Inscrie firma »
Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS

Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS

Tip produs: fungicid tratament samanta | tratament samanta | fungicid grau
Telefon: click aici0766250814
Producator: Nufarm
Pret: 135.00 RON
Persona Contact:
DRAGOMIR SORIN
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Fungicid tratament samanta TENAZOL 60 FS

Fungicid Tenazol 60 FS cu substanta activa: Tebuconazol 60 gr/litru

Caracteristici: Tenazol 60 FS este un fugicid sub forma de suspensie concentrata, cu actiune sistemica, pentru tratarea semintelor.

Mod de actiune: Noua formulare a produsului sporeste actiunea sistemica impotriva agentilor patogeni localizati atat pe suprafata semintei, cat si in interiorul acesteia. Dupa tratament, substanta activa patrunde in samanta, apoi in plantutele tinere, protejandu-le pe o perioada indelungata. Tenazol 60 FS actioneaza prin inhibarea biosintezei ergosterolului in peretii celulari ai agentilor patogeni tinta.

Mod de utilizare: Tenazol 60 FS se amesteca cu apa, folosind 8-10 l pentru fiecare tona de samanta tratata, in functie de tipul masinii cu care se aplica tratamentul si calitatea semintei (continutul de praf, pleava, impuritati).
In cazul folosirii unei cantitati de apa mai mare (cca 10 l/tona) semanatul se va face imediat dupa tratamentul semintei. La insacuirea semintelor tratate, mai ales a celor tratate cu adaos de apa, care se depoziteaza in vederea insamantarii, nu se vor folosi saci din folie de plastic, iar depozitarea pana la insamantare se va face in spatii uscate, bineventilate, separat de samanta destinata consumului. La aplicarea tratamentului este foarte important sa se respecte doza de utilizare si sa se obtina o distributie cat mai uniforma pe suprafata semintei.

Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea fungicidelor si insecticidelor (imidacloprid) utilizate la tratamentul semintelor. Pentru o folosire corecta, inainte de utilizare consultati lista de compatibilitati si efectuati un test de verificare

Producator: Nufarm

Cultura Agentul patogen Doza Grau Malura, Fuzarioza 0.5 l/tona Orz Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor 0.5 l/tona
PREZENTARE SC UNISOR SRL
LIGHT
MEMBER
SC UNISOR SRL
106 791 accesari
Persoana de contact: DRAGOMIR SORIN
Adresa postala: str. George Enescu, nr.50
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0766250814
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0251/590587
Website:

Activitate firma: pesticide - erbicide - erbicid total

FUNGICID TRATAMENT SAMANTA TENAZOL 60 FS ESTE LISTAT IN: