Inscrie firma »
MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI LCD XDM A67

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI LCD XDM A67

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI LCD XDM A67

Functia distinctiva al micro Reportofonului digital Profesional TSM Edic-mini LCD xDM A67 este optiunea de a inregistra pe un card xD inlocuibil. Acest card ofera numeroase avantaje:

Nu exista nici o dependenta de vreo capacitate anume de memorie. Daca cardul este plin, puteti introduce un alt card si inregistrarea poate continua. Cardul poate fi transferat la oricine, fara a trimite personal inregistrarea audio. Acest lucru este important, daca nu cumva convertiti dumneavoastra inregistrarea in text. Cardul poate fi ascuns cu usurinta, il puteti depozita intr-un seif sau intr-un plic sigilat. Cardurile sigilate provenite de la organele de drept si instantele de judecata au o mai mare incredere.

Micro reportofonul digital profesional Edic-mini LCD xDM A67 este alimentat de o baterie incorporata Li-Pol. Autonomia bateriei in modul de inregistrare este de pana la 90 de ore.

Carcasa solida si usoara din metal protejeaza micro reportofonul impotriva avarierii mecanice sau a interferentelor electromagnetice. Aceasta este produsa in doua culori: negru si argintiu.

Pentru o operare mai convenienta al dispozitivului Edic-mini LCD xDM A67, veti gasi in pachet cititorul de carduri xD. Dispozitivul ajuta la incarcarea inregistrarilor de pe cardul de memorie pe calculator. Cititorul suporta protocolul USB 2.0 care furnizeaza rate de transfer cu calculatorul, de pana la 5.5 Mbs. Temperatura de functionare al micro reportofonului digital profesional porneste de la -20 grade Celsius si, poate sa ajunga pana la +50 grade Celsius.
Reportofonul ofera o interfata convenabila si flexibila pentru utilizator care permite sa:

Controleaza procesul de inregistrare si stabileste parametrii doriti cu ajutorul joystick-ului, in timp ce toate informatiile necesare sunt afisate pe ecranul LCD, cum ar fi ora, data, nivelul de incarcare, numarul ordinii al inregistrarilor, etc Reda inregistrarile existente in timp util, cu monophone Aplicati 8 setari prestabilite (profile), pentru a inregistra in conditii diferite. Aceste profiluri pot fi modificate ulterior pentru a respecta specificatiile unui anumit obiectiv, apoi puteti comuta rapid intre ele

Calitatea sunetului inregistrat este superior, acesta se realizeaza ca urmare a aplicarii unui codec audio de 16 bit. Cand se produce procesarea inregistrarilor, acesta reduce zgomotul digital si filtrul \"low pass\" scade distorsiunile la comprimare.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
995 650 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

MICRO REPORTOFON DIGITAL PROFESIONAL TSM EDIC-MINI LCD XDM A67 ESTE LISTAT IN: