Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
HEGAS DIALER

HEGAS DIALER

Tip produs: telemarketing | publicitate | voip- asterix
Producator: ITAROM TECHNOLOGIES
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare HEGAS DIALER

Hegas Dialer este o solutie software revolutionara care permite efectuarea unor apeluri telefonice fara a fi necesara prezenta unui operator uman.
Avantajele solutiei software Hegas Dialer :

* inteligibila
* eficienta
* rapida
* reduce considerabil costurile

Oricine poate utiliza Hegas Dialer. Fie ca sunteti o companie cu experienta pe piata , fie ca sunteti un tanar antreprenor, fie sunteti in cautare de noi idei pentru a sustine o campanie cu caracter informativ sau de ce nu o campanie electorala, Hegas Dialer este solutia software de care aveti nevoie.
Hegas Dialer este propriul dumneavoastra departament de marketing virtual accesibil din punct de vedere al pretului si exceland la capitolul eficacitate. Hegas Dialer reduce costurile cu operatorii umani solutia in sine fiind un operator virtual ce va sta la dispozitie in permanenta si care opereaza in conditii de maxima eficienta. Potentialii clienti sunt persoane care au nevoie sa efectueze un numar foarte mare de apeluri telefonice in timp record, asigurand in acelasi timp un grad ridicat al calitatii serviciilor.
Hegas Dialer are o sfera de aplicabilitate larga lasand la latitudinea clientului modul in care acesta doreste sa-l utilizeze. Fie ca este vorba de publicitate, fie ca este vorba de diverse campanii de informare sau instiintari despre plata unor facturi, aceasta aplicatie va fi de un real folos pentru dezvoltarea bussinesului dumneavoastra.
Principiul care sta la baza aplicatiei si care ii confera un grad maxim de eficacitate este posibilitatea efectuarii apelurilor telefonice printr-o centrala VoIP ce asigura un grad ridicat de flexibilitate. Avantajul centralelor voice over IP (VoIP) este ca permit efectuarea unui numar mare de apeluri concomitent, fata de furnizorul dumneavoastra clasic de telefonie care va asigura de regula un singur canal telefonic. Acest tip de tehnologie este de asemenea mult mai rentabil fata de sistemul clasic de telefonie si din punct de vedere al pretului. Hegas Dialer nu exclude utilizarea unui sistem clasic. Itarom Technologies va poate oferi consultanta in alegerea unui provider VoIP.
Hegas Dialer este usor de utilizat, interfata grafica fiind usor inteligibila, clientul avand posibilitatea de a seta limba in care doreste sa foloseasca aplicatia.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
2 566 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: software turism - aplicatii VOIP - turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU HEGAS DIALER

HEGAS REMINDERHEGAS REMINDER
HEGAS REMINDER
HEGAS REMINDER Introducere Hegas Reminder este un instrument ce permite instiintarea partenerilor dumneavoastra ...
HEGAS PHONEHEGAS PHONE
HEGAS PHONE
Hegas Phone este un sistem telefonic complet automatizat pentru rezervari in structuri turistice. Acest sistem, prin ...
HEGAS BOOKINGHEGAS BOOKING
HEGAS BOOKING
Hegas Booking este un software care permite realizarea rezervarilor via Internet adresat agentiilor de turism, ...
HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUIHEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI
HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI
Firma Itarom Technologies, va anunta aparitia pe piata locala a aplicatiei Hegas SMS , un instrument de trimitere ...
HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUIHEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI
HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI
Firma Itarom Technologies, va anunta aparitia pe piata locala a aplicatiei Hegas SMS , un instrument de trimitere ...
HEGAS SOFTHEGAS SOFT
HEGAS SOFT
Produsul Hegas Soft este un pachet conceput pentru realizarea operatiunilor specifice unei structuri turistice. Este un ...
HEGAS REMINDERHEGAS REMINDER
HEGAS REMINDER
Este un sistem informatic de gestiune a agendei de lucru, fiind practic o aplicatie telefonica automata de reamintire si ...