Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Evenimente. Organizare. Tehnologii de varf. Adaptabilitate, inovatie si experienta in organizari de evenimente la un alt nivel. Fiecare tip de evenimente are obiective specifice, iar organizarea unui eveniment reusit transforma mediul intr-o atmosfera care sa se adapteze perfect participantilor. 360 transforma experienta unui eveniment intr-o modalitate a comunicarii aproape perfecte.

ormata dintr-o echipa profesionista pentru organizari evenimente, tanara si pasionata, 360 reprezinta un brand in piata serviciilor pentru planificari evenimente (evenimente outdoor, evenimente corporate etc.); a reusit prin inovatie si promovarea celor mai recente si performante tehnologii sa promoveze o noua generatie de evenimente . Pentru a oferi clientilor sai un produs high-end sofisticat, care sa ii ajute sa isi exprime personalitatea, 360 vine cu oferta completa pentru organizare evenimente (cuprinzand gama completa- incepand cu echipamente concerte, filmari profesionale la consultanta, design, post-productie evenimente). La acestea se alatura servicii impecabile de inchiriere echipamente: inchirieri echipamente audio (inclusiv mixere audio, incinte acustice, echipamente de scena), inchirieri echipamente video (inclusiv lumini, proiectoare, ecrane led, camere video profesionale). Cu 360 veti beneficia de tehnologii performante pentru sonorizare profesionala, instalatii de lumini, scenothenica s.a.

olutiile oferite acopera o gama larga de evenimente, de la targuri si expozitii, concerte si turnee, la TV, conferinte si evenimente culturale, trecand prin toate etapele de organizare, de la consultanta, planificare, design si pre-productie, la implementare, serviciul stand-by si post-productie.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
773 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: organizare evenimente - sisteme audio - video wall

ULTIMELE PRODUSE ALE SC 360 REVOLUTION SRL

Oferta firmei SC 360 Revolution SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC 360 REVOLUTION SRL ESTE INSCRISA IN