Inscrie firma »
MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM MAG-2

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM MAG-2

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM MAG-2


Micro Reportofon digital Profesional TSM MAG-2 a fost construit pentru inregistrarea mono a informatiilor acustice de inalta calitate. Reportofonul este usor si construit intr-o carcasa solida din metal, care il protejeaza impotriva deteriorarilor mecanice si impotriva interferentelor electromagnetice. Inregistrarea se efectueaza cu ajutorul unui microfon incorporat sau intrarea lineara. Sursa de alimentare se face cu ajutorul bateriei reincarcabile incorporate Li-Pol.



Inregistrarile sunt stocate pe cardul de memorie incorporat, cea ce il face pe MAG-2 \"invizibil\" pentru detectoarele de reportofoane. Codecul audio de 16-bit si absenta algoritmilor in scadere ofera o calitate inalta a inregistrarilor.




Inregistrarile facute pot fi transferate pe calculator cu ajutorul cablului USB inclus. Dupa conectarea dispozitivului la portul USB, utilizatorul poate schimba setarile reportofonului (calitatea inregistrarilor, sistem de activare vocala) si poate incarca bateria incorporata.




Dimensiunile extrem de mici si interfata simplista, face ca micro reportofonul digital profesional TSM MAG-2 sa fie foarte atractiv pentru o varietate de utilizatori.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
993 492 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM MAG-2 ESTE LISTAT IN:

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM MAG-2 - PRODUSE SIMILARE