Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
TRADUCERI AUTORIZATE,LEGALIZARI,APOSTILE,SERVICE GSM

TRADUCERI AUTORIZATE,LEGALIZARI,APOSTILE,SERVICE GSM

Tip produs: treduceri autorizate | legalizari | apostile
Producator: SC TELMAR MICROSERV SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare TRADUCERI AUTORIZATE,LEGALIZARI,APOSTILE,SERVICE GSM

Traduceri autorizate, legalizate notarial
sau supralegalizate cu Apostila Conventiei de la Haga
Afacerile dumneavoastra au nevoie de servicii de traduceri sigure si moderne. Misiunea noastra este aceea de o oferi servicii de traduceri la standarde inalte de calitate.
Suntem o echipa tanara si inchegata, avem experienta de lucru, ne place enorm ceea ce facem si dispunem de infrastructura si logistica necesare pentru servicii de cea mai inalta calitate.
Calitatea traducerii este asigurata de traducatori selectionati, pe baza unei proceduri detaliate, dintre cei mai experimentati pe domeniul proiectului dumneavoastra.
O echipa de traducatori de inalta competenta, oameni exigenti, talentati si dedicati activitatilor pe care le desfasoara, au grija ca traducerile dumneavoastra sa fie recunoscute prin calitate si acuratete. Totii traducatorii nostri, pe langa diploma de absolvire a unei facultati filologice poseda si
autorizatie emisa de Ministerul Justitiei pentru a efectua traduceri juridice.

Aveti nevoie de traduceri de cea mai buna calitate, rapid si la un pret corect. Noi investim in oameni si tehnologie! Astfel obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive. Stim ca respectarea termenelor limita este un argument puternic in decizia dumneavoastra
.
Pentru noi fiecare client este important, indiferent de valoarea comenzii plasate, si fiecare comanda este tratata cu aceeasi seriozitate si competenta. De cele mai multe ori, o traducere efectuata corect si rapid poate fi hotaratoare pentru dumneavoastra in ceea ce doriti sa intreprindeti. De aceea, va punem la dispozitie si servicii de traduceri rapide.


Servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala. Realizam traduceri atat pentru persoane fizice (acte personale sau oficiale), cat si pentru persoane juridice, in diverse domenii (tehnic, economic, juridic, medical, traduceri specializate IT&C, etc.).


PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
584 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: treduceri autorizate - legalizari - apostile

TRADUCERI AUTORIZATE,LEGALIZARI,APOSTILE,SERVICE GSM ESTE LISTAT IN: