Inscrie firma »
MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE

MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE

Ramele ochelarilor au un design modern, cu finisaje deosebite si lentile transparente de calitate si rezolutie full HD 1920x1080 pixeli. Utilizarea acestei camere este foarte simpla, existand practic un singur buton pentru operare. Camera ascunsa in ochelari de vedere este foarte utila in culegerea informatiilor si obtinerea dovezilor, de catre persoane autorizate.


Pentru pornire: apasati lung butonul de pornire (daca nu este inserat cardul beculetul va licari), se va aprinde beculetul si aparatul intra automat in modul standby.


Pentru fotografiere: in modul standby, apasati tasta de pornire pentru a incepe sa faceti poze, moment in care beculetul galben se va stinge si se va aprinde la loc.


Pentru inregistrare video: In modul standby, tineti tasta de pornire apasata pentru 2 secunde moment in care beculetul galben va licari de 3 ori apoi se va stinge. In acel moment a inceput filmarea. Pentru a opri apasati pe tasta de pornire si beculetul galben se va aprinde.


Pentru oprirea dispozitivului: Tineti apasat pe tasta de pornire timp de 4 secunde, beculetul va licari de 3 ori si aparatul se va opri.

Cardul micro SD nu este inclus.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
995 091 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE ESTE LISTAT IN:

MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE - PRODUSE SIMILARE