Inscrie firma »
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PENTRU IPHONE 5/5S FLIR ONE

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PENTRU IPHONE 5/5S FLIR ONE

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare CAMERA CU TERMOVIZIUNE PENTRU IPHONE 5/5S FLIR ONE

FLIR ONE este un accesoriu usor care transforma iPhone-ul dvs. 5 sau 5s intr-o camera puternica cu termoviziune. FLIR ONE afiseaza imagini termice live, folosind aplicatia pentru iPhone Flir One, astfel incat sa puteti vedea lumea intr-o perspectiva termica. FLIR ONE functioneaza prin detectarea energiei termice, oferindu-va posibilitatea de a \"vedea\" si masura variatii de temperatura la minut. Acum puteti detecta scurgeri de energie, umiditate ascunse si alte probleme din jurul casei dvs. FLIR ONE, de asemenea, va permite sa vedeti in intuneric complet, astfel incat veti putea detecta intrusii.

Puneti mai multe lucruri pe lista \"De Facut Singuri\":

FLIR ONE va poate ajuta sa izolati zonele pe unde exista posibilitatea pierderilor de aer rece sau cald, in acest fel optimizati eficienta energetica din casa dvs.; identificati zonele umede si potentialele scurgeri din tavan, pereti si pardoseli, inainte de aparitia mucegaiului. Mai puteti identifica la fata locului, direct sursa supraincarcaririle conexiunilor electrice. Acest instrument este cel mai bun prieten al persoanelor indemanatice si un must-have pentru zilele in care doriti sa rezolvati singuri treburile gospodaresti.




Lucrati mai rapid, mai inteligent si mai sigur:

Fie ca sunteti in cautarea unei scurgeri de apa, incercand sa gasiti sursa acelui miros de ars, sau in cautarea animalului de companie pierdut in timpul noptii, FLIR ONE va permite sa vedeti lucruri pe care nu le puteati vedea inainte.




Aduceti joaca la un nivel cu totul nou.

O sa aveti zile mai lungi in timp ce observati fauna salbatica si navigati trasee in intuneric complet. O sa aveti nopti mai odihnitoare verificand locul de campare pentru animale, sau un foc mocnit, din confortul cortului dvs. Si distrati-va si mai mult intr-un joc dea vatea ascunselea pe timpul noptii.
Orice activitate ati alege, veti realiza ca FLIR ONE va schimba cu totul regulile jocului.



PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
996 528 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PENTRU IPHONE 5/5S FLIR ONE ESTE LISTAT IN: