Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Despre noi

Sc.ECO FORTE ENERGY SRL.este astazi in topul firmelor de instalatii sanitare, in calitate de Antreprenor General, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Dintre serviciile noastre va prezentam crearea de planuri pentru instalatii sanitare.

Planuri instalatii:

prezentam solutii pentru casa dumneavoastra, tinand cont de cerintele dumneavoastra.
Primele lucrari au demarat in jud. Olt pentru beneficiarii din domeniul comertului, turismului,industrial si privat,care ulterior s-au extins si in alte orase ale tarii.
Dezvoltarea activitatii a condus la largirea obiectivului de activitate, care astazi acopera lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, termice si electrice, confectiilor tamplariei din aluminium si P.V.C(geamuri termopan).Sisteme de iluminat solare,panouri solare,Unic importator PISOARE FARA APA,Intermedieri imobiliare,Comercializarea de produse sanitare
Experienta si profesionalismul echipei noastre reprezinta cheia succesului companiei, motiv pentru care acordam o atentie maxima alegerii personalului din randul fortei de munca si totodata apelam la specializari si cursuri specifice, pentru ridicarea pregatirii profesionale,atat in tara cat si in strainatate.

Cresterea continua a gradului de mecanizare si automatizare a proceselor de productie constituie o preocupare permanenta alaturi de mentinerea acestora la un nivel tehnic si tehnologic cat mai ridicat, prin revederea periodica a procedurilor tehnice de executie si a dotarilor de ultima ora.

Sectorul de transporturi si utilaje din dotare acopera sfera solicitarilor impuse de natura lucrarilor contractate.

In scopul cooperarii cu diverse firme de profil din strainatate s-au demarat discutii si tratative pentru implementarea unor tehnologii moderne, precum si pentru achizitionarea de noi linii tehnologice, echipanente si materiale.
Materialele folosite in procesele de productie sunt agrementate in Romania, respectand legislatia in vigoare si asigurand totodata o calitate superioara lucrarilor si o garantie suplimentara fata de beneficiari.

PROIECTE DE VITOR
Sc ECO FORTE ENERGY Srl ,in parteneriat cu PETROM ROMANIA,SI ROMPETROL,demaram un proiect ambitios si indraznet,bazat pe ecologie,sub brendul FI VERDE PASTREAZA VERDE,deacea in perioada urmatoare parteneri mai sus mentionati urmand sa schimbe vechile pisoare cu cele fara apa,pentru pastrarea resurselor naturale,si sistemul de iluminat va fi schimbat cu unul eco bazat pe panouri solare,si promitem sa nu ne oprim aici,acest proiect duar sa fie o rampa de lansare.

PROIECTE SI EXECUTI
Drumul spre inceperea constructiei instalatiei propriu-zise poate fi uneori lung si anevoios. Noi facilitam drumul dumneavoastra si va usuram munca punandu-va la dispozitie servicii de executie si o echipa de proiectanti de succes.
Astfel cu Sc. ECO FORTE ENERGY Srl, puteti beneficia de urmatoarele servicii:

-PROIECTARE SI EXECUTIE:
-SANITARE:
*Instalatii de incalzire
*Instalatii apa menajera
*Sisteme de colectare a apei
*Drenaje
*Fose septice
*Forari putiri de mica si mare adancime
*Incalzire in plafon si pardoseala
*Montaj: obiecte sanitare; boilere;centrale termice pe gaze,lemne,si carburanti;hidrofoare;pompe
*Proiectare si executie grup de pompare

ELECTRICE:
*Retea electrica
*Istalatii electrice-aparat
*Lustre, spoturi, aplice
*Tablou siguranta

TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU

*Proiectare
*Executie rapida
*Montaj si garantie

Sc.ECO FORTE SRL Srl executa intreaga gama de lucrari; de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe. De asemenea colaboram indeaproape cu producatori de materiale si firme specializate, pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate la preturi competitive si oferim asistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilor.

Daca doriti sa proiectati, construiti , extindeti sau modificati, firma noastra va sta la dispozitie pentru alegerea solutiei optime.
Instalatia sanitara, electrica, sau tamplaria este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutii optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. De aceea oferim servicii complete de la proiectare si aprobare, pana la urmarirea si predarea lucrarii.



Cu stima echipa:

Sc.ECO FORTE ENERGY Srl
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
752 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Instalati sanitare - Tamplari pvc - Amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ECO FORTE ENERGY SRL

Oferta firmei SC ECO FORTE ENERGY SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ECO FORTE ENERGY SRL ESTE INSCRISA IN