Inscrie firma »
S************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Curs CCNA Discovery

Curs CCNA Discovery

Tip produs: Cursuri retele | Cursuri Cisco | Cursuri specializare IT
Producator: Cisco Systems
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curs CCNA Discovery

Descriere generala

Dupa cum bine stim, internetul schimba vieti, aduce noi oportunitati sociale si economice comunitatilor din intreaga lume si duce la o crestere la nivel global a cererii de competente in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor (IT&C).

Activitatile inovative: socializarea in retea ,comertul electronic, conferintele web, virtualizarea activitatilor folosind diverse aplicatii, schimba stilul in care traim, muncim, invatam si socializam.

Aceste aspecte sunt toate alimentate si sustinute de internet, iar organizatiile din intrega lume se confrunta cu un deficit de forta de munca calificata in domeniul IT&C, in special pe partea de design, instalare si gestionare a retelelor.

Cisco CCNA Discovery curriculum ofera experienta necesara pentru a satisface cererea aflata in continua crestere pentru profesionistii din domeniul IT&C.

CCNA Discovery acopera generalitati teoretice privind retelele de calculatoare, experienta practica, si oportunitati de exploatare a carierei.

CCNA Discovery se adreseaza celor fara cunostinte in materie de calculatoare in general, si retelistica in special, care doresc o introducere aprofundata in acest domeniu.

Cisco recomanda ca acest curs sa fie parcurs de catre elevii de liceu si de catre cei aflati in primii ani de studii universitare:
- persoane care stiu putin sau deloc sa proiecteze, sa construiasca, sa intretina, sa optimizeze si sa depaneze o retea.
- persoane care au cunostinte de retelistica si doresc clarificari, aprofundari si fixari ale notiunilor si practicilor hardware si software din networking;
- persoane care au cunostinte de retelistica neactualizate, depasite si doresc sa faca salturi calitative rapide si substantiale.
- persoane care doresc sa cunosca notiunile teoretice si practice incluse in cusul Cisco CCNA pentru a obtine certificarea internationala CCNA.

CCNA Discovery ofera baza fundamentala teoretica si practica pentru o cariera in retelistica, oferind studentilor oportunitatea familiarizarii cu concepte atat elementare, cat si mai avansate din acest domeniu, experienta practica de modelare a unor retele de dimensiuni mici si medii, pana la retele complexe destinate intreprinderilor.

CCNA Discovery este structurat pe 4 module:

* Networking for Home and Small Businesses
* Working at a Small-to-Medium Business or ISP
* Introducing Routing and Switching in the Enterprise
* Designing and Supporting Computer Networks.

Cursurile se desfasoara secvential si fiecare reprezinta o conditie de intrare pentru urmatorul.

Planul de invatamant incepe cu explorarea retelelor mici de calculatoare destinate mediului de lucru de acasa sau de la birou (SOHO), facandu-se apoi trecerea catre topolgii de retele medii si mari cu un nivel de complexitate mult mai ridicat.

Primul curs foloseste o retea de tip SOHO pentru a introduce niste concepte de baza privind retelistica cum ar fi: cablarea, wireless si securitate.De asemenea, cursantii invata cum sa planifice, sa implementeze si sa depaneze o retea de mici dimensiuni.

Al doilea si al treilea curs utilizeaza retelele destinate afacerilor mici si mijlocii precum si a inteprinderilor medii pentru a prelua concepte cum ar fi: switching(comutare), routing(rutare), WAN technologies (tehnologiile WAN), si conceptul de securitate la nivel mediu.

Pe masura ce complexitatea si marimea retelelor creste, sunt introduse concepte asociate cum ar fi: advanced routing protocols, enterprise switching si network performance.

Cel de-al patrulea curs consolideaza multe din conceptele si elementele introductive ce tin de designul retelelor, selectarea si configurarea echipamentului, abordarea LAN si WAN.

Fiecare curs include un capitol de depanare si tehnologii avansate (voce, video, wireless si securitate).
Competente
La finalizarea acestui curs, absolventii vor avea competente sa:

*monitorizeze performanta unei retele si sa minimalizeze erorile acesteia.
*implementeze legaturile WAN.
*configurareze protocoalele de retea pe dispozitive Cisco.
*construiasca o retea simpla folosind tehnologia Cisco.


Certificari

CCENT
Dupa completarea primelor 2 module CCNA Discovery, studentul poate opta pentru examenul de certificare CCENT.

CCNA
Studentii care parcurg cele 4 module ale cursului CCNA Discovery vor fi pregatiti pentru examenul de certificare CCNA .

Cariere

CCNA Discovery permite o abordare practica care ofera o mai buna pregatire a studentilor aflati in cautarea unei cariere in domeniul IT&C:

*Network Administrator
*Network Engineer
*Network Installer
*Network Technician
*Help Desk Technician
PREZENTARE S*************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************************
2 854 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Cursuri Cisco - Cursuri IT - Retele

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURS CCNA DISCOVERY

Curs CCNA SecurityCurs CCNA Security
Curs CCNA Security
Cursul de CCNA Security constituie urmatorul nivel de specializare pentru cei care doresc o aprofundare a cunostiintelor ...
CCNA ExplorationCCNA Exploration
CCNA Exploration
Curriculum-ul de CCNA Exploration ofera o privire de ansamblu asupra retelisticii in general, de la concepte ...
Curs IT EssentialsCurs IT Essentials
Curs IT Essentials
PC Hardware and Software V4.0 ofera o introducere in domeniul tehnologiei informatiei acoperind cunostiinte fundamentale ...