Inscrie firma »
REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TASCAM DR-22WL

REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TASCAM DR-22WL

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TASCAM DR-22WL

Reportofonul digital profesional Tascam DR-22WL are Wi-Fi incorporat ce va ofera control de la distanta si partajare de fisiere prin intermediul internetului. De asemenea, DR-22WL are un microfon stereo XY incorporat si este capabil sa inregistreze la o rezolutie de 24-bit/96kHz. Datorita Wi-Fi-ului incorporat, ce nu necesita retea externa, puteti controla cu usurinta toate functiile de transport prin intermediul aplicatiei de pe iOS sau Android. In plus, puteti utiliza Wi-Fi-ul pentru a transmite inregistrari, sau pentru a le urca direct pe retelele de socializare de pe telefonul dumneavoastra.

Microfoane stereo cardioid X-Y

Capsulele condensator cardioid sunt montate in carcasa reglata acustic. La fel ca celelalte reportofoane Tascam, capsulele de microfon au fost selectate dupa teste elaborate de ascultare. Adevaratul model X-Y capteaza stereo in faza de aliniere, pentru o redare cat mai reala si precisa.

Conceput pentru a suporta un nivel ridicat de sunet

Designul modelului DR-22WL ofera o inregistrare a surselor de sunet foarte puternice, inclusiv repetitii sau concerte, fara distorsionare. Avand pana la 120 dB SPL, reportofonul poate capta un nivel de sunet de 10 ori mai mare decat 105dB SPL, spre exemplu, presiunea maxima a sunetului dintr-o sala de cinema, poate fi captata fluent, fara nici o intrerupere. Capacitatea inalta de captare a reportofonului, il face perfect pentru colectarea de efecte sonore.

Preamplificator superior si convertor A/D

Amplificatorul programabil PGA (Programmable Gain Amplifier) este folosit in ajustarea nivelului audio de intrare. La cele mai multe dispozitive, codec-ul audio este ajustat pentru a controla nivelele. La modelul DR-22WL, circuitul de microfon este independent fata de convertorul A/D, pentru o performanta scazuta de sunet, precum si un “gain” programabil (manual, automat sau controlat prin Wi-FI).

Setari accesibile si inovatoare

DR-22WL este dotat cu o rotita cu 8 pozitii de setari, accesibila, ce optimizeaza reportofonul pentru scenarii comune de inregistrare. Foarte asemanatoare cu un aparat foto, rotita are presetari pentru instrumente muzicale, voce, dar si alte subiecte comune. Folosind modul EZ (easy=usor) puteti seta nivelele automat, iar modul Manual permite o ajustare dupa preferinte. Impreuna cu ecranul LCD, DR-22WL este foarte usor de folosit fiind alegerea perfecta.


PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
994 725 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TASCAM DR-22WL ESTE LISTAT IN: