Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

UniTours este o agentie de turism tanara, ambitioasa si care este condusa de un grup de specialisti cu experienta si dragoste neconditionata pentru turism.

Cu pasiune si devotament, dorim sa va oferim sansa sa cunoasteti mai indeaproape si sa iubiti aceasta lume magnifica in care traim, cu frumusetile ei naturale unice, cu istoria, cultura si civilizatia ce o fac atat de deosebita!

Suntem gata sa va oferim vacante memorabile, la un inalt nivel de calitate al serviciilor, croite dupa visele, dorintele si necesitatile fiecaruia dintre Dvs.!

Fondata in anul 2009 la Bucuresti, UniTours si-a propus in activitatea sa doua obiective majore:

1. Participarea activa la dezvoltarea turismului extern in Romania, prin popularizarea frumusetilor naturale si a valorilor istorico-culturale ale tarii noastre, precum si prin identificarea unui grup ideal de destinatii, selectarea celor mai bune variante de servicii de cazare, pensiune si agrement, precum si realizarea de pachete turistice atractive, memorabile si de inalta calitate.

2. Dezvoltarea si extinderea turismului romanesc in strainatate, prin includerea si cultivarea printre preferintele turistilor romani a unor destinatii noi, mai putin cunoscute publicului romanesc, dar deosebit de atractive si beneficiind de aceleasi servicii de inalta calitate si de cele mai atractive pachete turistice posibile.

Totodata, UniTours ofera si pachete turistice spre destinatii populare, indragite de public, precum si o serie de solutii deosebite pentru programe de TeamBuilding, in diferite locatii pitoresti din tara.

Consideram turismul o mare speranta pentru dezvoltarea economica viitoare a Romaniei, pentru bunastarea a milioane de romani din toate colturile tarii, ce pot fi sprijiniti sa se implice activ in serviciile de turism, cu beneficii uriase multilaterale.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
246 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Turism - Bulgaria - SPA & Wellness

ULTIMELE PRODUSE ALE SC UNITOURS INTERNATIONAL SRL

Oferta firmei SC UNITOURS INTERNATIONAL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC UNITOURS INTERNATIONAL SRL ESTE INSCRISA IN