Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste Immunaid Calivita

Produse naturiste Immunaid Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste Immunaid Calivita

Immunaid (180 tablete)

 

Va imbolnaviti frecvent?


Va supara raceala, gripa, diferite infectii? Va luptati cu alergia, de primavara si pana toamna tarziu? Ce faceti pentru a nu va imbolnavi? Nu-i asa ca nu se rezolva atat de usor? "O raceala nu este sfarsitul lumii", ati putea raspunde.

Sigur, numai ca si o boala aparent nesemnificativa ne atrage atentia asupra faptului ca sistemul nostru imunitar nu functioneaza perfect. Si, in cazul in care scade capacitatea de aparare a organismului, deveniti mai receptiv la infectiile cauzate de diferiti agenti patogeni - virusuri, bacterii. Dar nu numai la acestea!  

Functionarea necorespunzatoare a sistemului imunitar poate favoriza si aparitia unor boli autoimune sau tumorale. Solutia fireasca consta in intarirea continua a sistemului imunitar (a capacitatii de aparare si autovindecare) al organismului.

GHEARA Ma�TEI este o planta utilizata de mii de ani, ale carei efecte si substante active au fost actualizate de stiinta moderna, care o considera unul dintre fortifiantii cei mai eficienti ai sistemului imunitar. Accelereaza inmultirea limfocitelor si creste activitatea acestora. Sarcina limfocitelor este de a recunoaste intrusii din organism si de ai anihila. Actioneaza atat impotriva celulelor non-self (straine organismului), cat si a celulelor self (celule proprii bolnave sau degenerate). Imbunatateste functiile leucocitelor. Are actiune antiinflamatoare si antivirala. Este un bun antioxidant si diuretic.


ZINCUL: Efectul pe care il exercita asupra sistemului imunitar este unic si nu poate fi inlocuit de nici un alt oligoelement. Cu cat cantitatea de zinc din organismul unei persoane este mai redusa, cu atat sistemul sau imunitar este mai slabit. Zincul accelereaza formarea limfocitelor si fagocitelor si imbunatateste activitatea acestora. Sarcina fagocitelor este aceea de a incorpora substantele straine organismului si de a le anihila.

Apa si aerul indispensabile vietii sunt contaminate de agenti patogeni cu care, de-a lungul vietii, ajungem foarte des in contact. Nici nu ne imaginam ca, odata cu alimentele consumate, in organismul nostru patrund si o serie de agenti patogeni.

Desi acestia pot declansa boli, spre norocul nostru, ne imbolnavim rar din cauza lor. Pielea si mucoasele membranare ofera o anumita protectie, impiedicand patrunderea "inamicilor" in organism. Un sistem imunitar care functioneaza eficient poate face fata "atacurilor" acestora, protejandu-ne organismul de infectii si afectiuni tumorale.


In cazul in care sistemul imunitar slabeste, se declanseaza infectiile, care, la randul lor, afecteaza sistemul imunitar, scazand si mai mult capacitatea de rezistenta a organismului.

Daca ne confruntam cu o infectie, cel mai des ni se prescriu antibiotice, insa bacteriile se adapteaza repede si devin rezistente la antibiotice. In plus, pot aparea efecte secundare, ca de exemplu afectarea florei intestinale normale, ceea ce poate crea alte probleme: inmultirea unor specii de fungi (Candida), tulburari de digestie sau absorbtie, perturbari in absorbtia vitaminei B etc.


Solutia consta in prevenirea imbolnavirilor, stimularea functionarii sistemului imunitar printr-un stil de viata corespunzator si prin consumarea unor suplimente alimentare.


Activitatea fizica si psihica are un rol deosebit de mare asupra si temului imunitar. Sistemul imunitar slabeste proportional cu intensitatea si durata stresului. Deficienta de substante nutritive si curele de slabire scad, de asemenea, capacitatea de aparare a sistemului imunitar. Consumul excesiv de zaharuri rafinate si alcool diminueaza activitatea leucocitelor. Functiile imune se deterioreaza proportional cu ingrasarea.


La inceput, apar doar oboseala si indispozitia, apoi, din ce in ce mai des, infectiile (bacteriene, virale, fungice). Ulterior, se fac resimtite simptome specifice reumatismului si alergiei.


Sistemul imunitar detine un rol hotarator in apararea organismului impotriva diferitelor boli.

Pentru ca sistemul imunitar sa functioneze corespunzator, trebuie fortificat.

Consumul anumitor plante, minerale si aminoacizi sprijina functionarea sistemului imunitar.
Indienii din America de Sud utilizeaza scoarta, radacinile si frunzele plantei gheara matei de mai bine de 2000 de ani. In mare parte, substantele active ale acesteia au fost identificate de stiinta moderna, astfel incat mecanismul lor de actiune este cunoscut.

O parte a substantelor active prezinta proprietati antioxidante semnificative. In plus, diferite cercetari au confirmat efectul antiinflamator si antiviral al plantei, deoarece fortifica activitatea sistemului imunitar si indeparteaza "intrusii" si agentii patogeni din organism.

S-a descoperit ca unele substante active din gheara matei au si efect diuretic, antipiretic, in timp ce altele stimuleaza functionarea sistemului nervos parasimpatic vegetativ, adica asigura relaxarea. In Europa, gheara matei a ajuns in centrul atentiei datorita efectelor sale antitumorale. Prin utilizarea acestei plante, pe langa tratamentul de baza, s-au obtinut rezultate importante in unele boli tumorale.

Zincul are un rol unic In functionarea sistemului imunitar, neputand fi inlocuit de nici un alt element. S-a dovedit stiintific ca sistemul imunitar al unei persoane este cu atat mai slabit cu cat cantitatea de zinc din organism este mai redusa.

Una din consecintele care decurge de aici este predispozitia la infectii. Zincul mareste producerea si activitatea elementelor cu rol in sistemul de apa­rare al organismului. Acestea sunt fagocitele, care anibileaza "inhusii" si limfocitele. Ele apar dupa prima "intalnire" cu bacteriile si virusurile si, dupa aceea, declanseaza producerea celulelor specifice care ii distrug, adica anticorpii.

 

Asigura rezistenta organismului.

Antiviral
Aparat cardiovascular
Aparat urinar
Aparat respirator (af. pulmonare)
Bronsita
Gust, simt (combatere probleme)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
Miros (pierdere)
Oboseala
Plagi (vindecare)
Rinita alergica
Sinuzita
SIDA (tratament adjuvant) 1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 O capsula contine: Pulbere de gheara matei (Cat's claw) 400 mg Alte ingrediente: gelatina, microcristale de celuloza, stearat de magneziu q.s.
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 204 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE IMMUNAID CALIVITA

Produse naturiste VirAgo CalivitaProduse naturiste VirAgo Calivita
Produse naturiste VirAgo Calivita
VirAgo (90 tablete)     Buzele dumneavoastra sunt afectate uneori de herpes?   Ati incercat deja tot felul de ...
Produse naturiste ParaProtex CalivitaProduse naturiste ParaProtex Calivita
Produse naturiste ParaProtex Calivita
ParaProtex (100 tablete)     Stiti cu cate microorganisme va "intalniti" zilnic? Cu mai multe milioane. ...
Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Produse naturiste Ocean 21 CalivitaProduse naturiste Ocean 21 Calivita
Produse naturiste Ocean 21 Calivita
Ocean 21 (946 ml) Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din ...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Produse naturiste Zenthonic CalivitaProduse naturiste Zenthonic Calivita
Produse naturiste Zenthonic Calivita
Zenthonic (946 ml)     Fructul mangosteen este considerat, de populatia din padurile tropicale ale Asiei, drept ...
Mega ZincMega Zinc
Mega Zinc
Mega Zinc 50 mg (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Vitamine Calivita - Lion Kids C VitaminVitamine Calivita - Lion Kids C Vitamin
Vitamine Calivita - Lion Kids C Vitamin
Lion Kids C - tablete masticabile pentru copii. Contine vitamina C din surse exclusiv naturale. Are gust placut si este ...
Rhodiolin de la Calivita - creste potenta sexuala!Rhodiolin de la Calivita - creste potenta sexuala!
Rhodiolin de la Calivita - creste potent...
Rhodiolin de la Calivita - creste potenta sexuala! Rhodiolin (120 capsule) Cum indepartati efectele zilnice ale ...

PRODUSE NATURISTE IMMUNAID CALIVITA ESTE LISTAT IN: