Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste Pro-State Power Calivita

Produse naturiste Pro-State Power Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste Pro-State Power Calivita

Pro-State Power (60 tablete)


Aveti o viata sexuala normala?


Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea, iar interesul este la fel de mare in zilele noastre ca altadata. Nici nu este de mirare, caci viata sexuala ne influenteaza existenta de zi cu zi. Este influentata dispozitia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar si rabdarea, intelegerea de care dam dovada fata de semenii nostri.

Starea tensionata, suprasolicitarea psihica au un efect negativ si asupra vietii noastre sexuale. Problema poate fi rezolvata cu ajutorul unor plante cunoscute in popor pentru efectul lor benefic. Daca tulburarile sexuale sunt cauzate de cresterea prostatei sau de inflamarea acesteia, plantele ne ofera o solutie naturala.

Saw Palmetto favorizeaza eliminarea urinei si reduce frecventa urinarilor nocturne. A fost recunoscut in intreaga Europa ca remediu pentru tratarea hipertrofiei benigne a prostatei.

Pygeum africanum intervine in restabilirea echilibrului hormonal al organismului, incetineste cresterea prostatei si are efect diuretic.

Uleiul de in contine 27 de tipuri de substante anticancerigene.

Efectul urzicii: diuretic, astringent, fortifiant, antihemoragic.

Sarcina principala a licopinei este LUPTA IMPOTRIVA CANCERULUI.

Bioperina faciliteaza absorbtia substantelor active din extractele de plante si a oligoelementelor in organism.

Seleniul creste libidoul barbatilor si reduce simptomele neplacute datorate dezechilibrelor hormonale. In plus, este indispensabil pentru formarea lichidului spermatic.

Zincul joaca un rol important in sistemul de reproducere masculin. Stimuleaza sinteza testosteronului, care ajuta atat erectia, cat si ejacularea.


Prostata este unul dintre organele sexuale masculine. Are aspectul unei castane mai mari; este un organ glandular care inconjoara uretra. Produce un lichid laptos alcalin care creste mobilitatea spermatozoizilor si umezeste uretra (canalul de eliminare a urinei), protejand-o de infectii.

Mai devreme sau mai tarziu, in viata oricarui barbat este inevitabila dezvoltarea unei afectiuni a prostatei. Cele mai frecvente sunt tumorile maligne ale prostatei, care insa provoaca multe simptome neplacute. Infectii acute ale prostatei pot aparea deja in adolescenta. De obicei, infectia se produce prin uretra.

Odata cu inaintarea in varsta, aparitia hiperplaziei benigne de prostata (HBP) este aproape inevitabila. Aceasta este insotita de uri nari frecvente, dureroase, eliminarea incompleta sau intermitenta a urinei, putand cauza si probleme de retentie urinara.

Durerea iradiaza din zona inferioara a abdomenului spre perineu, testicule si anus. Deseori, HBP este insotita si de afectarea vietii sexuale. Aceasta boala neplacuta afecteaza 50% dintre barbatii cu varste de peste 60 de ani si 100% dintre cei peste 85 de ani.

In aparitia HBP, un rol important il au atat facto rii care tin de stilul de viata, cat si modificarile hormonale. Cantitati le mari de grasimi de origine animala, zaharurile rafinate, painea alba, prajiturile, alcoolul, consumul de cafea si viata sedentara, toate duc la aparitia HBP.

Odata cu inaintarea in varsta, nivelul testosteronului scade, iar dihidrotestosteronul, care provine din degradarea hormonului, favorizeaza marirea prostatei. Pentru prevenire si mentinere, sunt importante un regim alimentar corespunzator si utilizarea unor plante cu efecte benefice.


Un meniu bogat in proteine si un aport crescut de zinc sunt utile in scop preventiv.

Trebuie evitate condimentarea excesiva si consumul de alcool.
Dintre plante, extractu liposolubil obtinut din planta Sereona repens (Saw palmetto) amelioreaza simptomele HBP.

Aceasta blocheaza functionarea enzimei care intervine in producerea dihi-drotestosteronului, impiedicand astfel hipertrofierea prostatei. Conform datelor din literatura de specialitate, daca se utilizeaza plante, in 90% din cazuri se constata o ameliorare deja dupa 4-6 saptamani. Pygeurn Africanum este un arbore vesnic verde a carui scoarta are efecte tamaduitoare.

Substantele sale active sunt steroli liposolubili si acizi grasi care, de asemenea, arnelioreaza simptomele HBP. Extractul din seminte de in este utilizat in inflamatiile si hipertrofia prostatei. Scade senzatia imperioasa de a urina si cantitatea de urina acumulata in vezica. Un alt avantaj consta in faptul ca impiedica cresterea celulelor prostatei.

Extractul de urtica dioica urzica are efect diuretic si antiinflamator. Extractele din plante si substantele biologic-active de origine vegetala, precum si mineralele, exercita, de asemenea, efecte benefice. Astfel, icopina, un carotenoid cu efect antioxidant, a ajuns nu demult in centrul atentiei cercetarilor impotriva cancerului.

Uleiul de in, datorita acizilor sai grasi nesaturati, este deopotriva util in prevenire si tratare. Zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor. Participa la secretia horrnonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic In prevenirea hipertrofiei de prostata.

Seleniul este un antioxidant deosebit de puternic, care Impiedica efectul nociv al radicalilor liberi, reduce procesele inflamatorii. Consumul sistematic de seleniu este indispensabil barbatilor. Din seleniul asimilat de organism, doar jumatate ajunge In testicule, contribuind la formarea permei. Acesta sporeste dorinta sexuala a barbatilor si reduce simptomele neplacute ale tulburarilor hormonale.


Prostata este expusa la diverse boli si poate cauza numeroase simptome neplacute in viata de zi cu zi. Afectiunile prostatei pot fi prevenite cu o ingrijire atenta, cu acceptarea unui stil de viata corespunzator si prin utilizarea unor plante si minerale.

O solutie pentru barbati.

 

Recomandari:                                                        Mod de administrare:

Adenom de prostata
Aparat urinar
Cancer la prostata
Diretic in afec. renale si la prostata
Nicturie adulti
Prostatita

1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

Legenda:

1-0-1 = o tableta dimineata si una seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 594 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE PRO-STATE POWER CALIVITA

Produse naturiste Vital ManProduse naturiste Vital Man
Produse naturiste Vital Man
Vital Man (60 tablete)   Aveti o viata sexuala normala?   Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei ...
New Life MultivitaminNew Life Multivitamin
New Life Multivitamin
New Life Multivitamin (120 tablete)     Exista, in viata femeilor, etape cand necesarul de substante nutritive ...
Mega ZincMega Zinc
Mega Zinc
Mega Zinc 50 mg (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Produse naturiste Vital Woman CalivitaProduse naturiste Vital Woman Calivita
Produse naturiste Vital Woman Calivita
Vital Woman (60 tablete)     Femeia moderna se confrunta deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat ...
Produse naturiste Garlic Caps CalivitaProduse naturiste Garlic Caps Calivita
Produse naturiste Garlic Caps Calivita
Garlic Caps (100 capsule gelatinoase)     Stiti cata putere de viata poate exista intr-o planta obisnuita? ...
Menopausal FormulaMenopausal Formula
Menopausal Formula
Menopausal Formula (135 capsule) Femeia moderna se confrunta deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...

PRODUSE NATURISTE PRO-STATE POWER CALIVITA ESTE LISTAT IN: