Inscrie firma »

S***********************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************************************************

Societatea Civila Profesionala de Avocati "Dinulescu si Maxim" desfasoara o activitate complexa, incluzand o mare parte din gama larga de servicii juridice stipulate in legea avocaturii in scopul de a raspunde tuturor problemelor si nevoilor Dvs. legate de orice domeniu al dreptului.

In relatia cu clientii, Societatea Civila Profesionala de Avocati " Dinulescu si Maxim" pune accent pe un nivel inalt de profesionalism, ce rezida in experienta acumulata de membrii acesteia in ultimii 8 ani in mediul de afaceri romanesc si international.

Roxana Dinulescu - Avocat Asociat

Avocatul Asociat Roxana Dinulescu este absolventa a Facultatii de Drept Universitatea Bucuresti, promotia iunie 1998. Intre 1998 si 2000 si-a desfasurat activitatea ca avocat stagiar in cadrul Cabinetului de Avocatura Vladimir Tomescu Dupa promovarea examenului de definitivat in mai 2000, a infiintat propriul cabinet de avocatura.

In prezent, avocat Roxana Dinulescu este membra a Baroului Bucuresti si a Uniunii Avocatilor din Romania si isi desfasoara activitatea incercand sa acopere intregul parcurs al procesului civil, comercial, precum si diferite domenii de consultanta juridica.

Marius Maxim - Avocat Asociat

Avocatul Asociat Marius Maxim, membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Avocatilor din Romania din august 2002 si avocat definitiv din 2003, a dobandit experienta in colaborarea cu Coopers&Lybrand si PriceWaterhouse Coopers. Marius Maxim a lucrat cu clienti importanti cum ar fi filiale straine, reprezentante, oferind consultanta in domeniul fiscal si juridic.

Societatea Civila Profesionala de Avocati "Dinulescu si Maxim" are in componenta sa si avocati colaboratori definitivi specializati in diferite ramuri ale dreptului.
PREZENTARE S***********************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta - avocati - juridic

ULTIMELE PRODUSE ALE SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE AVOCATI DINULESCU SI MAXIM

Oferta firmei SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE AVOCATI DINULESCU SI MAXIM nu contine nici un produs sau serviciu
SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE AVOCATI DINULESCU SI MAXIM ESTE INSCRISA IN