Inscrie firma »
BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50

BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50

Noua editie de binocluri Steiner 7x50 \"Race Edition\" este robust si functional, cu tehnologii si accesorii concepute special pentru cerintele riguroase ale concursurilor. Oamenii care navigheaza in competitii, sunt familiarizati cu optimizarea constanta si experimentarea varfurilor emotionale care vin odata cu succesul. In timpul unei curse, veti lucra constant la strategia dumneavoastra, intotdeauna cu scopul de a va mentine cu un pas inaintea competitorilor. Binoclurile marine STEINER au fost, de mai multi ani, prima alegere a marinarilor atat amatori ambitiosi, cat si profesionisti. Practic indestructibil, functional si fabricat la cele mai inalte standarde de calitate, acestea sunt puncte forte convingatoare, pentru a cumpara doar ce-i mai bun. Binoclul marin STEINER este utilizat in cursele de la \"Volvo Ocean Race\" la \"Cupa Americii\" si in regatele aclamate de catre producatorii de iahturi.

CARACTERISTICILE REMARCABILE AL PRODUSULUI:

OPTICE \"STEINER HD\"
Adecvarea optima pentru utilizarea zilnica sau profesionala. Un invelis foarte special, ofera transmisia luminii de prima clasa. Imaginile sunt clare, cu contrastul cel mai mare - pana in margine. Lumina difuza este redusa la minimum. Contururile sunt intotdeauna clare si vizibil distincte, chiar si in conditii de iluminare scazute sau chiar la inceput de amurg.

PROTECTIE-NANO STEINER
Protectia dovedita Steiner \"Nano-Protection\" permite vizualizarea clara de neegalat. Acesta ofera lentilelor o suprafata care respinge apa si murdaria, astfel, le protejeaza de influentele agresive ale mediului. Ploaia, ninsoarea si umiditatea dispar din campul vizual. Curatarea se face mult mai usor si murdaria persistenta este un lucru de domeniul trecutului. Tratamentul suprafetei hidrofobice foarte subtire de pe lentile si oculare, este extrem de robust si va asigura ca binoclul va furniza imagini cu contrast ridicat, de-a lungul deceniilor.

SISTEM DE PRESIUNE CU AZOT STEINER
Aburirea sau formarea condensului in interiorul binoclului este total impiedicata de aceasta solutie High-Tech de la STEINER. Chiar si variatile de temperatura cuprinse intre -40 de grade Celsius si +80 grade Celsius, nu au efecte negative asupra functionalitatii binoclului STEINER umplute cu azot. Tehnologia \"2-way-valve\" face ca intretinerea sa fie posibila in orice moment, chiar si dupa multi ani de utilizare.

REZISTENTA LA PRESIUNE
Toate modelele \"Commander\" STEINER rezista la presiunea din apa, pana la o adancime de 10 m! Datorita tehnologiilor speciale de etansare. In binoclu nu va patrunde praful, murdaria sau umiditatea. Aceasta tehnologie protejeaza binoclul de factorii externi.



OCULARE STEINER ERGOFLEX
Acest sistem inovativ ofera utilizatorului o vizibilitate confortabila superba si, protectie sigura impotriva luminii accidentale din lateral precum si impotriva vantului. Ocularele ErgoFlex sunt construite dintr-un silicon non-iritant si durabil, care ofera un sentiment natural si confortabil asupra ochilor si, poate fi reglat in trei moduri:
Ergonomic - pentru conformitate ideala la forma fetei.
Cindric - ca varianta de setare clasica.
Pliate - utilizare cu ochelari.


OCULAR CU MEMORIE STEINER
Prin mecanismul cu clichet al ocularului cu memorie, la indemana, puteti stoca setarea dioptriei personale. Prin rotirea ocularului, veti gasi imediat setarea personala.

ATASAREA CURELEI CLIC-LOC STEINER
Cu atenta gandita curea de atasament STEINER, binoclul ramane intotdeauna ferm in curea! Cureaua poate fi deschisa si inchisa dintr-o singura miscare usoara. Cureaua confortabila si cureaua plutitoare pot fi schimbate rapid si usor.



STANDARDUL MARIN STEINER:


REZISTENT LA TEMPERATURI
Chiar si variatiile de temperaturi cuprinse intre -40 de grade Celsius pana la +80 grade Celsius, nu vor afecta in mod negativ functionalitatea unui binoclu STEINER.


ARMURA DIN CAUCIUC \"NBR LONGLIFE\"
Armura din cauciuc durabila \"BNR-Longlife\" este rezistenta la efectele uleiului, acidului sau intemperiilor. Suprafata va fi tot timpul rezistenta la alunecare si usor de utilizat, chiar si in conditii extrem de umede, caldura sau frig.




STEINER \"SPORTS-AUTO-FOCUS\"
Odata ajustata, functia unica Steiner \"Sport-Auto-Focus\" ofera intotdeauna imagini clare de la 20 m la infinit. Fara re-focalizare.




ROBUSTETE EXTREMA
Materialul Makrolon® utilizat in constructia binoclului, il face chiar si mai rezistent la socuri si, astfel, mult mai robust. Prismele au monturi \"plutitoare\". Asta inseamna ca ele sunt fixate cu un material siliconic rezistent, flexibil, pentru a proteja componentele optice valoroase din interior.


DESIGN ERGONOMIC
Sta perfect in mana dumneavoastra iar caracteristicile de prindere ofera o manipulare sigura.

ACCESORII DE INALTA CALITATE
Fiecare binoclu este echipat cu curea de prindere, capac de protectie la ploaie pentru oculare , capace de protectie pentru obiective si, este livrat cu o geanta pentru unelte.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
992 915 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

PRODUSE ASEMANATOARE CU BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50

BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30
"Mic dar deosebit" a fost tinta clara atunci cand au construit noul binoclu Commander XP 7x30 woc. Obiectivul lor a fost ...
RON 2534
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X50
Descopera opticele si tehnologia viitorului cu binoclul Steiner Commander XP 7x50 7450. O noua dimensiune fundamentala ...
RON 5534
BINOCLU STEINER COMMANDER XP CU BUSOLA 7X50BINOCLU STEINER COMMANDER XP CU BUSOLA 7X50
BINOCLU STEINER COMMANDER XP CU BUSOLA 7...
Cea mai importanta inovatie la binoclul cu busola Stenier Commander 7x50 7550 sunt opticele XP: imagini High Definition ...
RON 5995
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30 CU BUSOLABINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30 CU BUSOLA
BINOCLU STEINER COMMANDER XP 7X30 CU BUS...
Cei de la Steiner s-au axat pe conceptul "Mic dar deosebit" atunci cand au creat noul binoclu Commander XP 7x30 WC. ...
RON 2996
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X30
Steiner Navigator PRO 7x30 7645 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai ...
RON 1450
BINOCLU STEINER COMMANDER GLOBAL 7X50 CU COMPASBINOCLU STEINER COMMANDER GLOBAL 7X50 CU COMPAS
BINOCLU STEINER COMMANDER GLOBAL 7X50 CU...
Cele mai bune binocluri pentru utilizare in largul marii, din intreaga lume - acesta este scopul Steiner, inventatorul ...
RON 9537
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO 7X50
Steiner Navigator PRO 7x50 7655 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai ...
RON 1950
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA 7X30BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA 7X30
BINOCLU STEINER NAVIGATOR PRO CU BUSOLA ...
Steiner Navigator PRO 7x30 7645 este un binoclu marin profesional creat pentru entuziastii sportului nautic, oferind mai ...
RON 1742.02
BINOCLU DE VANATOARE STEINER NIGHTHUNTER XTREME 8X30BINOCLU DE VANATOARE STEINER NIGHTHUNTER XTREME 8X30
BINOCLU DE VANATOARE STEINER NIGHTHUNTER...
Seria Nighthunter a fost timp de un deceniu sinonim cu cele mai bune binocluri de vanatoare din oferta pentru multi ...
RON 2554.2

BINOCLU STEINER COMMANDER RACE 7X50 ESTE LISTAT IN: