Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste Oregano Oil Calivita

Produse naturiste Oregano Oil Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste Oregano Oil Calivita

Oregano Oil - ulei volatil de oregano


Oregano Oil  poate fi considerat un unicat printre produsele de gen. Componenta cea mai importanta este reprezentata de uleiurile volatile, in care  insa se gasesc si numeroase alte substante cu efecte benefice, ca de exemplu flavonoidele, acidul rozmarinic, sterolii, vitaminele A si C etc.

Mare parte dintre acestea sunt si antioxidanti deosebiti si eficienti, asigurand astfel protectia celulelor fata de radicalii liberi.

Oregano are un potential crescut al activitatii antioxidante , prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului in fitonutrienti. In studiile de laborator , oregano a demonstrat o capacitate de antioxidare mai puternica decat doi antioxidanti sintetici adaugati in mod normal mancarii procesate. In plus , luand ca masura cantitatea de un gram, oregano s-a demonstrat a avea o capacitate de antioxidare de 42 de ori mai mare decat merele, de 30 de ori mai mare decat cartofii, de 12 ori mai mare decat portocalele , si de 4 ori mai mare decat zmeura.

Uleiul volatil al acestui condiment contine substante care inhiba dezvoltarea bacteriilor. In Mexic , cercetatorii au comparat uleiul volatil de oregano cu tinidazol, un medicament prescris adesea pentru a trata giardia. Rezultatele au aratat ca oregano este mai eficient impotriva giardiei decat medicamentul prescris.

Oregano Oil este un produs naturist recomandat in cazul bronsitelor medii insotite de tuse ocazionala, pentru a restabili fluxul pulmonar.

Uleiul volatil esential continut de Oregano Oil prezinta proprietati antiseptice pulmonare, mucolitice si expectorante si ajuta la eliminarea impuritatilor branhiale datorita principiilor active existente in componenta sa. 

O alta caracteristica importanta a produsului este aceea ca poate fi recomandat atat pentru utilizare interna, cat si externa.

E important sa stim ca substantele active sub forma de ulei volatil, in raport cu alte forme de prezentare traditionale (ceai, fiertura), se afla in concentratii mai mari.

Antifungice (anti-ciuperci): studiile in vitro demonstreaza ca Oregano Oil blocheaza dezvoltarea diversilor fungi precum ciuperca Candia, si chiar elimina aceste ciuperci din organism, din acest motiv se utilizeaza pentru efectele sale antifungice.

Aceasta are un efect antimicrobian pe un spectru larg de bacterii, inclusiv Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica si Staphylococcus aureus.

Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, datorita continutului de carvacrol, actioneaza mai bine decat antibioticele, distrugand si microbii rezistenti la aceste medicamente.

Efect Anti-parazitare: Exista studii ce arata ca uleiul de oregano are un efect mult mai puternic de deparizatare, de exemplu, parazitul giardia (Giardia duodenalis) este eliminat mult mai rapid decat medicamentele folosite in medicina alopata.

Efect anti-inflamator: Proprietatile antiinflamatoare ale uleiului de oregano ajuta la tratarea artritei si a durerilor articulare. Acidul rosmarinic este unul dintre agenti activi din oregano, altul este cyclooxygenase 2 (COX-2) care actioneze in mod similar precum ibuprofen, naproxen si aspirina.

Efect antioxidant: Uleiul de oregano are un potential crescut al activitatii antioxidante , prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului in fitonutrienti.oregano este una dintre plantele cele mai bogate in antioxidanti, contine de 42 de ori mai multi antioxidanti decat marul, de exemplu. 


Uleiul de oregano ar trebui sa fie aplicat direct pe zona afectata de 1-2 ori pe zi, sau mai mult, daca este necesar. In caz de reactii adverse (mancarime, etc), va rugam sa opriti utilizare.

Pe piele: Pentru a trata micile intepaturi de insecte, rani sau furunguri, se freaca cu cateva picaturi de ulei de oregano zona afectata. Se repeta, daca este necesar.

In sampon: In caz de aveti scalpul infectat cu o ciuperca, in caz de matreata, etc, se adauga cateva picaturi in sampon inainte de a va spala parul. Lasa pe par samponul astfel preparat pentru cateva minute, dupa care clatiti.

In sapun: Adaugati cateva picaturi de ulei de oregano in sapunul lichid sau in gelul de dus iar acestea vor capata un excelent efect antiseptic. Este, de asemenea, foarte bun pentru dus si spalatul pe maini, fata si corp. Este recomandat in special in perioadele de epidemie.

Protectia dintilor si a gingiilor: Se pun cateva picaturi de ulei de oregano pe periuta de dinti (in loc de pasta de dinti) poate fi aplicata ca un substitut pentru pasta de dinti. In caz de probleme cu gingiile, masati gingiile de 1-2 ori pe zi.

Pentru negi si besici: Se pune pe zona afectata pana la saturatie, apoi se acopera cu un bandaj. Se repeta pana se curata rana.

Ciperca piciorului ce determina afectiunea "picior de atlet": Aplicati uniform cateva picaturi de Oregano Oil intre degetele de la picioare si pe unghii. Uleiul de oregano penetreaza pielea, unghiile si crusta formata si distruge ciupercile si bacteriile.

In cateva zile, veti constata ca simptomele se vor diminua sesizabil.

Inhalare: Datorita mirosului placut si patrunzator se recomada punere a cateva picaturi de ulei de oregano intr-un vaporizator si astfel se purifica aerul de virusi, bacterii, etc.


Oregano Oil, se aplica si intern, are un puternic efect de eliminare a unui spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida) si bacterii. In mod similar, este eficient impotriva parazitilor interni si a virusilor.

Adaugati 3-4 picaturi de Oregano Oil la o lingurita de apa, suc de fructe sau lapte pe care o inghititi.

Putetii aplica prin picurare sub limba ulei de oregano, sa fiti pregatit sa simtiti gustul caracteristic al produsului, ca efect  poate aparea o secretie abundenta de saliva.

O portie de Oregano Oil (3-4 picaturi =0,17ml) contine:
- ulei de oregano 13mg
- std. 3,5% carvacrol
- alte ingrediente - ulei de masline

Atentie

- Cereti sfatul medicului daca utilizati medicamente de reducerea glicemiei sau anticoagulante, inainte de a incepe sa administrati Oregano Oil!

- Evitati contactul cu ochii!

- In cazul utilizarii interne a nu se depasi doza zilnica recomandata!

- A se pastra la loc uscat si racoros.

Mode prezentare: Oregano Oil este ambalat in flacoane ce contin 30 de ml de ulei volatil de oregano.

Stiati despre oregano?

Oregano este o planta perena, care a fost foarte apreciata din cele mai vechi timpuri pentru caracteristicie sale aromatice.

In Grecia antica, oregano a fost numit "bucuria muntilor" si era un simbolul de bucurie si de fericire.

In Egiptul antic, Oregano a fost considerat o planta sacra a lui Osiris, si a fost folosit in confectionarea de coroane, cununi si ghirlande.

Oregano este folosit in general, ca un condiment si un conservant natural.

In medicina populara este recomandat impotriva problemelor respiratorii si ale aparatului digestiv, impotriva infectiilor interne si externe, in deparazitare de paraziti de tot felul.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 188 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE OREGANO OIL CALIVITA

Probio BalanceProbio Balance
Probio Balance
Probio Balance ( 60 tablete)     Flora intestinala este alcatuita din mai multe tipuri de bacterii care ...
Produse naturiste ParaProtex CalivitaProduse naturiste ParaProtex Calivita
Produse naturiste ParaProtex Calivita
ParaProtex (100 tablete)     Stiti cu cate microorganisme va "intalniti" zilnic? Cu mai multe milioane. ...
Oregano Oil - cumpara doua produse Oregano Oil si primeste un cadou CalivitaOregano Oil - cumpara doua produse Oregano Oil si primeste un cadou Calivita
Oregano Oil - cumpara doua produse Orega...
PROMOTIE in perioada Aprilie 2010  - Mai 2010  Daca cumparti doua produse Oregano Oil , veti primi cadou unul ...
Infant Formula - multivitamine pentru nou nascuti 100 % naturaleInfant Formula - multivitamine pentru nou nascuti 100 % naturale
Infant Formula - multivitamine pentru no...
Infant Formula - multivitamine pentru nou nascuti 100 % naturale Infant Formula (60 ml)   Exista vreo comoara mai ...
Vital AVital A
Vital A
Vital A (90 tablete) Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult ...
Oxy MaxOxy Max
Oxy Max
Oxy Max (60 ml)     De ce este importanta furnizarea unei cantitati corespunzatoare De oxigen organismului? In ...
Coenzyme Q 10Coenzyme Q 10
Coenzyme Q 10
Coenzyme Q 10 (90 capsule)   Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai ...
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelorCoenzyme Q 10 de la Calivita - energia celulelor
Coenzyme Q 10 de la Calivita - energia c...
Coenzyme Q 10 (90 capsule) Va mai puteti lua la intrecere cu cei de douazeci de ani? Nu? Simtiti ca aveti mai putina ...
Produse naturiste Noni CalivitaProduse naturiste Noni Calivita
Produse naturiste Noni Calivita
Noni (400 mg) 90 capsule Va imbolnaviti des? Sunteti predispus la depresie? Sunteti alergic? Va dor articulatiile? ...

PRODUSE NATURISTE OREGANO OIL CALIVITA ESTE LISTAT IN: