Inscrie firma »
MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI TINY S3-E59-300 2GB

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI TINY S3-E59-300 2GB

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI TINY S3-E59-300 2GB

Acest Micro Reportofon digital Profesional TSM Edic-mini TINY S3-E59 a fost modernizat si acum are o carcasa, ce largeste considerabil sfera de aplicare a dispozitivului. Sunteti liber sa utilizati acest model fie ca un reportofon audio sau ca un reportofonul de inregistrare audio fara carcasa - daca este necesar, pur si simplu extrageti reportofonul din carcasa si-l montati oriunde aveti nevoie.

Reportofonul digital Profesional TSM Edic-mini E59 de inregistrare audio se bazeaza pe hardware-ul serie de micro reportofoane Edic-mini Tiny. Acestea sunt destinate inregistrarilor audio cu semnal mono, de inalta calitate de la unul sau doua microfoane externe pe memoria flash incorporata. Timpul de inregistrare depinde de capacitatea memoriei. Reportofonul a fost conceput in asa fel incat sa poata fi pus in aplicare in diverse dispozitive pentru ca acestea sa functioneze ca si reportofoane. Drept urmare orice dispozitiv destul de incapator pentru acest model, poate deveni un reportofon mascat, pentru a efectua inregistrari pe ascuns.

Modelul utilizeaza o sursa de alimentare externa dar are un consum de energie foarte redus, ce ofera o autonomie a bateriei foarte crescuta pentru orice sursa de energie autonoma. Pachetul va contine un cablu cu ajutorul caruia veti putea conecta reportofonul la o sursa de alimentare externa. Reportofonul are un controller USB incorporat si se conecteaza la un calculator cu ajutorul unui cablu USB.

Inregistrarile audio sunt salvate in format WAV. Software-ul furnizat ofera posibilitatea de a modifica setarile de inregistrare si de a folosi reportofonul ca o unitate flash.

Reportofonul in sine, fara carcasa, are o dimensiune mai mare in comparatie cu alte module. Aceasta dimensiune marita se datoreaza capacitatii crescute de memorie, de pana la 300 de ore de inregistrare. S3-59 suporta doua protocoale USB - 1.1 si 2.0. Dimensiunile placii interne cu slotul USB este de 29.5 x 39.64 mm.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
994 725 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI TINY S3-E59-300 2GB ESTE LISTAT IN: