Inscrie firma »
Erbicid Killer Super 5EC

Erbicid Killer Super 5EC

Tip produs: erbicid floarea soarelui | erbicide | erbicid killer super
Telefon: click aici0766250814
Pret: 75.00 RON
Persona Contact:
DRAGOMIR SORIN
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Erbicid Killer Super 5EC

Killer super 5ec este absorbit de catre frunzele buruienilor si se transloca in intreaga planta. Mecanismul de actiune in combaterea buruienilor se bazeaza pe blocarea sintezei normale a lipidelor, acumulindu-se in punctele de crestere a lastarilor si rizomilor. Efectul deplin este obtinut la 14"21 zile de la aplicare.

Spectrul de activitate Killer Super 5EC este activ impotriva costreiului din rizomi si a speciilor de buruieni anuale monocotiledonate: Setaria, Echinochloa, Digitaria, Sorghum (costrei) din saminta. Doza si momentul aplicarii Killer super 5EC se aplica atunci cind plantele de cultura au 3"6 frunze, costreiul din rizomi 15"20 cm inaltime si buruienile monocotiledonate anuale au 2"4 frunze, inainte de infratire. Aplicarea produsului se realizeaza cu utilaje terestre bine reglate. Dupa folosire, utilajele se spala cu apa curata, dupa aplicare sau la sfirsitul zilei. Nu necesita timp de pauza. Conditii ideale de aplicare

Conditiile ideale de aplicare sunt: umiditate relativa a aerului ridicata si sol umed. Este indicat ca dupa aplicare sa treaca cel putin 6h fara ploaie sau irigare.

Dozele de aplicare

La cultura de floarea-soarelui, rapita, soia si sfecla de zahar, pentru combaterea costreiului din rizomi: 1,5"1,75 l/ha postemergent; iar pentru buruienile monocotiledonate anuale: 0,75l/ha, postemergent. Dupa aplicare, o perioada de 20"25 de zile nu se intervine asupra culturii, pentru a da posibilitatea produsului sa se transloce in virfurile de crestere ale rizomilor si lastarilor.

PREZENTARE SC UNISOR SRL
LIGHT
MEMBER
SC UNISOR SRL
106 816 accesari
Persoana de contact: DRAGOMIR SORIN
Adresa postala: str. George Enescu, nr.50
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0766250814
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0251/590587
Website:

Activitate firma: pesticide - erbicide - erbicid total

ERBICID KILLER SUPER 5EC ESTE LISTAT IN:

ERBICID KILLER SUPER 5EC - PRODUSE SIMILARE