Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Infiintata in anul 2006, COP CONSTRUCT SRL este o firma timisoreana de constructii care ofera calitate, precizie si o mare siguranta in ceea ce priveste casa ta, cladirea viitoarei tale companii, al viitorului tau depozit, ETC

COP CONSTRUCT SRL, firma cu capital privat romanesc, are un portofoliu diversificat si cuprinzator in domeniul constructiilor.

In acest domeniu, folosirea ultimelor tehnologii si a celor mai noi produse lansate pe piata este necesara si influenteaza direct competitivitatea. Inovatia si modernizarea sunt directii prioritare pentru COP CONSTRUCT SRL. In ultimii ani, compania propune si lanseaza constructii noi, sigure, si ofera clientilor sai cele mai bune servicii si recomandari.

Suntem partenerul preferat al arhitectilor, si distribuitorilor de materiale de constructii si impreuna urmarim sa reusim sa aducem servicii de cea mai buna calitate.

Prin diversitatea de servicii, oportunitati oferite si varietatea canalelor de distributie abordate reusim sa raspundem cu promptitudine oricaror cerinte si avem posibilitatea de a finisa si de a da viata ideii de creatie a clientului.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie cel asteptat de dumneavoastra,societatea noastra va pune la dispozitie echipe temeinic pregatite,instruite si specializate in domeniul in care profeseaza.

Dezvoltarea rapida a firmei se bazeaza pe conceptia ca serviciile de cea mai buna calitate pot garanta succes constant.



Principiile dupa care ne ghidam:

Clientul nostru partenerul nostru;

Cunoasterea si anticiparea nevoilor clientilor si adaptarea prompta la acestea;

Calitatea este cel mai simplu mijloc de a satisface nevoile clientilor;

Respectul fata de client.

Si o noua infatisare acum numai pt. dumneavoastra.
Pe data de 25 aprilie 2010 vom deschide un showroom si de mobilier si electrocasnice situat tot in Timisoara, pe strada Dorobantilor bl. D1 sc. B, C.
Va asteptam de asemenea sa ne vizitati si in noua formula unde va asteapta o echipa tanara unde veti putea afla toate informatiile de care aveti nevoie.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
827 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii - mobilier

ULTIMELE PRODUSE ALE SC COP CONSTRUCT SRL

Oferta firmei SC Cop CONSTRUCT SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC COP CONSTRUCT SRL ESTE INSCRISA IN