Inscrie firma »
Erbicid FRONTIER FORTE

Erbicid FRONTIER FORTE

Tip produs: erbicid floarea soarelui | frontier forte | erbicid frontier
Telefon: click aici0766250814
Producator: BASF
Pret: 129.00 RON
Persona Contact:
DRAGOMIR SORIN
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Erbicid FRONTIER FORTE

Modul de actiune

FRONTIER® FORTE este un erbicid pe baza de dimetenamid-P, din grupa amidelor. FRONTIER® FORTE are o actiune sistemica, buruienile in curs de germinare absorb substanta activa " dimetenamid-P " prin coleoptil. Cantitati foarte mici din substanta activa sunt preluate de radicula (traseu secundar). Pentru solubilizarea substantei active este nevoie de umiditate. Produsul este persistent pana la 2 luni fara a lasa reziduuri culturilor succesoare. Substan"a activa dimetenamid se descompune (mai ales prin intermediul microorganismelor din sol) in proportie de 90% in doua luni de la aplicare. Ritmul degradarii este diferit in functie de tipul solului, de conditiile de umiditate si temperatura. Efectul maxim al erbicidului FRONTIER® FORTE poate fi atins in intervalul de 7-10 zile de la aplicare, produsul este solubilizat in stratul superficial de sol prin intermediul precipitatiilor sau al apei de irigatie (10-15 l/mp).

Recomandari

FRONTIER® FORTE este un erbicid de sol cu aplicare in preemergenta buruienilor si/sau plantelor cultivate. In primaverile secetoase, pe soluri cu umiditate insuficienta, se recomanda aplicarea erbicidului inaintea semanatului si incorporarea superficiala la 2-5 cm adancime. La cartof se erbicideaza preemergent, dupa prima sau a doua rebilonare. Imediat dupa aplicare nu se mai intra cu alte utilaje pe teren, pentru a nu distruge pelicula de erbicid. Nu este recomandata aplicarea erbicidului dupa rasarirea plantelor cultivate si/sau buruienilor.

Porumb, floarea soarelui, soia:

Buruieni dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate

0.8 l/ha (soluri usoare -2% humus) 1.2 l/ha (soluri medii - 2-3% humus) 1.4 l/ha (soluri bogate >3% humus) ppi 3-4cm (in conditii de seceta) preemergent (in conditii de umiditate)

Preemergent

Cartof:

Buruieni dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate

0,8 " 1,4 l/ha preemergent 1,4 l/ha pentru culturi infestate cu Solanum nigrum‚ Xanthium italicum‚ Galium aparine

PREZENTARE SC UNISOR SRL
LIGHT
MEMBER
SC UNISOR SRL
106 675 accesari
Persoana de contact: DRAGOMIR SORIN
Adresa postala: str. George Enescu, nr.50
Localitate: Craiova, Dolj
Telefon: click aici 0766250814
Contact Yahoo Messenger:
Fax: 0251/590587
Website:

Activitate firma: pesticide - erbicide - erbicid total

ERBICID FRONTIER FORTE ESTE LISTAT IN: