Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Divine *60cpr

Divine *60cpr

Producator: Dacia Plant
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Divine *60cpr


Aceste comprimate pe care vi le oferim fac parte dintr-o gama conceputa special pentru amplificarea feminitatii - gama 90-60-90 Divine.



Dintotdeuna sanii au fost socotiti adevarate podoabe ale feminitatii si senzualitatii, iar femeile si-au dorit ca aceasta podoaba a lor sa fie chiar bogata; noi am conceput pentru dumneavoastra amestecuri care contin plante cu efecte feminizante, de crestere a sanilor, verificate ca eficienta de veacuri.



Acest produs este o alternativa naturala eficienta, la mai putin naturalele implanturi de silicon.

Kudzu (Pueraria lobata) - 50mg

este o planta leguminoasa specifica zonei asiatice. Exista mai multe specii: P. mirifica, P. tuberosa, P. thomsoni, etc. Pueraria lobata, denumita traditional kudzu, provine din Thailanda si are efecte exceptionale vitalizante, revigorante, reintineritoare, purificatoare generale si mai ales hepatice, amplificatoare ale ciculatiei, stimulente cardiace si cel mai important efect al sau este cel estrogenic, care duce la marirea sanilor prin stimulare fitohormonala. Trebuie mentionat ca acest fitohormon estrogen similar 17 estradiolului, nu prezinta efectele adverse ale estrogenilor sintetici.



Mararul (Anethum graveolens) - 350mg

este de asemenea o planta care amplifica feminitatea; este un fitoestrogenic redutabil, folosit in afectiunile genitale feminine, mai ales ca substitut hormonal in carente estrogenice, la menopauza si pentru cresterea sanilor.



Anasonul (Pimpinella anisum) - 50mg

face si el parte din familia plantelor folositoare femeilor si mamelor care alapteaza pentru ca, in afara de efectele benefice digestive si carminative, are excelente efecte estrogenice de crestere a sanilor si de amplificare a lactatiei.



Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) - 50mg

este o planta dulce la gust precum ii spune si numele. Activa in numeroase afectiuni respiratorii, digestive, reumatice, alergice, este totodata si un stimulent adrenocortical si estrogenic. Aceste ultime efecte, au determinat asocierea lui intr-o formula ‘’forte’’ pentru cresterea sanilor.



excipienti: Celuloza microcristalina, Lactoza.



Actiuni

estrogenic, feminizant, reglator hormonal, galactogog, stimulent si reglator al activitatii gonadelor, stimulent si reglator al glandelor cortico-suprarenale, antidismenoreic, emenagog, amplifica hidratarea naturala a tesutului mamar si a pielii (amplifica retinerea apei), revigorant, reintineritor, antiacneic, depurativ.



Indicatii

se utilizeaza ca adjuvant ca adjuvant in: hipoplazie si hipotrofie mamara, stimulent pentru cresterea sanilor sau pentru tonifierea sanilor lasati, premenopauza, menopauza, hirsutism (aparitia unor pilozitati inestetice la femei, aceasta fiind adesea consecinta unei activitati hormonale deficitare), amenoree, lipsa de libido, frigiditate, dezechilibre psiho-emotionale minore, irascibilitate, pesimism, oboseala, cefalee si migrena de natura endocrina sau sexuala, hipogalactie.



Administrare

Adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, inaintea mesei.



Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In dificultati de inghitire comprimatele se pot rupe in doua.



Contraindicatii

afectiuni datorate excesului de hormoni estrogeni (mastoze chistice, fibroase, mastodinie, fibrom uterin, chisturi ovariene), cancer cu localizari genitale si mamare, histerectomie recenta, lupus eritematos, poliartrita reumatoida, sclerodermie, scleroza multipla, fetite sub varsta de 14 ani, perioada menstruala, menstre abundente si/sau lungi, alergie la oricare din componentele produsului, intoleranta la lactoza, sarcina.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 068 278 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU DIVINE *60CPR

Divine *60cprDivine *60cpr
Divine *60cpr
Aceste comprimate pe care vi le oferim fac parte dintr-o gama conceputa special pentru amplificarea feminitatii - gama ...
RON 42
Pueraria Lobata *30cpsPueraria Lobata *30cps
Pueraria Lobata *30cps
Compozitie Pueraria Lobata : kudzu pulbere (Pueraria lobata pulvis) 0,250g/cps. Sursa de fitoestrogeni, stimuleaza ...
RON 17
Pueraria Lobata *30cpsPueraria Lobata *30cps
Pueraria Lobata *30cps
Compozitie Pueraria Lobata : kudzu pulbere (Pueraria lobata pulvis) 0,250g/cps. Sursa de fitoestrogeni, stimuleaza ...
RON 17
Tonic Feminin 200mlTonic Feminin 200ml
Tonic Feminin 200ml
Hormonii joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii organismului oricarei femei. Fluctuatiile nivelului de ...
RON 21.9
Menobrake *60cprMenobrake *60cpr
Menobrake *60cpr
Menopauza reprezinta absenta menstruatiei pentru o perioada de timp mai mare de 12 luni si este caracterizata de ...
RON 13.3
Hormon Balance 45+ *60cprHormon Balance 45+ *60cpr
Hormon Balance 45+ *60cpr
Echilibrant hormonal natural cu efect de contrabalansare a tulburarilor aparute la menopauza. Ajuta la reducerea ...
RON 16.4
Mastoplant *60cprMastoplant *60cpr
Mastoplant *60cpr
Sanatatea sanilor este un deziderat important pentru orice femeie. Din nefericire, stresul psihoemotional, alimentatia ...
RON 20.5
Mastoplant *60cprMastoplant *60cpr
Mastoplant *60cpr
Sanatatea sanilor este un deziderat important pentru orice femeie. Din nefericire, stresul psihoemotional, alimentatia ...
RON 20.5
Menstrolin *60cprMenstrolin *60cpr
Menstrolin *60cpr
Menstruatia reprezinta hemoragia uterina periodica avand o durata medie cuprinsa intre 3 si 5 zile. Ciclul menstrual ...
RON 14.4

DIVINE *60CPR ESTE LISTAT IN: