Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste Liquid Chlorophyll Calivita

Produse naturiste Liquid Chlorophyll Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste Liquid Chlorophyll Calivita

Liquid Chlorophyll (473 ml)


Liquid Chlorophyll,  contine clorofilina (saruri de sodiu si cupru ale clorofilei) derivata din alfalfa.

Clorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, ajuta la indepartarea mirosurilor corporale neplacute, elimina respiratia urat mirositoare, optimizeaza circulatia sanguina, digestia, reduce senzatia de oboseala, imbunatateste si sprijina sanatatea. Pe langa multe alte efecte benefice, ajuta si la mentinerea unei activitati intestinale optime.

Alfalfa este una din plantele cel mai intens studiate si reprezinta una din cele mai potrivite surse de proteine, clorofila, carotina, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxina) si vitamina K (filochinona), precum si o sursa adecvata de enzime digestive.

Alfalfa este utilizata pe intreg globul de sute de ani ca roborant si fortifiant general. Conform rezultatelor experimentelor, aceasta poate neutraliza efectele substantelor daunatoare din alimente care patrund in ficat si in intestinul subtire, inainte ca acestea sa isi exercite actiunea negativa. Poate ajuta la eliminarea toxinelor si la neutralizarea acizilor. Nutrientii care contin o mare cantitate de clorofila alcalinizeaza si detoxifica organismul, in special ficatul.

Toxinele

Ce sunt toxinele? Practic, orice substanta care exercita un efect iritant si/sau daunator asupra organismului uman, ne pericliteaza sanatatea sau modifica functiile biochimice ori functionarea organelor. Toate acestea pot aparea din mai multe cauze, printre care si alimentatia neadecvata sau efectul secundar al medicamentelor.

Toxicitatea, in secolul 21, este mult mai ridicata decat in trecut. Astazi exista noi substante chimice, mult mai diverse si mai puternice, ca sa nu mai mentionam poluarea tot mai ridicata a aerului, apei, radiatiile si centralele nucleare. In organismul nostru ajung acum noi substante chimice, consumam diferite tipuri de medicamente, mult mai mult zahar si alimente procesate si ne distrugem sanatatea folosind zilnic diferite sedative si energizante.
 
Rolul clorofilelor

Clorofilinele joaca un rol important in detoxifierea interna a organismului, pentru mentinerea vietii si sanatatii. Detoxifierea interna se refera la procesele care neutralizeaza, transforma sau elimina toxinele din organism, prin intermediul urmatoarelor sisteme sau organe:

respirator - plamani, bronhii, trahee, sinusuri si nas

gastrointestinal - stomac, ficat, vezica biliara, colon si intregul tract gastrointestinal

urinar - rinichi, uretere, vezica urinara, uretra

tegument si glande - glande sudoripare, sebacee si lacrimale

limfatic - canalele limfatice si nodulii limfatici.  

 

Organismele vii ale regnului vegetal sunt compuse din numeroase celule diferite, care pot fi clasificate in doua grupe mari: prima grupa le include pe cele care sunt responsabile de activitatea metabolica a plantei, iar a doua pe cele care, din punct de vedere al metabolismului, sunt inactive si, pe de o parte, au un rol de sprijin mecanic, pe de alta, se ingrijesc de circulatia fluidelor.

Cele active metabolic contin toate organite le celulare importante din punct de vedere biochimie. Organitele carateristice plantelor sunt plastidele. Mai exact, plastidele constituie o familie de organite ai carei membri sunt precursorii din care mai tarziu se dezvolta cloroplastele, cromoplastele, amiloplastele si etioplastele.

    Cloroplastele gazduiesc aparatul de fotosinteza si au, in general, culoarea verde. O mare parte pot fi gasite in celulele frunze lor, dar pot fi intalnite si in alte tesuturi verzi. Fiecare cloroplast contine pigmentul de clorofila. Denumirea este de origine greaca: chloros = verde si phylon = frunza. Pigmentii sunt substante chimice care reflecta doar anumite lungimi de unda a spectrului vizibil. Aceasta le face sa para colorate. In faza de lumina a fotosintezei una din categoriile de baza ale pigmentilor o constituie clorofilele sau pigmentii verzi.


De secole, in toata lumea, clorofila obtinuta din lucerna se recomanda pentru detoxifiere.

Conform rezultatelor experimentelor, clorofila poate inactiva carcinogenii chimiei introdusi in organism odata cu alimentele la nivelul ficatului si intestinului subtire, inainte ca acestea sa afecteze organismul. Participa la eliminarea toxinelor si la anihilarea acizilor. Substantele nutritive cu un continut ridicat de clorofila alcalinizeaza si detoxifica organismul, mai ales ficatul.

Are un efect alcalin deosebit de puternic la nivelul aparatului digestiv, actioneaza benefic in artritele reumatoide, elimina mirosul organismului, anihileaza respiratia urat mirositoare, amelioreaza durerea de gat, imbunatateste circulatia sanguina, digestia si reduce senzatia de obeseala, optimizeaza si mentine starea de sanatate.

Pe langa alte virtuti, creste rezistenta celulelor fata de bacterii, ajuta la vindecarea cicatricelor, este benefice in ulcere gastrice si regleaza acitivitatea intestinala.




Dar de ce este atat de important sa mentinem functionarea optima a sistemelor de detoxifiere a organismului?

Pentru ca zilnic suntem expusi efectelor negative ale toxinelor, provenite atat din surse externe (exogene), cat si interne (endogene). Toxicitatea apare in momentul in care toxinele depasesc cantitatea care poate fi metabolizata si eliminata din organism. Homeostaza reprezinta functionarea echilibrata si armonioasa a organismului.

Acest echilibru este distrus daca consumam mai multe alimente decat putem digera si utiliza sau cand in organism patrund substante toxice. Toxicitatea depinde de doza de toxine, de frecventa cu care acestea ajung in organism si de cat de puternice sunt.

Un anumit tip de toxine, de exemplu insecticidele si anumite medicamente, pot cauza imediat o serie de simptome, cu toate ca majoritatea au efecte pe termen lung (de exemplu azbestul, care cauzeaza cancer de plamani).



Atentie!
 

Clorofilele naturale nu sunt toxice.

Clorofila administrata oral poate colora urina si fecalele in verde, iar limba in galben sau negru.

Pe durata administrarii orale a clorofilei poate aparea senzatia de greata.

In urma administrarii clorofilei, testul gaiacol poate da rezultate fals pozitive.

Deoarece nu a fost testata siguranta administrarii clorofilei si clorofilinei la femeile insarcinate si la cele care alapteaza, acestea pot consuma produsul doar la recomandarea medicului.

In cadrul experimentelor pe cobai, clorofilina a ameliorat anumite efecte secundare ale ciclofosfamidei.

Nu au fost inregistrate cazuri de supradozare

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 486 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE LIQUID CHLOROPHYLL CALIVITA

Detox PatchDetox Patch
Detox Patch
Detox Patch Detoxifiere naturala   Stiati ca in Asia se vand peste 10 milioane de pliculete cu pulbere ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...
Produse naturiste Pure Yucca CalivitaProduse naturiste Pure Yucca Calivita
Produse naturiste Pure Yucca Calivita
Pure Yucca (100 capsule) Cunoasteti micile minuni din lumea plantelor? Acum va prezentam o planta din America. ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Produse naturiste Ocean 21 CalivitaProduse naturiste Ocean 21 Calivita
Produse naturiste Ocean 21 Calivita
Ocean 21 (946 ml) Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din ...
Produse naturiste Zenthonic CalivitaProduse naturiste Zenthonic Calivita
Produse naturiste Zenthonic Calivita
Zenthonic (946 ml)     Fructul mangosteen este considerat, de populatia din padurile tropicale ale Asiei, drept ...
Produse naturiste ParaProtex CalivitaProduse naturiste ParaProtex Calivita
Produse naturiste ParaProtex Calivita
ParaProtex (100 tablete)     Stiti cu cate microorganisme va "intalniti" zilnic? Cu mai multe milioane. ...
CulevitCulevit
Culevit
Culevit (120 tablete)     Suferiti de o afectiune grava?   Aceasta poate fi o boala a ficatului, cauzata de ...

PRODUSE NATURISTE LIQUID CHLOROPHYLL CALIVITA ESTE LISTAT IN: