Inscrie firma »
ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune

ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune

Tip produs: soft economic | soft contabilitate | ERP contabilitate
Producator: Alfa Software SA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune

Aplicaþia ASiSplus.CG face parte din Sistemul informatic ASiSplus, facilitând þinerea evidenþei contabile ºi gestiunea materialelor, mãrfurilor, obiectelor de inventar, produselor sau serviciilor unei unitãþi economice.

Caracteristici
• Generarea în timp real și automat acțiunilor corelate cu operarea / preluarea unui document. În momentul în care se introduce o notã de intrare prin recepție, de exemplu, se genereazã automat nota contabilã aferentã ei, crește automat stocul aferent codurilor de pe acest document, se genereazã automat datoria cãtre furnizorul ei.
• Consultarea datelor operative se face intr-un timp extrem de scurt datoritã unor tabele sintezã (calculate) ce se actualizeazã pe mãsura operãrii fiecãrui document în parte (stocuri, facturi, efecte, etc.).
• Cataloagele (produse, terți, centre de profit, salariați) sunt unice și comune întregului sistem ASiSPlus.
• Consultarea cataloagelor poate fi fãcutã extrem de rapid prin filtrarea lor pe oricare dintre câmpurile existente (de exemplu: clienți pe județe, localitãți,agenți, etc.).
• Documentele pot avea formulare (pentru tipãrire) configurabile atât din punctul de vedere al formei cât și al conținutului (de exemplu: formularul de notã intrare recepție poate avea parametrii calitativi.
• ASISplus.CG este o aplicaþie care permite corelaþia între efectul unui document în modulele funcþionale (financiare, stocuri, bugetare) ºi efectul contabil. Mai mult decat atât, operarea corelatã este însoþitã ºi de posibilitatea de corectare a eventualelor necorelaþii.
• Aplicaþia are un grad mare de deschidere, iar interfaþarea cu alte soluþii informatice se face deosebit de usor si rapid. ASISplus.CG se adreseazã cu succes managementului de vârf sau middle managementului si pune la dispoziþia acestora o multitudine de rapoarte Web si alte instrumente de analizã ((pivot table, cuburi SQL si interogari). Utilizatorii pot opta pentru rapoartele predefinite în Magic sau pot sã-ºi configureze rapoarte de analizã, dupã propriile criterii. CG face faþã cu succes ºi în cazul analizelor de management efectuate la nivelul grupurilor de firme ºi le oferã posibilitatea de consolidare a bazelor de date. Aceasta permite consultarea facilã a datelor la nivel de grup ºi editarea de rapoarte consolidate.
• ASiSplus.CG oferã un puternic instrument de retratare de la baza de date operatã in lei la baza de date intr-o valutã de referinþã. Toate documentele sunt preluate ºi retratate în funcþie de natura lor.
• Formularistica este configurabilã pentru orice fel de document din sistem ºi în orice formã doritã (text, grafic, imagini).
• Se pot defini corespondențe de conturi într-un plan de conturi dintr-o altã țarã pentru a permite editarea unor situații pe conturi corespondente (ex: Italia, Franța, etc.) unde se vor vedea inclusiv denumirile conturilor în limbile respective.
• La nivelul bazei de date,administratorii de aplicație pot optimiza diverse procese prin inserarea unor proceduri stocate de tip SQL ce pot fi declanșate automat (triggers) în momentul apariției unor evenimente. De exemplu serverul poate fi configurat sã trimitã automat un email în cazul unor viramente bancare peste o anumitã sumã. Alt exemplu pentru acest mod de automatizare poate fi blocarea înregistrãrii unor documente ce nu corespund anumitor parametrii doriți de cãtre client.
• Datoritã formularelor configurabile, aplicația poate emite documente purtãtoare de coduri de bare pentru procesarea lor automatã de cãtre alte sisteme.
• ASiSplus.CG știe citi și prelucra codurile de bare ce au în spate o procedurã de decodificare stabilitã la implementare conform cerințelor utilizatorilor.
• ASiSplus.CG gestioneazã automat documentele în valutã efectuând conversia în lei (conform legislației în vigoare) și generând automat diferențele de curs.
• Metoda folositã la descãrcarea stocurilor poate fi FIFO, LIFO sau preț mediu ponderat. În ultimul caz, se pot preciza gestiunile de excepție de la aceastã metodã.
• Pot fi setate anumite coduri de nomenclator pentru a lucra cu unitate de mãsurã secundarã. Aceastã modalitate permite evidențierea stocului în douã unitãți de mãsurã independente una de alta. Ea se folosește în mod obligatoriu în cazul animalelor și pãsãrilor (um: Kilogram, um secundar: bucata).
• Pe lângã posibilitatea de lucru cu unitate de mãsurã secundarã (independentã de um de bazã), existã posiblitatea de a lucra cu unitãți de mãsurã multiple. Stocul în acest caz va fi gestionat doar în unitatea de mãsurã de bazã, dar documentele pot fi operate în oricare unitate de mãsurã ce are atașat un coeficient de conversie (ex: sticlã, bax).
• Toate codurile din nomenclator permit introducerea unei greutãți specifice astfel încât în orice moment o anumitã cantitate de materii prime / produse / mãrfuri sã poatã fi convertite în Kilograme. Aceastã conversie își gãsește utilitatea în cazul optimizãrii transportului.
• În cazul în care se dorește lucrul pe stocuri cu locații fizice, în mod obligatoriu unitatea de mãsurã 3 va fi completatã cu unitatea de mãsurã a locației (ex: palet) de unde va rezulta automat capacitatea de umplere a unei locații. Locațiile pot fi definite pe oricâte nivele (ex: Raft, Rand, Coloanã). În momentul intrãrii de materii prime / materiale / mãrfuri / produse aplicația va putea sugera locația automat, sau ea va putea fi operatã. În momentul ieșirii, aplicația va ști exact locația din care va trebui sã se efectueze aceastã ieșire. Aplicația AW (ASiSplus.WEB) are un modul de optimizare a gestiunii depozitului bazându-se pe lucrul pe locații.
• Datoritã cheii de stoc numitã cod intrare existã trasabilitatea fiecãrui lot stocat în gestiuni. Acest cod de intrare se poate genera automat împreunã cu documentul de intrare, ulterior el va fi purtat inclusiv în cazul transferurilor pentru a avea o evidențã strictã a loturilor.
• În dreptul codurilor de intrare se pot introduce atât coduri de loturi cât și data expirãrii (unde este cazul). Aceastã informație este extrem de utilã în cazul produselor perisabile, ea poate fi utilizatã de cãtre aplicația AW pentru optimizarea ieșirilor din gestiune (se vor lua cele cu data expirãrii mai micã - nu FIFO)
• Aplicația permite evidențierea inventarului faptic (datele vor fi introduse în alte tabele), inventar ce va permite blocarea unor documente pe perioada inventarului, pregãtirea listelor de inventar, introducerea stocului faptic (prin excepție) și generarea de corecții automat din inventar.
• În cazul lucrului cu modulul de coduri de bare, fiecare document de intrare / ieșire va putea fi introdus folosind codul de bare (separat de codul de produs). De asemenea în dreptul unui cod de nomenclator vor putea fi introduse oricâte coduri de bare.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
3 959 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: software economic - sistem informatic integrat

PRODUSE ASEMANATOARE CU ASISPLUS.CG - CONTABILITATE SI GESTIUNE

ASiSplus in varianta SaaSASiSplus in varianta SaaS
ASiSplus in varianta SaaS
O datã cu finalizarea dezvoltãrii componentei ASiSria, Alfa Software pune la dispoziția ...
ASiSplus.PS - Personal si SalarizareASiSplus.PS - Personal si Salarizare
ASiSplus.PS - Personal si Salarizare
Flexibila, dinamica si mereu adaptata modificarilor legislative din Romania, Personal si Salarizare este o componenta de ...
ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune pentru institutii bugetareASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune pentru institutii bugetare
ASiSplus.CG - Contabilitate si Gestiune ...
ASiSplus.CG - Articole bugetare dupa o structura de indicatori bugetari - Plan de executie bugetara pe trimestre si ...
ASiSplus.MM - Management MasiniASiSplus.MM - Management Masini
ASiSplus.MM - Management Masini
Aplicatia ASiSplus.MM - Management Masini este parte integranta a ERP-ului ASiSplus. Caracteristici: - Aplicatia de ...
ASiSplus ERPASiSplus ERP
ASiSplus ERP
Cu o experienta vasta in domeniul informatic, ALFA SOFTWARE vine in sprijinul companiilor romanesti, indiferent de ...
ASiSplus.TB - Tablou de BordASiSplus.TB - Tablou de Bord
ASiSplus.TB - Tablou de Bord
Aplicatia ASiSplus.TB - Tablou de bord este parte integranta a ERP-ului ASiSplus. Caracteristici: - Permite analizarea ...