Inscrie firma »
S**************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Implant dentar

Implant dentar

Tip produs: clinica stomatologica | estetica dentara | zirconiu dentar
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Implant dentar

Implantul dentar este un surub de titan care, inserat in os, serveste la inlocuirea unui dinte care lipseste.
Interventia de introducere a implantului endoosos este una chirurgicala; ulterior, o perioada de cateva luni, se asteapta integrarea implantului in os, dupa care acesta se poate proteza printr-o coroana. Inserarea implantului, ca si interventie chirurgicala, nu este una care presupune riscuri mari pentru pacient; se realizeaza sub anestezie locala abolindu-se astfel orice senzatie dureroasa. Dupa intevrentie, zona supusa traumei chirurgicale se poate edematia (umfla), iar durerile de intensitate redusa care pot aparea, cedeaza de cele mai multe ori la simpla administrare a analgezicelor uzuale.

Tratamentele protetice clasice ale edentatiilor, cum ar fi puntile adezive, puntile clasice sau protezele partiale implica interventii pe dintii vecini, protezarea prin implant dentar inlocuind aceste inconveniente. Pacientii edentati total beneficiau in trecut exclusiv de tratament prin proteza acrilica totala; supraprotezarea dupa inserarea unui numar relative de implanturi endoosoase duce la imbunatatirea sprijinului, mentinerii si stabilitatii lucrarii protetice si obtinerea unui confort maxim .

Tratamentul protetic pe implant dentar presupune existenta unui spatiu vertical pentru toate componentele acestuia; deasemeni este nevoie de un volum osos sufficient inserarii componentei endoosoase a implantului.

Numarul de implanturi depinde de lungimea bresei edentate. De multe ori, in cazul unui camp protetic cu o rata de atrofie si resorbtie accentuate se recurge la grefe osoase pentru obtinerea unui volum de os adecvat inserarii implantului. Defectele mari ale tesutului gingival necesita grefe si este bine ca acestea sa fie rezolvate anterior de plasarea implantului. Deasemeni, in cazul implanturilor in zona lateral a maxilarului superior , daca volumul osos este insuficient sau daca raportul sinusului maxilar este intim cu zona de insertie a surubului, este necesara o interventie suplimentara de lifting de sinus si aditie osoasa.

Dupa inserarea implantului dentar (surubul intraosos), acesta ramane acoperit de gingie timp de 4 - 6 luni, pe perioada vindecarii. Protezarea imediata este indicate numai in cazul in care implantul este situat in zone anterioare, datorita cerintelor estetice, pentru celelalte cazuri existand mai multe posibilitati de protezare provizorie.

Protezarea provizorie, dupa perioada de vindecare si integrare a implantului dentar, are rol important in modelarea tesuturilor gingivale limitrofe. Aceste lucrari provizorii preseaza tesutul moale din jurul bontului implantului dentar si permit crearea unei papile dentare cu aspect natural.

Toti pacientii cu o stare generala de sanatate buna pot beneficia de tratamentul prin implant dentar.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
1 139 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: clinica stomatologica - estetica dentara - fatete dentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU IMPLANT DENTAR

Fatete dentareFatete dentare
Fatete dentare
Acest tip de lucrare dentara delicata, foarte putin invaziva, este realizata de fapt, dintr-o folie subtire de ceramica ...
Estetica dentaraEstetica dentara
Estetica dentara
Orice tratament de cosmetizare a zambetului incepe printr-o albire dentara. Avand supervizarea medicului dentist si ...
Zirconiu dentarZirconiu dentar
Zirconiu dentar
Trendul mondial in stomatologie este de a substitui infrastructura metalica, inestetica, a lucrarilor dentare cu o alta ...

IMPLANT DENTAR ESTE LISTAT IN: