Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Colon Help *480 gr

Colon Help *480 gr

Producator: Zenith Pharma
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Colon Help *480 gr




Primul produs din Gama Help este ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant, pe baza de fibre din seminte de in si psyllium. ColonHelp este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din Romania, devenind expresia unui fenomen social in doar cateva luni. Peste 200.000 de persoane au urmat o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp in ultimele luni. Familii intregi, colegi de munca, tineri si varstnici deopotriva au aflat care sunt beneficiile fibrelor, iar detoxifierea intestinala a castigat tot mai mult teren in Romania.





Comoditatii oferite de societatea moderna ii platim de multe ori un tribut important: sanatatea noastra. Nu mai facem miscare, mancam pe fuga, fara sa ne gandim ca alimentele moderne sunt pline de E-uri. Preferam alimentele aditivate, ignorand hrana bogata in fibre: fructe, legume, cereale integrale. ColonHelp completeaza in mod natural deficientele hranei moderne sarace in fibre. In lipsa fibrelor si apei, resturile alimentare, toxinele si deseurile metabolice din colon nu sunt evacuate la timp si stagneaza in acest organ, fiind supuse unui proces de fermentatie si putrefactie prelungit, timp in care sunt partial reabsorbite si repuse in circulatie. Din pacate, nu suntem constienti de importanta sanatatii intestinelor. Ignoram de multe ori semnalele pe care ni le trimite colonul intoxicat: balonari, crampe, constipatie, migrene, par lipsit de stralucire, ten obosit, kilograme in plus...





ColonHelp este un curatitor intestinal din fibre vegetale solubile si insolubile, cu un continut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, in combinatie cu lichidele, isi maresc volumul de cateva ori, curatind, asemenea unui burete delicat, intreg tubul digestiv si, in mod special, colonul de toxinele si reziduurile acumulate. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree. Ajuta la eliminarea sau ameliorarea majoritatii problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Reduce senzatia de foame, fiind un ajutor pretios in orice cura de slabire. Ajuta la scaderea colesterolului, micsorand riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util in reglarea glicemiei, ColonHelp contribuie la normalizarea absorbtiei glucozei la nivel intestinal. Administrat in combinatie cu iaurt, produsul ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale si la cresterea imunitatii organismului. De asemenea, este indicat in toate starile de oboseala cronica.





In urma unei cure complete de detoxifiere cu produsul ColonHelp (3 luni) se pot obtine rezultate foarte bune atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.





Sanatate



ameliorari in unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrita, acnee, eczeme, psoriazis, afectiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburari ale menopauzei, afectiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panica), tulburari de circulatie venoasa (tromboflebite).



Frumusete



tenul devine mai curat, parul mai stralucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. In plus, mirosul transpiratiei si al corpului se atenueaza.



Important! Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.





Ingredientele produsului ColonHelp



seminte de in – Linum usitatissimum, tarate de psyllium – Plantago ovata, chimen – Carum carvi, coriandru – Coriandrum sativum, oregano – Origanum vulgare, patrunjel – Petroselinum crispum, argila. In interiorul recipientului se afla o lingurita dozatoare. O lingurita dozatoare rasa contine 8 grame de produs.





Doze uzuale



Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24g/zi). Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi. Doza maxima: 4 lingurite pe zi (32g).





Mod de administrare



produsul se administreaza in cure de detoxifiere de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de 3 luni. Pentru acomodare, incepeti cura cu o lingurita dozatoare rasa pe zi. Dupa 3-4 zile cresteti treptat consumul pana la doza optima tolerata, fara a depasi doza maxima. Produsul se administreaza, inainte sau dupa masa, amestecat cu 200ml de lichide, de preferinta iaurt - pentru efecte maxime, iar in lipsa acestuia cu apa sau suc de fructe. Nu consumati pulberea ca atare, fara lichide, pentru ca va puteti ineca! Prima doza se administreaza dimineata, urmatoarele - in timpul zilei.





Important



La scurt timp dupa administrare consumati obligatoriu 400ml apa. Pe parcursul curei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat si seara, cu conditia sa aveti grija sa beti suficienta apa. Fibrele consumate fara o cantitate suficienta de lichide pot produce constipatie!





In curele de slabire consumati produsul cu 20-30 de minute inainte de mese. Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe termen lung, ca supliment de fibre in alimentatie (4-8g/zi). Precautii/contraindicatii: pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alapteaza, persoane cu afec-tiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs. Conditii de pastrare: ferit de lumina si umezeala, la o temperatura sub 22 grade Celsius sau in frigider.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 067 122 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - Produse BIO - produse farmaceutice

PRODUSE ASEMANATOARE CU COLON HELP *480 GR

Colon Help *480 grColon Help *480 gr
Colon Help *480 gr
  Primul produs din Gama Help este ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant, pe baza de fibre din seminte de in ...
RON 130
Alevia Colon Suport 240gr+240grAlevia Colon Suport 240gr+240gr
Alevia Colon Suport 240gr+240gr
Recomandari: pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului Descriere: Colon suport inlatura ...
RON 61.1
Alevia Colon Suport 240grAlevia Colon Suport 240gr
Alevia Colon Suport 240gr
Recomandari: pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului Descriere: Colon suport inlatura ...
RON 37.2
Colon Suport 240grColon Suport 240gr
Colon Suport 240gr
    Recomandari: pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului  Â Â  Descriere: Colon ...
RON 34
Colon Suport 240gr+240grColon Suport 240gr+240gr
Colon Suport 240gr+240gr
    Recomandari: pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului  Â Â  Descriere: Colon ...
RON 55.8
Program de detoxifiere Natural Help 4 in 1 *450 grProgram de detoxifiere Natural Help 4 in 1 *450 gr
Program de detoxifiere Natural Help 4 in...
Detoxifierea organismului incepand din colon Cum sa invingem constipatia, colonul iritabil, balonarea, durerea de stomac ...
RON 199.9
Detoxicolon - 480 grDetoxicolon - 480 gr
Detoxicolon - 480 gr
Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa ...
RON 99
Detoxicolon *480 grDetoxicolon *480 gr
Detoxicolon *480 gr
Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa ...
RON 99
Colon Cleanse - 340 grColon Cleanse - 340 gr
Colon Cleanse - 340 gr
Colon Cleanse - Curatatorul Intestinului Gros: supliment pe baza de fibra vegetala este produs dintr-o planta ...
RON 128.9

COLON HELP *480 GR ESTE LISTAT IN:

COLON HELP *480 GR - PRODUSE SIMILARE