Inscrie firma »
Insecticid FENDONA

Insecticid FENDONA

Tip produs: insecticide | fendona
Telefon: click aici0766250814
Producator: BASF
Pret: 122.00 RON
Persona Contact:
DRAGOMIR SORIN
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Insecticid FENDONA

Fendona 15SC combate insectele( tantari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie.
Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor , furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute.Cand insecta incearca sa inlature aceste particule vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute dupa care moartea insectelor surviene in decurs de 24 de ore. Mod de aplicare Fendona 15SC:
Se aplica 20 - 30 ml intr-un litru de apa. Doza de 30 ml este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute( 20 ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratament de intretinere.

Fendona 15 SC prezinta o moderata toxicitate acuta orala si o scazuta toxicitate cutanata asupra mamiferelor, este usor iritanta asupra pielii si ochilor.
Fendona 15 SC nu are efecte negative asupra pestilor si pasarilor, nu prezinta pericole pentru oameni si animale domestice, nu se acumuleaza in mediu
Fendona 15 SC este recomandat in Romania pentru aciuni de igenizare generala a cladirilor de interes public: spitale, cantine, restaurante, scoli, gradinie, hoteluri, sali de spectacol si locuine.
Insecticidul Fendona 15 SC poate fi utilizat si la dezinsecia spaiilor inainte de depozitarea produselor agro - alimentare, impotriva daunatorilor- problema ce apar in timpul depozitarii: (Tribolium castaneum- Gandacul roscat al fainii,Sitophylus oryzae - Gargaria orezului, Rhizopertha dominica " Cariul cerealelor).
PREZENTARE SC UNISOR SRL
LIGHT
MEMBER
SC UNISOR SRL
106 886 accesari
Persoana de contact: DRAGOMIR SORIN
Adresa postala: str. George Enescu, nr.50
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0766250814
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0251/590587
Website:

Activitate firma: pesticide - erbicide - erbicid total

INSECTICID FENDONA ESTE LISTAT IN: