Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Prezentare SC Ro-Mega Trade SRL
Societatea Comerciala Ro-Mega Trade SRL , cu sediul in Bucuresti, reprezinta in Romania firme de prestigiu producatoare de Masini Unelte, Masini si echipamente de masura, aparate de masura si control din SUA, Germania, Republica Coreea, Franta, Elvetia, Norvegia, Cehia, Italia siTurcia. DOOSAN INFRACORE - Republica Coreea. Centre de Prelucrare CNC verticale si orizontale. Strunguri cu comanda numerica.
HARTFORD. Centre de Prelucrare Verticale cu comanda numerica fabricate in Taiwan, cursa maxima 6050 mm, dimensiune maxima masa 6150x2000 mm.
DURMA - Turcia. Masini Unelte cu CNC pentru prelucrarea tablelor. Prese hidraulice pentru indoit tabla. Masini hidraulice universale destinate prelucrarii semifabricatelor laminate.Masini de stantat cu comanda numerica. Masini Unelte pentru Roluirea si debitarea Semifabricatelor Laminate si a Tablelor.Valturi cu comanda numerica.
KESMAK MAKINA - Turcia. Masini pentru debitare cu panza semiautomate, automate, electronice, sistem pivotant sau cu doua coloane, dimensiuni 280-1100 mm www.kesmak.com
FERMAT - Cehia. Masini de Alezat si Frezat cu comanda Numerica cu Montant deplasabil, masa fixa si masa rotativa deplasabila. Floor Type Horizontal Boring Machine Wrf 130/160 CNC. Masini de Rectifict CNC. Masini-Unelte Second Hand.
DIRINLER - Turcia. Dirinler Makina este unul din liderii mondiali ai producatorilor de Prese Mecanice cu Excentric si Prese Hidraulice cu Dublu Efect.
SALVAGNINI - Italia. Primul producator mondial de Sisteme complet automatizate pentru prelucrarea tablelor.
MTS SYSTEMS CORPORATION - USA. Masini si echipamente destinate incercarilor mecanice la tractiune, compresiune, incovoiere, torsiune, incercari dinamice la oboseala, pentru domeniile Automotove, Aerospatial, Biomedical, Constructii civile.
MAHR GmbH-Germania. Echipamente pentru calibrare si masurare. Sublere, Micrometre. Aparate pentru Masurara si Control. Echipamente pentru verificarea calitatii suprafetelor, Echipamente pentru verificarea abaterilor de forma si pozitie. Masini pentru inspectia geometriei rotilor dintate. Masini si echipamente pentru calibrari metroligice.
ULTRAPRÄZISION -Germania. Echipamente pentru calibrare si masurare. Sublere, Micrometre. Aparate pentru Masurare si Metrologie.
METRIS - Anglia. Masini si Echipamente de Masurat in coordonate seria Integra, Evolution, Ultima, HC 90, LY 90, Software de masura tridimensionala pentru inspectie obisnuita, integrare cad, scanare digitala si analogical, raportare avansata.
FARO - Elvetia. Brate de masura portabile cu ajutorul carora masurarea pieselor complexe se face foarte usor.Cu ajutorul bratelor Faro se poate face aliniere, calibrare, masurare, reverse engineering si as-built documentation cu o precizie de pina la 13 microni. www.FARO.com
RENISHAW - Sisteme LASER pentru calibrarea masinilor de precizie, Sisteme Ballbar pentru verificarea performantelor masinilor unelte, accesorii pentru MMC.
METRONOR - Norvegia. Masini de masurat in coordonate portabile. Precizie ridicata pina la 20 m. Sistem Solo si Sistem Duo.Precizia de masurare U95= 0.025+L/6000 mm www.metronor.com
IGM - Austria Roboti Profesionali de sudura. Cu peste 35 de ani de experienta in productia robotilor de sudura, IGM este astazi unul dintre liderii mondiali ai proiectantilor si producatorilor de roboti destinati aplicatiilor specifice de taiere si sudura din diverse domenii: productia de nave, automobile si echipamente pentru calea ferata, constructii si echipamente pentru constructii.
EUROLATHE ZMM Vratsa Bulgaria. Strunguri normale cu lungime maxima intre centre 5000mm si inaltime centre 400 mm.
S.C. RO-MEGA TRADE S.R.L. prin acordurile incheiate cu importante societati de leasing va
poate facilita achizitionarea in sistem leasing, pe o perioada de 1 pana la 3 ani, a tuturor
produselor companiilor pe care le reprezinta.
S.C. RO-MEGA TRADE S.R.L. va ofera solutii complete pentru firma dumneavastra constand in sisteme avansate de fabricatie si control, tehnologii avansate de fabricatie, cursuri de scolarizare, garantie si postgarantie pentru produsele livrate, service, piese de schimb si asistenta tehnica.
Elif Ozkan, General Manager S.C. Ro-Mega Trade S.R.L
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 884 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: masini-unelte - aparate de masura si control - incercari mecanice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RO-MEGA TRADE

Faro Laser TrackerFaro Laser Tracker
Faro laser tracker
The FARO Laser Tracker Xi is a portable, contact measurement system that uses laser technology to accurately measure ...
SC RO-MEGA TRADE ESTE INSCRISA IN