Inscrie firma »
Fungicid pentru tratarea semintelor ORIUS 2WS

Fungicid pentru tratarea semintelor ORIUS 2WS

Tip produs: fungicid grau | tebuconazol | fungicid pentru tratarea seminte
Telefon: click aici0766250814
Pret: 85.00 RON
Persona Contact:
DRAGOMIR SORIN
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Fungicid pentru tratarea semintelor ORIUS 2WS

Cultura

Agenti de daunare

Doza Grau Malura comuna (Tilletia spp.), Fuzarioza (Fusarium spp.) 1,5 kg/t samanta Orz Taciunele zburator (Ustilago nuda), Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)

1,5 kg/t samanta

MOD DE ACTIUNE:

ORIUS 2 WS este un fungicid cu actiune sistemica folosit pentru tratamentul semintelor de cereale, pe baza de tebuconazol (grupa triazolilor), care protejeaza semintele contra celor mai pagubitoare boli transmise prin samanta. Tebuconazolul actioneaza prin inhibarea pe doua cai a biosintezei ergosterolului in peretii celulari ai organismelor tinta. Odata absorbit in planta, Orius 2 WS se transloca acropetal, protejand astfel tinerele plante de instalarea infectiilor fitopatogene si determinand o crestere mai viguroasa a acestora. Actiunea sistemica se manifesta atat asupra patogenilor localizati pe samanta cat si a celor din interiorul acestora. De asemenea, Orius 2 WS formeaza in jurul semintelor tratate o zona concentrica impregnata cu vapori de substanta activa care protejeaza plantele timp de mai multe luni de la semanat.

RECOMANDARI DE APLICARE:

Tratamentul cu ORIUS 2 WS se poate aplica in doua moduri:
- tratament semi-umed: prin mocirlire, prin amestec cu apa in proportie de 1:5 " 1:6 (produs:apa). In acest caz, cantitatea de apa este dependenta de caracteristicile tehnice ale masinii de tratat si de calitatea semintelor ce se trateaza, avand insa grija sa nu se adauge prea multa apa pentru a nu declansa prematur incoltirea;
- tratamentul uscat, aplicat direct pe seminte, fara adaos de apa " metoda nerecomandata, intrucat se pierde mult din substanta, produsul nu adera suficient de bine pe seminte si se produce mult praf care poate provoca intoxicarea operatorilor.

Producator: MAKHTESHIM AGAN

PREZENTARE SC UNISOR SRL
LIGHT
MEMBER
SC UNISOR SRL
106 791 accesari
Persoana de contact: DRAGOMIR SORIN
Adresa postala: str. George Enescu, nr.50
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0766250814
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0251/590587
Website:

Activitate firma: pesticide - erbicide - erbicid total

FUNGICID PENTRU TRATAREA SEMINTELOR ORIUS 2WS ESTE LISTAT IN: