Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Plastikmania.ro este proprietate a SC PINK ADVERTISING SRL, o companie infiintata in anul 2004, a carei activitate s-a concentrat in toti acesti ani pe dezvoltarea gamei de produse si crearea unei infrastructuri care sa permita posibilitatea de a deservi o plaja cat mai mare din potentialii clienti autohtoni.

Cand cumparati pe Plastikmania.ro, puteti fi siguri ca faceti cumparaturi de la o companie seriosa, cu o experienta de peste 5 ani, care ofera clientilor sai atat serviciul "Customer Service" , precum si serviciul "Banii Inapoi Garantat"

La Plastikmania.ro, filozofia noastra este simpla: clientul trebuie sa poata sa aleaga dintr-o gama larga si variata de produse, sa poata cumpara la cele mai competitive preturi si sa beneficieze de un service profesional si eficient la fiecare comanda.

Ce produse va oferim?
- STANDURI
- STANDURI DE PREZENTARE
- STANDURI EXPO
- STANDURI SAMPLING
- MESE SAMPLING
- DISPLAY-URI
- SUPORTI
- SUPORTI BROSURI
- SUPORTI PLIANTE SI CARTI DE VIZITA
- PANOURI STRADALE (CAPRE)
- MENIURI STRADALE
- SISTEME DE AFISAJ
- RAME CLICK

Dorinta noastra este ca Plastikmania.ro sa fie singura dumneavoastra oprire in ceea ce privesc necesitatile de orice tip de suporti, standuri sau display-uri. Pentru asta, incercam sa oferim clientilor nostri o gama cat mai larga si mai variata de produse

Care sunt clientii nostrii?

Pentru ca produsele noastre sunt folosite in multe domenii de activitate, am descoperit ca suntem furnizori atat pentru mici intreprinzatori (retaileri), cat si pentru companii multi-nationale. Iata cateva domenii pentru care suntem furnizori: Retaileri, Cafenele, Restaurante, Baruri, Agentii de marketing si publicitate, Designeri, Arhitecti, Scoli si Universitati, Fundatii Non-Profit, Producatori.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
2 155 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: standuri personalizate - sisteme de afisaj - suporti

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PINK ADVERTISING SRL

Meniu stradalMeniu stradal
Meniu stradal
deosebit de util in special domeniului HORECA , fiind alternativa meniului restaurant stradal cu creta. Panou de afisare ...