Inscrie firma »
CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-ATX24W-130

CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-ATX24W-130

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-ATX24W-130

Camera de supraveghere de tip dome, AHD-ATX24W-130 de interior/exterior, invelita intr-o carcasa rezistenta de metal, care are rolul de a o proteja impotriva tentativelor de vandalizare. AHD-ATX24W-130 vine dotata cu 24 LED-uri IR ce asigura o captura de imagine la o calitate ridicata pe timp de noapte acoperind o distanta de 20m. Noua tehnologie AHD permite camerei sa inregistreze imagini la o rezolutie ridicata de 1500 linii TV, respectiv 1.4 megapixeli 960p.

AHD este prescurtarea de la Analog High Definition. Aceasta noua tehnologie a ajuns la performanta de a transmite semnal HD la o distanta de pana la 500 m, fara degradarea imaginii si fara folosirea vreunui video balun. In plus, cu tehnologia AHD sunteti si mai econom, si mai practic.

In concluzie, AHD cuprinde toate caracteristicile de mai jos: 1. Calitatea video de inalta definitie 1.0MP / 1.3MP / 2MP 2. Transmisie video AHD fara pierderi 3. Instalarea noului sistem AHD se face pe aceasi structura de conectare ca la sistemele analogice traditionale, nu aveti nevoie sa schimbati infrastuctura coaxiala actuala, cum ar fi CVI, SDI sau analogica.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
995 091 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

CAMERA SUPRAVEGHERE DOME AHD-ATX24W-130 ESTE LISTAT IN: