\'pan\'\' care inseamna toate si \'\'akos\'\' care inseamna a vindeca, fapt care desemneaza calitatile sale de panaceu. In limba chineza, cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin-barbat, seng-esenta), planta mai fiind denumita si \'\'radacina vietii\'\' sau \'\'chintesenta lumii\'\'. In compozitia chimica a plantei au fost identificate urmatoarele substante bioactive: ginsenozide, poliholozide, alcooli poliinici (panaxinol si panaxidol), hidocarburi poliinice (ginsenoinele A-K), etc.

CATINA (Hippophae rhamnoides)
Catina este un arbust spinos care creste incepand de la nisipurile litorale pana in regiunile muntoase. In medicina traditionala rusa, catina se utilizeaza in tratamentul topic al bolilor de piele si oculare. Fructul de catina are in compozitie de 2 ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele, el constituind o importanta sursa de vitamina C. Planta mai contine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α si β-caroten, licopina, zeaxantina), acid folic, flavonoide (quercetina, kaempferol, siringetina, isoramnetina, miricetina), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri, etc.

POLEN
Se prezinta sub forma de pulbere granulata, fiind cules de albine, care il recolteaza de la numeroase specii de flori. Dupa colectare, polenul are forma unor grauncioare de culori variate, de la alb pana la negru intens, predominant fiind cel galben, portocaliu sau brun. Polenul este considerat un aliment nutritiv datorita continutului ridicat in: proteine, aminoacizi esentiali si neesentiali, glucide, minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, magneziu, iod), vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, acid folic, B12), C, E, betacaroten, lipide (acid oleic, linoleic, palmitic, arahidonic), flavonoide (rutina, quercetina, miricetina), fenoli, enzime, etc. El manifesta proprietatile florilor de la care a provenit astfel incat, polenul de tei este calmant si sedativ, polenul de papadie are actiune depurativa, polenul de cimbrisor stimuleaza circulatia sanguina, etc. Polenul fiind insa un amestec polifloral imbina calitatile plantelor de la care a fost extras, fiind recomandat in: anemii, carente proteice, boli hepatice (datorita continutului ridicat de proteine si aminoacizi are actiune regeneranta la nivelul celulelor hepatice), carente de vitamine si minerale, astenie, neurastenii, devitalizare, stari de oboseala si slabiciune, surmenaj, efort fizic si intelectual, convalescenta si in geriatrie. De asemenea, polenul este un bun remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios si cu recurente infectioase respiratorii.

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 067 122 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU GINSENG MAX *60CPR

Ginseng *60cprGinseng *60cpr
Ginseng *60cpr
Ginseng este o planta utilizata in medicina traditionala chineza de peste 2000 de ani pentru cresterea vitalitatii, a ...
RON 22.1
GinsenMax *60cprGinsenMax *60cpr
GinsenMax *60cpr
ACTIUNI MAJORE: vitalizant, vitaminizant, remineralizant, anabolizant (creste sinteza de proteine), afrodiziac, ...
RON 26.5
GinsenMax *60cprGinsenMax *60cpr
GinsenMax *60cpr
ACTIUNI MAJORE: vitalizant, vitaminizant, remineralizant, anabolizant (creste sinteza de proteine), afrodiziac, ...
RON 26.5
B Natural *60cprB Natural *60cpr
B Natural *60cpr
Actiuni vitaminizant, mineralizant, vitalizant, trofic al celulelor nervoase, roborant, antiastenic, antianemic, ...
RON 13.3
B Natural *60cprB Natural *60cpr
B Natural *60cpr
Actiuni vitaminizant, mineralizant, vitalizant, trofic al celulelor nervoase, roborant, antiastenic, antianemic, ...
RON 13.3
Spirulina si Catina *60cprSpirulina si Catina *60cpr
Spirulina si Catina *60cpr
Actiuni remineralizant, vitaminizant, reglator al metabolismului celular, regenerator, reintineritor, antioxidant, ...
RON 11.1
Spirulina si Catina *60cprSpirulina si Catina *60cpr
Spirulina si Catina *60cpr
Actiuni remineralizant, vitaminizant, reglator al metabolismului celular, regenerator, reintineritor, antioxidant, tonic ...
RON 11.1
Antiastenic *60cprAntiastenic *60cpr
Antiastenic *60cpr
Astenia este o stare de slabire generala a organismului care se manifesta prin: oboseala fizica si intelectuala ...
RON 11.1
Alevia Ashwaganda *20cprAlevia Ashwaganda *20cpr
Alevia Ashwaganda *20cpr
Recomandari: Ca revigorant natural pentru orice varsta, oboseala, astenie generala, sindromul de uzura fizica si ...
RON 12.3

GINSENG MAX *60CPR ESTE LISTAT IN:

GINSENG MAX *60CPR - PRODUSE SIMILARE