Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Consultanta in afaceri - componenta juridica, infiintari si modificari firme cu persoane specializate in diverse domeniiDespre noi
Compania noastra s-a evidentiat prin eficienta in solutionarea problemelor clientilor nostri. Domeniile urmarite de noi sunt cele privind actele premergatoare nasterii unor raporturi juridice, redactarea unor contracte "mulate" pe specificul operatiunii, urmarirea consumarii contractelor comerciale, litigiile companiilor, investitorilor, drept comercial, drept fiscal, protectia consumatorului, dreptul muncii, infiintarea si modificarea entitatilor juridice, recuperari creante, concilieri si tranzactii comerciale, executari silite, insolventa, etc., adresate exclusiv persoanelor juridice.

Ne-am propus si am reusit intr-o perioada relativ scurta sa oferim cele mai bune si mai rapide solutii posibile pentru a rezolva cat mai eficient problemele partenerilor nostri. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar echipa Moldovan & Asociatii competenta si foarte bine pregatita ofera cele mai productive metode de lucru.


Despre parteneri
Partenerii nostri sunt companii private romane sau straine. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai calitative servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile pe care firmele le desfasoara.

Majoritatea companiilor ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru acestia si determinarea noastra de a oferi asistenta si consultanta de calitate.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor juridice, compania a stabilit legaturi cu notari publici, executori judecatoresti, topografi, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti.


Despre viitor
Nu stiu daca putem vorbi de succes, insa daca exista, acesta s-a datorat modului de abordare a problemelor prezentate, alocarea timpului necesar pentru orice operatiune, raspuns ferm la solicitari, discutarea strategiilor si prezentarea acestora clientilor. Ne-am propus dezvoltarea continua a societatii cu o echipa de profesionisti dedicati ideii de excelenta, intr-o relatie de parteneriat.


Moldovan & Asociatii
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
164 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta juridica - infiintari firme - modificari companii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MOLDOVAN & ASOCIATII SRL

Oferta firmei SC Moldovan & Asociatii SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC MOLDOVAN & ASOCIATII SRL ESTE INSCRISA IN