Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare

Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare

Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare


Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare, combinatia de magneziu cu vitamina B6 este o combinatie binecunoscuta de substante active, care acum este disponibila si in reteaua globala Calivita.

Produsul MagneZi B6 contine cantitatea ideala de magneziu si vitamina B6; pe langa aceste doua elemente, in produs se mai gaseste si zinc.

Magneziul a fost descoperit la sfarsitul anilor 1700 in Anglia. Apartine metalelor alcalino-pamantoase din tabelul periodic al elementelor . Denumirea sa deriva de la cuvantul magnet, fiind bazata insa pe o eroare, deoarece magneziul nu se poate magnetiza. Este una din cele mai raspandite substante, insa in natura nu se gaseste in forma elementara, ci doar in compusi, este al optulea element de pe Terra in ordinea frecventei si al patrulea din organism. In corpul unui adult se gasesc 25 - 30 de grame de magneziu, dintre care 60% in oase, 40% in tesuturile moi si 1% in substanta intercelulara. In sange, o valoare de 0,7 - 1,1 mmol/l a magneziului seric este considerata "normala", lucru interesant, deoarece, in cazul eficientei de magneziu, aceasta valoare ramane adesea in limite normale, mai exact deficienta de magneziu, nu poate fi neaparat detectata la testele de laborator (determinarea cantitatii de magneziu din organism).

Magneziul participa la mai mult de 300 de reactii biochimice din organism. Activeaza o serie de enzime, in special pe cele care iau parte la procesele de producere a energiei. Magneziul este indispensabil pentru mentinerea structurii sanatoase a oaselor si dintilor, participa la sinteza proteinelor, la diviziunea celulara normala, la functionarea echilibrata a sistemului nervos si la mentinerea functionarii normale a musculaturii.

Un aport adecvat de magneziu ajuta la mentinerea echilibrului lichidelor si la regflarea tensiunii arteriale.

Cel mai frecvent simptom al deficientei de magneziu apare la nivelul muschilor si se prezinta sub forma de miastenie si spasm. Adesea, cauza aparitiei spasmelor inconfortabile de la nivelul gambei ("carceii"), este un aport insuficient de magneziu; Dupa ce cauza a fost determinata de medic, poate fi usor combatuta cu ajutorul unui produs adecvat cu magneziu.

In medie, consumam circa 300 miligame magneziu pe zi, insa doar o treime din aceasta cantitate este absorbita. Magneziul este absorbit pe intreaga lungime a tractului intestinal, dar acest proces poate fi afectat de compozitia alimentelor (de exemplu de un aport redus de fibre).

Magneziul se elimina prin urina. Rinichii regleaza excelent cantitatea de magneziu din organism, pe care il pot reabsorbi in cantitati mari, limitand astfel eliminarea sa prin urina si compensand cantitatile mici din alimente. Suplimentarea cu magneziu se poate dovedi necesara, de exemplu, in caz de consum redus de magneziu, ale carui cauze pot fi curele de slabire prost concepute, postul sau consumul frecvent ori ridicat de alcool. Pierderile de magneziou pot aparea si in caz de absorbtie redusa a magneziului, de exemplu in caz de diaree, pe durata consumului de alimente bogate in fibre sau ca efect al unor medicamente (de exemplu diuretice).

Pierderile de magneziu se pot accentua in prezenta afectiunilor acompniate de diaree, voma sau in situatiile in care transpiram abundent (activitati sportive, sauna, efort fizic sustinut). Exista anumita situatii in viata in care necesarul de magneziu creste, de exemplu in conditii de stres, pe durata sarcinii si in cazul activitatilor sportive sau efortului fizic, mentionate mai inainte.

Forma chimica sub care se prezinta magneziul este, de asemenea, foarte importanta, deoarece poate influenta semnificativ absorbtia si utilizarea sa.

MagneZi B6 contine magneziul legat organic, sub forma de citrat, care este una dintre formele cele mai usor de utilizat de catre organism.

Termenul vitamina B6 face referire la 3 compusi asemanatori, care se pot transforma cu usurinta unul in celalalt (piridoxina, piridoxamina si piridoxal). Deoarece nu isi exercita singuri efectul benefic in organism, ci in combinatie cu enzimele, si se pot transforma foarte usor, acestia pot indeplini numeroase sarcini in organism.

Pe langa faptul ca joaca un rol important in metabolismul proteinelor, carbohidratiilor si grasimilor, formarea sangelui, imunitate si diviziunea celulara, contribuie, practic, si la functionarea echilibrata a sistemului nervos.

In suplimentele alimentare, vitamina B6 este, de obicei, combinata cu magneziul, deoarece astfel patrunde mai usor in celule. Deficienta de vitamina B6 de origine alimentara apare rar si, in aceste cazuri, cauza este un aport slab de proteine. Este important de observat ca formelele de vitamina B6 din alimentele de origine animala sunt termosensibile; in cadrul procesului de fierbere si prajire, se poate pierde pana la 40%. La femeile gravide si la mamele care alapteaza, precum si la cei care depun un efort fizic intens si la sportivi, poate aparea o cerere crescuta de magneziu.

MagneZi B6, pe langa magneziul si vitamina B6, mai contine si zinc, care este un constituent important a sute de enzime. Zincul participa la metabolismul proteinelor, acizilor nucleici, grasimilor si carbohidratilor, intra in competenta insulinei si a anumitor receptori hormonali si joaca un rol semnificativ in functionarea mecanismului normal de aparare a organismului.

Zincul are si efect antioxidant, blocand procesele oxidative ce au loc in organism. Fiindca in organism nu exista depozite de zinc, este necesar consumul regulat. Odata cu introducerea produsului MagneZi B6, Calivita le ofera consumatorilor sai un supliment alimentar de mult asteptat.


MagneZi B6:


substante active/tableta:

Magneziu.......................100mg

Zinc...............................5 mg

Vitamina B6....................5 mg

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 763 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU MAGNEZI B6 - SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU UN STRES MAI PUTIN SI O PUTERE MAI MARE

Strong Bones PlusStrong Bones Plus
Strong Bones Plus
Strong Bones Plus ( 100 capsule) O capsula contine:    - Calciu (carbonat, citrat) ...
Strong BonesStrong Bones
Strong Bones
Strong Bones (100 capsule) V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa ...
Strong Bones (250 capsule)Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)   V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina BVitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplim...
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B Mega B Comlex (100 tablete)     Vitamine Calivita - ...
Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Api Amino 2300Api Amino 2300
Api Amino 2300
Api Amino 2300 - Produs Nou!   Producator: API Descrierea produsului: Prezentare: 350 tablete Aminoacizii sunt ...

MAGNEZI B6 - SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU UN STRES MAI PUTIN SI O PUTERE MAI MARE ESTE LISTAT IN: