Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Prolab N-Large2 (4,54 kg)

Prolab N-Large2 (4,54 kg)

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Prolab N-Large2 (4,54 kg)

Prolab N-Large2 (4,54 kg)

 

Producator: Prolab


Cantitate: 1,73 kg, 4,54 kg

Arome: capsuni, vanilie

Multa lume stie ca aminoacizii sunt elemente componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esentiale pentru viata. Toate organele, glandele, muschii, enzimele si hormonii din organism contin proteine. Daca exceptam cantitatea de apa din corp, ajungem la concluzia ca greutatea corporala se datoreaza, in cea mai mare parte, proteinelor. Putina lume cunoaste insa faptul ca, datorita diferitelor combinatii ale aminoacizilor, exista peste 50000 de tipuri de proteine si 20000 de enzime cunoscute. Proteinele difera atat din punct de vedere structural (avand in compozitie diferiti aminoacizi), cat si prin rolurile pe care le au in procesele vitale din organism, iar din aceasta cauza, nu se pot substitui (o anumita proteina nu poate fi inlocuita de o alta proteina).


Din cei 29 aminoacizi frecvent intalniti, se formeaza sute de tipuri de proteine, care se gasesc in organismele tuturor vietuitoarelor. In organismul uman, ficatul este organul care asigura 80% din aminoacizii necesari, iar diferenta de 20% se obtine din alimentatie. Zece tipuri de aminoacizi sunt indispensabili, se obtin exclusiv prin aport alimentar, si se numesc aminoacizi esentiali. Aminoacizii esentiali sunt: arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul si valina.

 
In organism, formarea sau descompunerea proteinelor se realizeaza in functie de necesitati, de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitati si, din aceasta cauza, atunci cand este nevoie de vreunul, mai intai se utilizeaza aminoacizii aflati in circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti prin degradarea proteinelor.

 
Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se intampla mult mai des decat s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si in cazul in care, dintr-o cauza oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate in totalitate. Pot aparea dereglari si atunci cand regimul alimentar este bogat in vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.

 
Este foarte important de stiut ca majoritatea aminoacizilor se prezinta sub doua forme diferite (aminoacizi de tip D si de tip L). Aceste tipuri au formule moleculare identice, dar au proprietati fizico-chimice diferite, deoarece moleculele lor au un aranjament spatial diferit. In natura se gasesc aminoacizii de tip L (cu exceptia fenilalaninei, care exista in ambele forme, atat de tip D, cat si L) si, ca rezultat, organismul poate utiliza mai usor aminoacizii de tip L. Suplimentele alimentare contin acest tip de aminoacizi.

 
Necesitatile de proteine ale organismului difera in functie de varsta, starea sanatatii, greutatea corporala, solicitarile fizice etc. Cu cat un individ este mai solid si mai tanar sau cu cat trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atat mai multe proteine va solicita organismul sau. Daca la un tanar de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este 0,75g/kg corp, in cazul unui sportiv de performanta de aceeasi varsta, acest necesar poate creste cu 50-400%, in raport direct cu solicitarea fizica.
Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.).


La adulti, necesarul zilnic de proteine este de cca. 45g. Un adult in greutate de 80 kg, care practica un sport de tipul haltere, culturism, are nevoie zilnic, in medie, de 160- 240 g proteine/kg corp. Consumul optim de proteine pentru un ciclist este de 1,5 g /kg corp, iar in cazul halterofililor sau al celor care practica body building poate ajunge pana la 2-3 g /kg corp. Aceasta cantitate trebuie sa ajunga esalonat in organism, pe tot parcusul zilei, odata cu consumarea meselor. Eliminarea mesei de dimineata este un obicei nefast pentru organismul uman, fiindca la cei care iau numai doua mese pe zi, energia si proteinele necesare corpului sunt asigurate in mod dezechilibrat si nu mai pot fi utilizate eficient.


Hidrolizatele bogate in dipeptide si tripeptide constituie cele mai bune surse de aminoacizi. Trebuie sa stim ca aminoacizii cu legaturi peptidice cresc de 16 ori capacitatea organismului de retinere a azotului, comparativ cu amestecurile cristalizate de aminoacizi. Balanta azotului din organism trebuie sa aiba o valoare pozitiva. Acest lucru insemna ca organismul are la dispozitie proteine in cantitati suficiente. Echilibrul negativ de azot duce la carente de proteine si genereaza asa numitul “canibalism”, cand organismul consuma proteine proprii din tesuturile musculare, din sange.


Cercetarile din ultimul timp au relevat ca dipeptidele si tripeptidele stimuleaza producerea somatomedinei C in ficat. Aceasta este un factor de crestere care stimuleaza dezvoltarea musculaturii.

O masura (38 g) contine:
Total calorii 150
Calorii din lipide 13,75
Total lipide 1,5 g
Lipide saturate 1 g
Colesterol 25 mg
Total glucide 21,5 g
Zaharuri 7 g
Proteine 13 g
Calciu 100 mg
Fier 0,375 mg
Sodiu 37,5 mg

Alte ingrediente: concentrat proteic din zer, maltodextrina, fructoza,
pudra de cacao,arome naturale si artificiale, lecitina.

Aminoacizii componenti:
L-alanina 0,62 g
L-arginina 0,3 g
L-acid aspartic 1,35 g
L-cisteina 0,15 g
L-acid glutamic 2,31 g
L-glicina 0,28 g
L-histidina 0,22 g
L-izoleucina 0,82 g
L-leucina 1,35 g
L-lizina 1,18 g
L-metionina 0,23 g
L-fenilalanina 0,41 g
L-prolina 0,81 g
L-serina 0,67 g
L-treonina 0,81 g
L-triptofan 0,27 g
L-tirozina 0,32 g
L-valina 0,76 g

N-Large2 Chocolate
Supliment alimentar cu proteine (aminoacizi) si alti nutrienti
Pulbere 1,7 kg; 4,6 kg

1 masura (38 g) contine:
Concentrat proteic din zer 16,75 g
Alte ingrediente: maltodextrina, fructoza, pulbere de cacao, arome naturale si artificiale, emulsificator-lecitina………………….q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%
Notificare Seria AB/Nr. 0041/19.03.2007

N-Large2 Vanilla
Supliment alimentar cu proteine (aminoacizi) si alti nutrienti
Pulbere 1,7 kg; 4,6 kg

1 masura (38 g) contine:
Concentrat proteic din zer 17,25 g
Alte ingrediente: maltodextrina, fructoza, arome naturale si artificiale; emulsificator-lecitina....................q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%
Notificare Seria AB/Nr. 0042/19.03.2007

N-Large2 Strawberry
Supliment alimentar cu proteine (aminoacizi) si alti nutrienti
Pulbere 1,7 kg; 4,6 kg

1 masura (38 g) contine:
Concentrat proteic din zer 17,25 g
Alte ingrediente: maltodextrina, fructoza, arome naturale si artificiale, sfecla rosie, emulsificator lecitina, bucati de capsuni deshidratate….q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%
Notificare: MSP/ISPT/Seria AB/Nr. 0087/27.03.2008

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca 4 masuri de pulbere cu 500 ml apa sau lapte rece (cu mixerul). Pentru rezultate mai bune se consuma intre mese si dupa antrenament.



Portia recomandata:ca supliment alimentar, 2 masuri de doua sau trei ori pe zi.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 594 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROLAB N-LARGE2 (4,54 KG)

Prolab N-Large2Prolab N-Large2
Prolab N-Large2
Prolab N-Large2 (1,73 kg) Producator: Prolab   Arome: capsuni, vanilie Multa lume stie ca aminoacizii sunt ...
Prolab Pure WheyProlab Pure Whey
Prolab Pure Whey
Prolab Pure Whey       Producator: Prolab Nutrition Inc USA Descrierea produsului: Nutritia sportivilor ...
Api Whey ProteinApi Whey Protein
Api Whey Protein
Api Whey Protein (diferite arome)   Producator: API Descrierea produsului: Prezentare: 2,27 kg - pulbere Arome: ...
Api Amino 2300Api Amino 2300
Api Amino 2300
Api Amino 2300 - Produs Nou!   Producator: API Descrierea produsului: Prezentare: 350 tablete Aminoacizii sunt ...
Six Star Muscle ProteinSix Star Muscle Protein
Six Star Muscle Protein
  Six Star Muscle Protein (diferite arome) 907 g     Producator: SIX STAR MUSCLE Descrierea produsului: ...
Api GainerApi Gainer
Api Gainer
Api Gainer (diferite arome)   Producator: API Descrierea produsului: Prezentare: 2,27 kg - pulbere Arome: ciocolata, ...
California Fitness Whey Amino 2000, 204 tableteCalifornia Fitness Whey Amino 2000, 204 tablete
California Fitness Whey Amino 2000, 204 ...
  California Fitness Whey Amino 2000, 204 tablete       Producator: California Fitness Aminoacizii sunt ...
Twinlab-Amino fuel liquid 947mlTwinlab-Amino fuel liquid 947ml
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml     Producator: Twinlab Corporation Descrierea produsului: Proteinele constituie ...
Twinlab-Amino fuel lichid 474mlTwinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml     Producator: Twinlab Corporation     Descrierea produsului: Proteinele ...

PROLAB N-LARGE2 (4,54 KG) ESTE LISTAT IN: