Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Karalis Catering a luat fiinta in anul 2007 si de-a lungul acestor ani de experienta in care a activat in domeniul alimentatiei publice va poate garanta calitatea si profesionalismul desavarsit de care a dat dovada tot timpul!

Echipa noastra de bucatari si manageri atent selectionata va da garantia ca produsele si serviciile sub marca Karalis Catering vor fi intotdeauna excelente!

Cu noi veti primi calitate,cantitate si garantia unui raport calitate/ pret de care nu veti fi dezamagiti!

Experienta in domeniu si faptul ca pentru noi clientii si multumirea lor sunt cea mai importanta satisfactie ne face sa fim una dintre cele mai bine cotate firme de catering!

Din anul 2007 cand societatea noastra a luat fiinta, pana in anul 2009 cand am fost cotata drept cea mai buna firma din sectorul 2 am depus o munca asiduua si am reusit sa nu dezamagim pe nimeni!

Am incercat sa demonstram ca serviciil de catering pot fi aduse la rang de arta si dupa ani de succese in domeniu putem spune ca am reusit!

Oferim servicii complexe:

* Catering pentru gradinite
* Catering pentru scoli
* Catering pentru firme
* Catering after-school

Portofoliul nostru bogat va poate da incredere si va poate convinge ca noi nu suntem o firma de catering obisnuita, pentru noi fiecare lucru pe care il cream trebuie sa fie perfect si trebuie sa va multumeasca!

Va invitam la o intalnire, va invitam sa ne cunoasteti si sa va convingeti singuri de toate realizarile noastre si de faptul ca Noi Nu Suntem O Firma De Catering Obisnuita, noi punem suflet, muncim si vrem ca fiecare masa pe care o servim, fiecare mancare pe care o livram sa aiba eticheta "perfect" .
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 153 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: catering gradinite - catering - after school

ULTIMELE PRODUSE ALE SC KARALIS CATERING SRL

Catering gradiniteCatering gradinite
Catering gradinite
Karalis Catering a luat fiinta in anul 2007 si de-a lungul acestor ani de experienta in care a activat in domeniul ...
SC KARALIS CATERING SRL ESTE INSCRISA IN