Inscrie firma »

Travel House International SRL

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Travel House International SRL

Travel House este o firma cu capital privat integral romanesc, in domeniul turismului, acreditata IATA si membra ANAT, avand ca principal subdomeniu de activitate turismul de afaceri.
Agentie de turism tour-operatoare, Travel House este agent autorizat Neckermann Reisen, Dertour, Thomas Cook, Hotel Plan. Activitatea agentiei Travel House a inceput in anul 2001 in sediul din Piata Victoriei.

MISIUNE
Travel House promoveaza turism de calitate care se adreseaza direct necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii la cele mai inalte standarde internationale, realizabile datorita parteneriatelor cu Thomas Cook (Neckermann, Condor, Terramar, Aldiana, etc) si Dertour (Meier`s Weltreisen, ADAC, CLUB MED) care vin sa completeze gama de produse turistice necesare atat pentru activitatea de "Business Travel", cat si pentru turismul individual.
Consilierea si asistenta turistica pe care le ofera agentia noastra, fac parte dintr-o intreaga campanie de fidelizare a clientilor nostri cu care se stabilesc relatii durabile si parteneriate de incredere.

DE CE TRAVEL HOUSE ?
Strategia de piata a firmei Travel House este indreptata spre clientul "Corporate" si spre dorintele acestuia, prin personalizarea produselor si serviciilor in scopul maximizarii gradului de multumire a clientului. De aceeasi atentie deosebita beneficiaza si angajatii clientilor nostri "Corporate", agentia noastra venind in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumnealor, prin oferirea unor discount-uri si programe speciale de fidelizare.

PRODUSE SI SERVICII OFERITE
- turismul extern, individual si de grup;
- intreaga gama de servicii turistice interne ;
- turism de afaceri, evenimente speciale;
- emiterea biletelor de avion, la preturi confidentiale;
- monitorizarea activitatii;
- organizare team-building;
- infonews - transmiterea ofertelor speciale.
Pentru rezervarile de bilete de avion si servicii la sol, Travel House utilizeaza sistemele internationale Neckermann, Amadeus, Gulliver, Trip Reservation, Hotel Network, Hotelcon, HRS si Dertour
PREZENTARE Travel House International SRL
LIGHT
MEMBER
Travel House International SRL
6 010 accesari
Persoana de contact: Andreea Profir
Adresa postala: Nicolae Titulescu Nr.4-8, Cladirea America House, Aripa Vest, Etaj 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3162553
Fax: 3128789
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

ULTIMELE PRODUSE ALE TRAVEL HOUSE INTERNATIONAL SRL

Oferta firmei Travel House International SRL nu contine nici un produs sau serviciu
TRAVEL HOUSE INTERNATIONAL SRL ESTE INSCRISA IN