Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
California Fitness ThermoXtreme Hardcore

California Fitness ThermoXtreme Hardcore

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare California Fitness ThermoXtreme Hardcore

California Fitness ThermoXtreme Hardcore 

Ingrediente eficiente in cresterea energiei eliberate de organism si a oxidarii grasimilor

 

Producator: California Fitness

Descriere produs:Suplimentul alimentar ThermoXtreme Hardcore a fost realizat de compania California Fitness in urma studierii celor mai recente date clinice privind ingredientele eficiente in cresterea energiei eliberate de catre organism si a oxidarii grasimilor.
ThermoXtreme Hardcore contine un amestec de plante care, asociat cu o dieta corespunzatoare si exercitii fizice, poate duce la pierderea in greutate si obtinerea unei siluete zvelte. Aceste plante sunt: guarana, Yerba mate, maca, Citrus auratium, ceai verde, scoarta de salcie alba si radacina de Ginger.

Detaliile produsului

Guarana: provenita din bazinul hidrografic al Amazonului, este deosebit de raspandita mai ales in Brazilia. Imbunatateste functiile cognitive, memoria, rezistenta  fizica si psihica. Este cunoscuta pentru continutul ridicat de cofeina. Boabele de guarana contin aproximativ  2-4.5% cofeina, in timp ce boabele de cafea 1-2%. Principalele substante biologic-active sunt guaranina, aproape identica cu cofeina, si alcaloizii teobromina si teofilina. Efectele cofeinei sunt binecunoscute: stimuleaza sistemul nervos central, creste rata metabolismului  si are un usor efect diuretic. De asemenea, inhiba pofta de mancare, ajutand in acest fel la pierderea in greutate.

Ceea ce face ca guarana sa fie atat de diferita de cafea este faptul ca cofeina din guarana se elibereaza treptat si astfel absorbtia acesteia se face in mod continuu. In timp ce guaranina este eliberata treptat, energia creste si este mentinuta la un anumit nivel, spre deosebire de cofeina din cafea, care produce o crestere de moment a energiei, urmata imediat de diminuarea ei.

Yerba mate creste in regiunile salbatice ale Paraguayului si contine 196 de substante active: vitamine, minerale, polifenoli  cu proprietati antioxidante puternice. Dar, cea mai importanta substanta este mateina, un alcaloid xantinic care se pare ca intruneste cele mai bune proprietati ale xantinelor. Ca si alte xantine, stimuleaza sistemul nervos, dar nu produce dependenta. Yerba mate, prin substantele pe care le contine, mentine pe perioade indelungate producerea de energie (cu ajutorul oxigenului), ceea ce duce la arderea mai multor calorii, la ameliorarea functiilor inimii, cresterea rezistentei fara producerea de reziduuri, cum ar fi acidul lactic, rezultat prin glicoliza anaerobica (producerea de energie fara oxigen). Yerba mate este de ajutor in pierderea greutatii datorita proprietatilor sale termogenice si de suprimare a poftei de mancare. Creste oxidarea lipidelor si senzatia de saturatie. Efectul sau in pierderea greutatii poate fi atribuit concentratiei saponinelor, care interfereaza cu metabolismul colesterolului si intarzie absorbtia intestinala a grasimilor.

Maca  este o sursa deosebita de nutrienti vitali organismului, ale carei substante actioneaza sinergic. Maca creste energia, rezistenta, vigilenta, elimina starea de oboseala, imbunatateste echilibrul hormonal al organismului si este eficienta in mentinerea greutatii corporale.

Ceaiul verde are numeroase efecte benefice asupra organismului. Extractul de ceai verde, ca multe alte plante, este standardizat in faza de productie, pentru a garanta ca un anumit procent din substantele active ale plantei ramane prezent in forma finala  tableta. Principalele substante active din ceaiul verde sunt polifenolii, sub forma unor flavonoide, cum ar fi: catechinele si galat de epigalocatechina (EGCG). Polifenolii - flavonoidele, catechinele si epigalocatechin galatul (EGCG) sunt antioxidanti puternici care interfereaza si reduc inmultirea anumitor tipuri de celule canceroase. S-a demonstrat ca activitatea antioxidanta a EGCG din extratul de ceai verde  este de 100 de ori mai puternica decat a vitaminei C sau E. Inr-un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition s-a demonstrat ca extractul de ceai verde creste energia, ca urmare a cresterii metabolismului datorita concentratiei de catechine polifenoli din ceaiul verde. Acestea intensifica oxidarea lipidelor si termogeneza (rata de ardere a caloriilor de catre organism). Ceaiul verde inhiba absorbtia grasimilor si ajuta la regularizarea glicemiei. Expertii considera ca catechinele din ceaiul verde inhiba patrunderea glucozei in celulele grase. De asemenea, inhiba pofta de mancare.

Scoarta de salcie alba, datorita continutului de salicina, este cunoscuta si sub denumirea de aspirina naturala si este utilizata, in primul rand, pentru reducerea durerilor si inflamatiilor. Are activitate antioxidanta, antiseptica si de crestere a imunitatii. Este eficienta si in scaderea greutatii corporale, fiind utilizata in acest scop in suplimentele alimentare. Are activitate termogenica si accelereaza metabolismul grasimilor.

Radacina de ginger actioneaza ca un stimulant, deplasandu-se lent prin tractul intestinal si energizand organismul prin fluxul sanguin. De multa vreme, se stie ca intervine in procesele metabolice si reduce greutatea corporala. Imbunatateste motilitatea gastrica, ceea ce determina evacuarea mai rapida a alimentelor din stomac si ajuta digestia.

ThermoXtreme Hardcore

Supliment alimentar cu extracte de plante

120 capsule =  70,32 g

O capsula (586 mg) contine:                                                                               

Guarana (cofeina std. 22%)     200 mg
Maca (macamide/macaene std. 0,6%) 100 mg
Citrus aurantium (sinefrina std. 6%)      75 mg
Extras de ceai verde (catechine std. 45%)        35 mg
Scoarta de salcie alba (salicina std. 15,5%)      25 mg
Yerba Mate (cofeina std. 20%)           16 mg
Pulbere de radacina de ghimbir (gingeroli std. 5%)       15 mg  
Variatia ingredientelor  +/- 5%

Mod de administrare:
ca supliment alimentar, 2 capsule inainte de micul dejun si 2 capsule dupa amiaza. Pentru inceput, utilizati jumatate din doza recomandata, timp de sapte zile, pentru a va adapta toleranta. A nu se depasi 4 capsule pe zi. Daca aveti probleme cu somnul, evitati administrarea capsulelor dupa ora 4 pm. Rezultatele cele mai bune se obtin prin combinarea cu o dieta controlata caloric si un program de antrenament fizic.

ATENTIE:

Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase cu varsta  peste 18 ani.
Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 746 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU CALIFORNIA FITNESS THERMOXTREME HARDCORE

Polythermex Hardcore accelereaza arderea grasimilorPolythermex Hardcore accelereaza arderea grasimilor
Polythermex Hardcore accelereaza arderea...
Polythermex Hardcore accelereaza arderea grasimilor Api Polythermex Hardcore 120 tablete Producator: API Descrierea ...
Api Polythermex HardcoreApi Polythermex Hardcore
Api Polythermex Hardcore
Api Polythermex Hardcore 120 tablete   Producator: API Descrierea produsului: Prezentare: 120 tablete PolythermeX ...
Xenadrine NRG 8 Hour PowerXenadrine NRG 8 Hour Power
Xenadrine NRG 8 Hour Power
Xenadrine NRG 8 Hour Power   Producator: Cytodyne (actualul Cytogenix) acest produs sa scos de pe piata si nu se ...
Twinlab ripped fuel extreme new technologyTwinlab ripped fuel extreme new technology
twinlab ripped fuel extreme new technolo...
twinlab ripped fuel extreme new technology   Producator: Twinlab Corporation   Descrierea produsului: Cantitate: ...
Hydroxycut Hardcore MuscleTech X  - asemanator cu xenadrine nrg8Hydroxycut Hardcore MuscleTech X  - asemanator cu xenadrine nrg8
Hydroxycut Hardcore MuscleTech X - asem...
Hydroxycut Hardcore MuscleTech X   asemanator cu xenadrine nrg8       Hydroxycut Hardcore este ...
C- Rx crema anticelulita un ajutor impotriva celuliteiC- Rx crema anticelulita un ajutor impotriva celulitei
C- Rx crema anticelulita un ajutor impot...
C- Rx crema anticelulita un ajutor impotriva celulitei Crema anticelulita C- Rx     Pentru a  trata eficient ...
Produse naturiste Vital ManProduse naturiste Vital Man
Produse naturiste Vital Man
Vital Man (60 tablete)   Aveti o viata sexuala normala?   Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei ...
Produse naturiste Vital Woman CalivitaProduse naturiste Vital Woman Calivita
Produse naturiste Vital Woman Calivita
Vital Woman (60 tablete)     Femeia moderna se confrunta deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat ...
Energy and Memory de la Calivita - energie si memorie bunaEnergy and Memory de la Calivita - energie si memorie buna
Energy and Memory de la Calivita - energ...
Energy and Memory de la Calivita, imbunatateste memoria cu Calivita  Energy and Memory (90 capsule) Sunteti pe deplin ...

CALIFORNIA FITNESS THERMOXTREME HARDCORE ESTE LISTAT IN: