Inscrie firma »

S*****************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*****************************************

Smart Home A&E este o firma de proiectare constructii civile care, din anul 2009, ofera servicii complete de arhitectura, urbanism, design interior, inginerie si de consultanta tehnica in constructii, urmarire de santier si expertize tehnice, serviciile noastre adresandu-se atat firmelor, cat si persoanelor fizice.Arhitecti, ingineri cu o lunga experienta in domeniul proiectarii constructiilor de orice fel, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL experimentati, am format echipa Smart Home Concept a carei pasiune comuna pentru constructii se vede in tot ceea ce facem. Fiecare proiect in parte, indiferent de complexitatea lui, este tratat la firma noastra cu maxima seriozitate si profesionalism, pentru ca dorim ca, in final, produsul sa respecte cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra.

Proiectele de locuinte pe care vi le propune Smart Home Concept se bucura de o mare popularitate datorita imbinarii armonioase a unui concept arhitectural deosebit cu solutii tehnice inovative, unei bune functionalitati a spatiului interior util printr-o compartimentare adecvata, unei eficiente energetice ridicate si, nu in ultimul rand, unui consum optim de materiale.

Pentru a va sprijini inca de la inceput in conturarea deciziilor dumneavoastra, site-ul Smart Home Concept va pune la dispozitie un catalog de case pe care, cu deosebita placere, va invitam sa-l vizionati. Odata proiectul ales, acest va fi prezentat prin imagini exterioare 3D realiste, care sa va ofere o imagine clara despre cum va arata in final locuinta dumneavoastra.

Fiecare dintre membrii echipei Smart Home Concept va ofera intregul suport si cele mai bune sfaturi inca din faza de alegere a proiectului, in procesul de autorizare a executiei lucrarilor si pana la finalizarea constructiei si predarea acesteia „la cheie“. Proiectele prezentate in catalogul nostru de case se pot modifica functie de dorintele si necesitatile familiei dvs., astfel: putem mari sau micsora suprafetele camerelor, putem recompartimenta spatiul interior, schimba forma acoperisului, adauga un subsol ori un garaj etc.
PREZENTARE S*****************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************************
1 191 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Expertize tehnice - proiectare constructii - Proiect rezistenta

ULTIMELE PRODUSE ALE SMART HOME ARCHITECTURE & ENGINEERING SRL

PROIECTARE STRUCTURI DE REZISTENTA PENTRU CONSTRUCTII CIVILEPROIECTARE STRUCTURI DE REZISTENTA PENTRU CONSTRUCTII CIVILE
Proiectare structuri de rezistenta pentru construc...
PROIECTARE STRUCTURI CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE, FAZA DTAC, PT, DE, LISTE DE CANTITATI, MEMORII TEHNICE, CAIETE ...