Inscrie firma »
CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-VRX36W-100

CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-VRX36W-100

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-VRX36W-100

Camera de supraveghere AHD-VRX36W-100 de tip dome, are o tehnologie AHD ce permite camerei sa inregistreze imagini la o rezolutie ridicata de 1200 linii TV, respectiv 1 megapixel 720p, avand 36 LED-uri cu infrarosu ce asigura iluminarea pe timp de noapte, acoperind o distanta maxima de 30 metri. Temperatura de functionare al camerei porneste de la -20 grade Celsius si, poate sa ajunga pana la +60 grade Celsius. Pentru configurarea unui sistem complex de mai multe camere consultati gratuit specialistii nostri in securitate. Aceasta camera exceleaza nu numai prin specificatiile tehnice ci si prin designul prietenos putand fi prinsa de tavan sau perete.

AHD este prescurtarea de la Analog High Definition. Aceasta noua tehnologie a ajuns la performanta de a transmite semnal HD la o distanta de pana la 500 m, fara degradarea imaginii si fara folosirea vreunui video balun. In plus, cu tehnologia AHD sunteti si mai econom, si mai practic.

In concluzie, AHD cuprinde toate caracteristicile de mai jos: 1. Calitatea video de inalta definitie 1.0MP / 1.3MP / 2MP 2. Transmisie video AHD fara pierderi 3. Instalarea noului sistem AHD se face pe aceasi structura de conectare ca la sistemele analogice traditionale, nu aveti nevoie sa schimbati infrastuctura coaxiala actuala, cum ar fi CVI, SDI sau analogica.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
993 800 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-VRX36W-100 ESTE LISTAT IN: